ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תבחרי כמו מברשת 9 אצלך בתמונה רק תגדילי אותה לאזור 500 אם את ב-1024
ומה זה מצטערת על כל השאלות??ומה זה להגיד עלייך אפסית (ולא משנה במה)??
אני עושה מדריכים בכדי ללמד. זה מטרת המדריך וזה מטרת הפורום ואני מאוד שמח שאת שואלת.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע. UziDesign ** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
חח תודה רבה לא יצא לי טוב בחרתי במברשת לא טובה אני אתחיל מההתחלה.
אגב, אחת ולתמיד אני אשאל: נכון שציירתי את הקווים האלה שממלאים אותם בשחור? אז בסוף הציור הזה כל מה שעשית מסומן לך בקווים מקווקווים, הם משום מה לא נעלמים לי, איך אני מעלימה אותם?
שוב תודה עוזי אין עליך
למה מההתחלה? אפשר לחזור אחורה... חוץ מזה תמיד תלמדי לשכפל ליירים (למרות שעכשיו דווקא טוב שתעשי כמה
פעמים כל דבר). הקווים את מתכוון לסימון בחירה? סימון בחירה מבטלים ע"י בחירה של כלי אחר (שיטה שגויה לטעמי)
או ללחוץ CTRL+D במקלדת..
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע. UziDesign ** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
אה..אוקי עוזי, סורי, עוד שאלה
(יש לי מזל שזה אתה מישהו אחר כבר היה מתייאש ממני חחחח)
בחרתי במחק שאמרת.. וקרה לי כמו בפעם הקודמת. לחצתי פעם אחת וכמעט כל הקווי חרדל האלה נמחקו לי. למה? ואיך אני חוזרת אחורה לא בא לי שוב להתחיל מההתחלה.