יש לי תוכי קווקר בן 5חודשים והוא ממש רזה לעומת תוכי קווקרים אחרים שהם שמנים ומלא נוצות בהרבה ממנו יכול להיות שזה בגלל שהוא אוכל רק תגרענים בכופתות ומשאיר את כול השאר אני ממש אובד עצות ומפחד שהוא ימות לי וששאלתי תמוכר שממנו קניתי הוא אמר שלכול תוכי יש טעם משלו לפי דעתי זה לא הגיוני כי שהבאתי אותו הוא היה די שמנמן ובריא ועכשיו הוא רזה בבקשה תענה על השאלה ותגיד לי מה לעשות
תודה דוקטור והמשך יום טוב
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
התוכי שלי רזה לגילו
מנהל: מפקחים
- dr.sharvit
- מענה מקצועי

- שם פרטי:: גדי שרביט
- איש קשר:
Re: התוכי שלי רזה לגילו
מתן שלום,
תוכי רזה זה דבר יחסי- מה המשקל שלו ?
האם אתה משלב גרעינים עם הכופתיות ? אם כן, יש להפסיק עם זה ולתת לו רק כופתיות בבוקר, מעט גרעינים בלילה ובמשך היום פירות וירקות(אסור לתת אבוקדו, גרעיני תפוח, פטרוזיליה,ועגבניות)
כמו כן ניתן להוסיף לתוכי תערובת השרייה שהם מאוד אוהבים.
טוב במיוחד לתת להם: פלפל חריף אדום, קיוי, ברוקולי וגזר.
יש לתת כופתיות באיכות גבוה כנוטריבירד,KT האגן וכו'.
אם התוכי לא אוכל יתכן מאוד שיש לו בעיה רפואית ו/או תולעי מעיים- קח אותו לווטרינר של ציפורים לשם בדיקה.
בהצלחה,
תוכי רזה זה דבר יחסי- מה המשקל שלו ?
האם אתה משלב גרעינים עם הכופתיות ? אם כן, יש להפסיק עם זה ולתת לו רק כופתיות בבוקר, מעט גרעינים בלילה ובמשך היום פירות וירקות(אסור לתת אבוקדו, גרעיני תפוח, פטרוזיליה,ועגבניות)
כמו כן ניתן להוסיף לתוכי תערובת השרייה שהם מאוד אוהבים.
טוב במיוחד לתת להם: פלפל חריף אדום, קיוי, ברוקולי וגזר.
יש לתת כופתיות באיכות גבוה כנוטריבירד,KT האגן וכו'.
אם התוכי לא אוכל יתכן מאוד שיש לו בעיה רפואית ו/או תולעי מעיים- קח אותו לווטרינר של ציפורים לשם בדיקה.
בהצלחה,
לקביעת תורים ומקרים דחופים:
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.