ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.
איןןן מצבבבבבבבבבב איזהזוג מדהיםםםםם והזה בצד ימין עם ההרבה אדום וואייייייייי כמה עולה זוג כזה אחי? ומאיפה קניתה אני גם רוצה יש עוד כאלה חח? וואייייייייי מקנא בך מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
יקר! יקר! ועוד פעם יקר! לנקבה יש גם לא מעט אדום, פה לא כל כך רואים.
הזוג עובד ומדבר המון! אני אעדכן בתמונות ואלי סרטונים מאוחר יותר..
תלוי כמה רגועים הם יהיו אחרי המעבר.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע. UziDesign ** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
עוזי יש למוכר אולי עוד זוגות כאלה? אפילו עם יותר טיפה פחות אדום? ומה המחיר בערך לזוג כזה אחי בסביבות כמה? ומי המוכר חחח? כמובן עם אפשר לדעת את התשובות לשאלות שלי אתה תותחחחחחחח
זה הזוג היחידי שיש לו או יותר נכון היה לו
הוא דרש 14 אלף אבל לא ממש פרסם אותם בגלל שגם אני וגם עוד מישהו כבר היינו על הכוונת אז הוא המתין.
המוכר הוא דימה מפ"ת.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע. UziDesign ** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
וואי אני מקנא בך אחי עם יהיה לך עוד מציאות כאלה או תירצה לימכור תזוג הזה תגיד לי אחי אני קונה ישר עכשיו השאל הגוזלים שהם מוציאים גם יוצאים מוטציות כאלה וכל זה?