ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה בנוגע לכלוב
מנהל: מפקחים
שאלה בנוגע לכלוב
קיבלתי כלוב עכשיו יש כמה מקומות בכלוב שיש חלודה קילוף של הצבע השאלה היא איך אני יכולה לתקן את זה ועים כדאי לי או שלעזוב את זה תודה לכול העונים
Re: שאלה בנוגע לכלוב
יש סוג צבא מסויים שאפר לצבוע את הכלוב וזה לא יתקלף... שכחתי את הסוג צבע... המגדלים פה יגידו לך את שמו...
אל תכניסי את התוכי לשם אם יש שם חלודה זה יכול לגרום לתוכי לבעיות בגרון כמו דלקות וכל מיני...מכייון שהתוכי מטפס עם המקור על דפנות הכלוב גם ופירורי חלודה יכנסו לו לפה...
אל תכניסי את התוכי לשם אם יש שם חלודה זה יכול לגרום לתוכי לבעיות בגרון כמו דלקות וכל מיני...מכייון שהתוכי מטפס עם המקור על דפנות הכלוב גם ופירורי חלודה יכנסו לו לפה...
הבעייה עם תיקון של כלוב זה התאמת הצבע, כמובן שאם המצב כזה שמצריך ניקוי של רוב הכלוב חבל על המאמץ, אם מדובר בתיקונים נקודתיים יש ראשית לנקות את האיזור עם מברשת פלדה, ממש לנקות היטב עד להורדת החלודה ובטח אם יש קילופים.
לאחר מכן יש להשמתמש בצבע "ממיר חלודה" הצבע משתך את החלודה ואינו נותן לה להתפשט יותר, לאחר מכן אפשר לצבוע בצבע עליון, לממיר חלודה צבע שחור מתכתי בדרך כלל.
צריך לוודא עם המוכר שהצבעים שבשימוש אינם רעילים או מכילים עופרת, לרוב מצויין על האריזה אם הצבעים מותרים לשימוש אבל כדאי לוודא עם המוכר.
לאחר מכן יש להשמתמש בצבע "ממיר חלודה" הצבע משתך את החלודה ואינו נותן לה להתפשט יותר, לאחר מכן אפשר לצבוע בצבע עליון, לממיר חלודה צבע שחור מתכתי בדרך כלל.
צריך לוודא עם המוכר שהצבעים שבשימוש אינם רעילים או מכילים עופרת, לרוב מצויין על האריזה אם הצבעים מותרים לשימוש אבל כדאי לוודא עם המוכר.
תודה אלי
הכלוב יש בו אזורים מסוימים עים חלודה לא כל הכלוב, והחלודה לא מקולפת היא ניראת לי יבשה ודביקה אבל בכל זאת אני יעשה כמו שאמרתה לי עים צמר פלדה + צבע+ ממיר חלודה, אבל רציתי לדעת הכלוב בצבע כמו בתמונה איך ניקרא הצבע הזה?
הכלוב יש בו אזורים מסוימים עים חלודה לא כל הכלוב, והחלודה לא מקולפת היא ניראת לי יבשה ודביקה אבל בכל זאת אני יעשה כמו שאמרתה לי עים צמר פלדה + צבע+ ממיר חלודה, אבל רציתי לדעת הכלוב בצבע כמו בתמונה איך ניקרא הצבע הזה?- קבצים מצורפים
-
- 333333.jpg (20.28 KiB) נצפה 1492 פעמים
קשה עד בלתי אפשרי לומר את מספר הצבע המדוייק , לדעתי צבע המרייט אפור יתמזג טוב ולא יבלוט .