שלום לכולם כמו שאתם יודעים אני מגדל אקלקטוס וקוקטיל שניהם אכלות יד בזמן האחרון חשבתי להביא זוג לריבוי והשאלה שלי היא איזה זוג
עושה יותר רעש זוג של אקלקטוס או זוג של גאקו והאם לריבוי מתאימים גם זוגות שהם אכלות יד?תודה לעונים.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
זוג לריבוי שאלה
מנהל: מפקחים
Re: זוג לריבוי שאלה
תשובה מעמיקה
א. בדוק את הגידול הנוכחי ממחלות לאחר שתקבל תשובות תמשיך להשקיע
ב. לפי דעתי לך על ג'אקו בעדיפות לפרא
אם תיקח את מה שרשמתי לתשומת לב רק תרוויח
אני מכוון אותך לבית גידול נקי ממחלות. וכמובן שאת הזוג תבדוק גם לפני שהוא ניכנס לגידול
וכך לא ישפך כסף לטמיון
בכל מקרה אני מאחל לך בית גידול נקי ממחלות
בהצלחה
א. בדוק את הגידול הנוכחי ממחלות לאחר שתקבל תשובות תמשיך להשקיע
ב. לפי דעתי לך על ג'אקו בעדיפות לפרא
אם תיקח את מה שרשמתי לתשומת לב רק תרוויח
אני מכוון אותך לבית גידול נקי ממחלות. וכמובן שאת הזוג תבדוק גם לפני שהוא ניכנס לגידול
וכך לא ישפך כסף לטמיון
בכל מקרה אני מאחל לך בית גידול נקי ממחלות
בהצלחה

רמי תודה לך הגידול שלי זה בסך הכל אקלקטוס וקוקטיל אכלת יד והם בדוקים למחלות והזוג שאני אקנה אני גם יעשה לו בדיקות אבל איזה
זוג יותר מרעיש?והאם אכלות יד טובים לריבוי כמו פרא?תודה.
זוג יותר מרעיש?והאם אכלות יד טובים לריבוי כמו פרא?תודה.
היי שובל,
האקלקטוסים רועשים יותר בכל אופן על פי מגדלים שמחזיקים בהם,לתוכים האכלות יד יש יתרונות בכך שהגישה אליהם נוחה,הם
לא בורחים לתאי ההטלה כשמתקרבים כך שניתן להנות מהם,מצד שני לוקח להם הרבה יותר זמן להתרבות (בדרך כלל)והחיבור קשה יותר,
עדיף לקחת זכר פרא ונקבה האכלת יד אם מתאפשר לך.
האקלקטוסים רועשים יותר בכל אופן על פי מגדלים שמחזיקים בהם,לתוכים האכלות יד יש יתרונות בכך שהגישה אליהם נוחה,הם
לא בורחים לתאי ההטלה כשמתקרבים כך שניתן להנות מהם,מצד שני לוקח להם הרבה יותר זמן להתרבות (בדרך כלל)והחיבור קשה יותר,
עדיף לקחת זכר פרא ונקבה האכלת יד אם מתאפשר לך.
תודה לכולם על התשובות