ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

האם אתם בוררים את הלקוח כאשר אתם מוכרים תוכי?

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: האם אתם בוררים את הלקוח כאשר אתם מוכרים תוכי?

שליחה על ידי eli_lea »

ישנם חנויות שהתחזוקה בסדר והשמירה על הניקיון סבירה, הבעייה היא שמכירת התוכים מהחנויות נעשית ללא שיקול מלבד השיקול הכספי.
לי חשוב לדעת להיכן הגוזל שלי מגיע וחשוב לי להיות בקשר עם האנשים, אני נותן להם הסבר מקיף על כל הדברים החשובים על מנת שהם יצליחו בגידול התוכי ויגדלו אותו בריא . אני מלווה אותם יום ולילה אם נדרש דבר שאף חנות או חווה לא תתן. כמו בכל דבר אחר יש גם את ההיבט הכספי והמסחרי אבל עד היום אני באופן אישי הצלחתי להעביר את התוכים למשפחות חמות מבלי להיפגע מהמכירה עצמה, כלומר השילוב יתכן וכל אחד אחר יכול לעשות זאת, אני חושב שבחלק מהמקרים של מכירת תוכים לחנות ואני מדבר במיוחד על תוכים מוחתמים שנוצר עימם קשר מעבר לרגיל יש את העניין של "פחות כאב ראש" או התעסקות עם אנשים. יתכן שבתוכים גדולים יותר ואינטלגנטים יותר זה יותר חשוב מאחר והגידול מצריך ידע נרחב יותר אך בעיני אין שוני גדול.
תמר
ביצה
ביצה

שליחה על ידי תמר »

וואו, אלי, איזה סיפור...
נראה לי שרק מהפחד שלא ישלוף לי איזה סכין הייתי מתעלפת.
jhony_bravo
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי jhony_bravo »

לפני שהתגייסתי הייתי צריך לסגור את הגידול שהיה לי חיפשתי למכור לאנשים שידעו לטפל ויאהבו חיות וידאגו להם
לאחר שלא מצאתי קונה שהייתי מרוצה ממנו נתתי את כולם במתנה לבתים חמים שבהם הייתי בטוח שיקבלו טיפול מעולה
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
סמל אישי של משתמש
shaul619
גוזל
גוזל

שליחה על ידי shaul619 »

אמת אניי יגייד בנתיים אין לי גוזליים ובעזרת השם שהיה ליי אני מוכר אך ורק לאנשים שמבינים ומגדלים או גידלו בבעבר או מתחילים..
אניי יתן דוגמא זה לא על תוכים אבל זה בהחלט דומה!
אני מגדל 5 ארנבות אמא ו4 גורים רציתי למצוא משו שיקנה אותם כי אני מתחיל בגידול ציפורים אז החלטתיי בלב בררה ללכת לחנות חיות ולתת אותם תמורת כסף או דברים לציפורים המוכר בחנות התלהב ואמר חכה שניה אני יביא לך משו תמורה וחזר עם 3 שקיות של אוכל לציפורים (קוקטיילים ציפורי אהבה ותוכונים) שכל שקית 1 ק"ג אמרתי לו ניראה לך שבעל חיים כמו ארנב שווה 3 קילו של זרעים במצב כזה אניי מעדייף לתת אותם לאדם שיגדל אותם באה בחינם מאשר 3 ק"ג אכול לתוכים לקחתי אותם ואמרתי לו שהוא בן אדם חסר לב ובן אדם שהוא לא אנושיי בכלל!
תמונה
matan_175
גוזל
גוזל

שליחה על ידי matan_175 »

אז אתה מעדיף למכור תארנבת ב 10- 15 שקל ??????????
זה המחיר ארנב שווה תאמת 3 שקיות מזון אם ההיתה מתמקח קצת ההיתתה מקבל אוליי עוד שקית ...........
סמל אישי של משתמש
shaul619
גוזל
גוזל

שליחה על ידי shaul619 »

תאמין ליי שזה לא נושא לדיון ועדייף כבר לתת לאדם נורמליי מאשר לחנות חיוית שהחיות בה ניראות כמו... את הכמו תחשוב לבד!
וה3 שקית בשביל 5 ארנבות !
תמונה
matan_175
גוזל
גוזל

שליחה על ידי matan_175 »

אה נכון לא הגיוני טעות שלי ......... חשבתי על אחד
סמל אישי של משתמש
shayh
פוקח עיניים
פוקח עיניים
אזור מכירה: צפון וכל הארץ
שם פרטי:: שי

שליחה על ידי shayh »

למזלי הטוב מה שאני מוציא הולך רק לבתים טובים, בדר"כ למגדלים אחרים מכל הארץ ואנו מחליפים דם אחד עם השני, או שחבר ממליץ לחבר,
אך אני גם מעביר תוכים לחנויות יש לי להקה של בערך 40 תוכונים וכל חודש יוצאים לי בערך 30 גוזלים חדשים,
יש לי חבר שהוא גם בעלים של חנות והא אוסף את כל התוכונים ומוכר,
אני לא יכול ואין לי דרך למכור למגדלים טובים כל חודש 20 30 תוכונים,
תמונה

מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
matan_175
גוזל
גוזל

שליחה על ידי matan_175 »

[sales][/sales]
גם אני עושה את זה .....
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”