ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
טיבוע גוזלים יתרונות וחסרונות
מנהל: מפקחים
טיבוע גוזלים יתרונות וחסרונות
מאמר זה עבר לפורטל: טיבוע גוזלים יתרונות וחסרונות
סליחה על אי הנוחות
סליחה על אי הנוחות
Re: טיבוע גוזלים יתרונות וחסרונות
יש עוד חיסרון לטיבוע.
כאשר שמים טבעות על גוזלים שהם מוחזרים להורים לארגז ההטלה, כי את הטיבוע מבצעים בגיל 9 ימים בערך,
ולהאכלת יד רצוי להוציא אותם בגיל שבועיים-שבועיים וחצי, לעתים קורה שההורים מנסים להוריד את הדבר הזר מרגלו של הגוזל ועל ידי כך הם פוצעים אותו או אפילו גורמים למותו.
בגלל זה מייעצים שכאשר יש כמה גוזלים בתטולה, שרק גוזל אחד יקבל טבעת לניסיון כדי לראות איך ההורים מתנהגים איתו. אם הכל בסדר אפשר לטבע את היתר.
כאשר שמים טבעות על גוזלים שהם מוחזרים להורים לארגז ההטלה, כי את הטיבוע מבצעים בגיל 9 ימים בערך,
ולהאכלת יד רצוי להוציא אותם בגיל שבועיים-שבועיים וחצי, לעתים קורה שההורים מנסים להוריד את הדבר הזר מרגלו של הגוזל ועל ידי כך הם פוצעים אותו או אפילו גורמים למותו.
בגלל זה מייעצים שכאשר יש כמה גוזלים בתטולה, שרק גוזל אחד יקבל טבעת לניסיון כדי לראות איך ההורים מתנהגים איתו. אם הכל בסדר אפשר לטבע את היתר.

איפה אפשר להשיג טבעות
האם ישנם עוד נתונים על הטבעת מלבד שם המגדל? תאריך בקיעה למשל?
כל מגדל נוהג על פי ראות עיניו ברישום. אני למשל מטביע את הפרטים הבאים:
1.מספר סידורי.
2.ראשי תיבות מגדל.
3.גודל טבעת (תקן ).
4. שנת בקיעה.
5.ארץ מוצא.
עם הגוזל מקבלים ממני על גבי דיסק בין היתר את תאריך הבקיעה המדוייק .
1.מספר סידורי.
2.ראשי תיבות מגדל.
3.גודל טבעת (תקן ).
4. שנת בקיעה.
5.ארץ מוצא.
עם הגוזל מקבלים ממני על גבי דיסק בין היתר את תאריך הבקיעה המדוייק .
- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
אהלן אלי,
למה יש אבדלים בין הגדלים של הטבעות בין קוקטייל רגיל אפור לבין מוטציות של קוקטיילים?
וגם למה יש אבדל בימים שצריך לשים את הטבעת בין קוקטייל רגיל לבין מוטציות של קוקטייל?
המוטציות של הקוקטייל זה כולל גם לוטינו נכון?
למה יש אבדלים בין הגדלים של הטבעות בין קוקטייל רגיל אפור לבין מוטציות של קוקטיילים?
וגם למה יש אבדל בימים שצריך לשים את הטבעת בין קוקטייל רגיל לבין מוטציות של קוקטייל?
המוטציות של הקוקטייל זה כולל גם לוטינו נכון?
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
כן, מדובר על כל המוטציות , השוני בינהם לבין המופע הרגיל שקוטר הרגל משתנה .
- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
כן?
לא ידעת פעם ראשונה שאני שומע את זה...
ואם הגוזל עדין קטן ואני עוד לא יודע מה הצבע שלו מה אני עושה? (והוא בגיל שצריך לטבעה אותו)
לא ידעת פעם ראשונה שאני שומע את זה...
ואם הגוזל עדין קטן ואני עוד לא יודע מה הצבע שלו מה אני עושה? (והוא בגיל שצריך לטבעה אותו)
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
אם יש סיכוי שהגוזל מוטציה על פי ההורים לוקחים את הטבעת הגדולה יותר, בכל מקרה גם הטבעת הקטנה יותר של המופע הרגיל טובה
ולא מפריעה או לוחצת.
ולא מפריעה או לוחצת.