ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
האם אתם בוררים את הלקוח כאשר אתם מוכרים תוכי?
מנהל: מפקחים
Re: האם אתם בוררים את הלקוח כאשר אתם מוכרים תוכי?
ישנם חנויות שהתחזוקה בסדר והשמירה על הניקיון סבירה, הבעייה היא שמכירת התוכים מהחנויות נעשית ללא שיקול מלבד השיקול הכספי.
לי חשוב לדעת להיכן הגוזל שלי מגיע וחשוב לי להיות בקשר עם האנשים, אני נותן להם הסבר מקיף על כל הדברים החשובים על מנת שהם יצליחו בגידול התוכי ויגדלו אותו בריא . אני מלווה אותם יום ולילה אם נדרש דבר שאף חנות או חווה לא תתן. כמו בכל דבר אחר יש גם את ההיבט הכספי והמסחרי אבל עד היום אני באופן אישי הצלחתי להעביר את התוכים למשפחות חמות מבלי להיפגע מהמכירה עצמה, כלומר השילוב יתכן וכל אחד אחר יכול לעשות זאת, אני חושב שבחלק מהמקרים של מכירת תוכים לחנות ואני מדבר במיוחד על תוכים מוחתמים שנוצר עימם קשר מעבר לרגיל יש את העניין של "פחות כאב ראש" או התעסקות עם אנשים. יתכן שבתוכים גדולים יותר ואינטלגנטים יותר זה יותר חשוב מאחר והגידול מצריך ידע נרחב יותר אך בעיני אין שוני גדול.
לי חשוב לדעת להיכן הגוזל שלי מגיע וחשוב לי להיות בקשר עם האנשים, אני נותן להם הסבר מקיף על כל הדברים החשובים על מנת שהם יצליחו בגידול התוכי ויגדלו אותו בריא . אני מלווה אותם יום ולילה אם נדרש דבר שאף חנות או חווה לא תתן. כמו בכל דבר אחר יש גם את ההיבט הכספי והמסחרי אבל עד היום אני באופן אישי הצלחתי להעביר את התוכים למשפחות חמות מבלי להיפגע מהמכירה עצמה, כלומר השילוב יתכן וכל אחד אחר יכול לעשות זאת, אני חושב שבחלק מהמקרים של מכירת תוכים לחנות ואני מדבר במיוחד על תוכים מוחתמים שנוצר עימם קשר מעבר לרגיל יש את העניין של "פחות כאב ראש" או התעסקות עם אנשים. יתכן שבתוכים גדולים יותר ואינטלגנטים יותר זה יותר חשוב מאחר והגידול מצריך ידע נרחב יותר אך בעיני אין שוני גדול.
וואו, אלי, איזה סיפור...
נראה לי שרק מהפחד שלא ישלוף לי איזה סכין הייתי מתעלפת.
נראה לי שרק מהפחד שלא ישלוף לי איזה סכין הייתי מתעלפת.
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
לפני שהתגייסתי הייתי צריך לסגור את הגידול שהיה לי חיפשתי למכור לאנשים שידעו לטפל ויאהבו חיות וידאגו להם
לאחר שלא מצאתי קונה שהייתי מרוצה ממנו נתתי את כולם במתנה לבתים חמים שבהם הייתי בטוח שיקבלו טיפול מעולה
לאחר שלא מצאתי קונה שהייתי מרוצה ממנו נתתי את כולם במתנה לבתים חמים שבהם הייתי בטוח שיקבלו טיפול מעולה
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
אמת אניי יגייד בנתיים אין לי גוזליים ובעזרת השם שהיה ליי אני מוכר אך ורק לאנשים שמבינים ומגדלים או גידלו בבעבר או מתחילים..
אניי יתן דוגמא זה לא על תוכים אבל זה בהחלט דומה!
אני מגדל 5 ארנבות אמא ו4 גורים רציתי למצוא משו שיקנה אותם כי אני מתחיל בגידול ציפורים אז החלטתיי בלב בררה ללכת לחנות חיות ולתת אותם תמורת כסף או דברים לציפורים המוכר בחנות התלהב ואמר חכה שניה אני יביא לך משו תמורה וחזר עם 3 שקיות של אוכל לציפורים (קוקטיילים ציפורי אהבה ותוכונים) שכל שקית 1 ק"ג אמרתי לו ניראה לך שבעל חיים כמו ארנב שווה 3 קילו של זרעים במצב כזה אניי מעדייף לתת אותם לאדם שיגדל אותם באה בחינם מאשר 3 ק"ג אכול לתוכים לקחתי אותם ואמרתי לו שהוא בן אדם חסר לב ובן אדם שהוא לא אנושיי בכלל!
אניי יתן דוגמא זה לא על תוכים אבל זה בהחלט דומה!
אני מגדל 5 ארנבות אמא ו4 גורים רציתי למצוא משו שיקנה אותם כי אני מתחיל בגידול ציפורים אז החלטתיי בלב בררה ללכת לחנות חיות ולתת אותם תמורת כסף או דברים לציפורים המוכר בחנות התלהב ואמר חכה שניה אני יביא לך משו תמורה וחזר עם 3 שקיות של אוכל לציפורים (קוקטיילים ציפורי אהבה ותוכונים) שכל שקית 1 ק"ג אמרתי לו ניראה לך שבעל חיים כמו ארנב שווה 3 קילו של זרעים במצב כזה אניי מעדייף לתת אותם לאדם שיגדל אותם באה בחינם מאשר 3 ק"ג אכול לתוכים לקחתי אותם ואמרתי לו שהוא בן אדם חסר לב ובן אדם שהוא לא אנושיי בכלל!

אז אתה מעדיף למכור תארנבת ב 10- 15 שקל
???????
זה המחיר ארנב שווה תאמת 3 שקיות מזון אם ההיתה מתמקח קצת ההיתתה מקבל אוליי עוד שקית ...........
זה המחיר ארנב שווה תאמת 3 שקיות מזון אם ההיתה מתמקח קצת ההיתתה מקבל אוליי עוד שקית ...........
תאמין ליי שזה לא נושא לדיון ועדייף כבר לתת לאדם נורמליי מאשר לחנות חיוית שהחיות בה ניראות כמו... את הכמו תחשוב לבד!
וה3 שקית בשביל 5 ארנבות !
וה3 שקית בשביל 5 ארנבות !

אה נכון לא הגיוני טעות שלי ......... חשבתי על אחד
למזלי הטוב מה שאני מוציא הולך רק לבתים טובים, בדר"כ למגדלים אחרים מכל הארץ ואנו מחליפים דם אחד עם השני, או שחבר ממליץ לחבר,
אך אני גם מעביר תוכים לחנויות יש לי להקה של בערך 40 תוכונים וכל חודש יוצאים לי בערך 30 גוזלים חדשים,
יש לי חבר שהוא גם בעלים של חנות והא אוסף את כל התוכונים ומוכר,
אני לא יכול ואין לי דרך למכור למגדלים טובים כל חודש 20 30 תוכונים,
אך אני גם מעביר תוכים לחנויות יש לי להקה של בערך 40 תוכונים וכל חודש יוצאים לי בערך 30 גוזלים חדשים,
יש לי חבר שהוא גם בעלים של חנות והא אוסף את כל התוכונים ומוכר,
אני לא יכול ואין לי דרך למכור למגדלים טובים כל חודש 20 30 תוכונים,
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
[sales][/sales]
גם אני עושה את זה .....
גם אני עושה את זה .....