ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
התנהגות מוזרה של פינקים
מנהל: מפקחים
Re: התנהגות מוזרה של פינקים
לא הבנתי למה להחליף את הנקבה, מה החיפזון?יכולות להיות סיבות נוספוטת לכך שאינה דוגרת והסיבות העיקריות יכולות להיות הפרעות, אם התוכים מחוץ לבית יתכן שיש מזיקים כגון עכברים שמפחידים את הנקבה, גם אם לא הלך עד עכשיו זה לא סוף העולם,תוציא את חומר הקינון תשאיר ממש מעט בתא ותפזר להם חומר קינון מחדש בריצפת הכלוב.
א. רק עכשיו שמתי לב שיש שני עמודים בשרשור הזה, והתפלאתי למה לא מגיבים ... אז עכשיו אני אקפיד. פשוט אני חדש בפורום...
ב. לענייננו, החלפתי את זוג הזברות בזוג חדש, סתם כי הייתי בחנות. וקניתי עוד זוג פינקים "מקור כסף", מכיר? אז שיכנתי את כולם באותו כלוב. הוספתי תא הטלה נצרים והורדתי קצת חומרי קינון, כי נתתי להם יותר מידי. זהו, ממתין בסבלנות שיתחילו לעבוד.
ב. לענייננו, החלפתי את זוג הזברות בזוג חדש, סתם כי הייתי בחנות. וקניתי עוד זוג פינקים "מקור כסף", מכיר? אז שיכנתי את כולם באותו כלוב. הוספתי תא הטלה נצרים והורדתי קצת חומרי קינון, כי נתתי להם יותר מידי. זהו, ממתין בסבלנות שיתחילו לעבוד.
אין מה למהר בהחלפת זוגות, אם הזוג לא מטיל זה לא אומר שהוא מקולקל...
לא מומלץ לערבב בין ציפורים שונים, מה גם שמכור כסף מאוד ביישנים ואינם אוהבים פלישות של אחרים.
נ.ב. הדרך היחידה לזהות בין זכר לנקבה היא להמתין לשירה של הזכר, כמו אצל הבנגלזים (לא תמיד המוכרים אומרים זאת).
לא מומלץ לערבב בין ציפורים שונים, מה גם שמכור כסף מאוד ביישנים ואינם אוהבים פלישות של אחרים.
נ.ב. הדרך היחידה לזהות בין זכר לנקבה היא להמתין לשירה של הזכר, כמו אצל הבנגלזים (לא תמיד המוכרים אומרים זאת).