ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
האם הזכר יואהב מתישהו את הנקבה
מנהל: מפקחים
האם הזכר יואהב מתישהו את הנקבה
שלום בהתחלה שהבאתי את הנקבה החדשה לזכר הוא ניסה להיזדווג והיא לא רצתה אז עכשיו הוא רואה את הנקבה של הזוג השני ומתחיל לירקוד לה את הריקוד וליתקוף את הנקבה שלו מקנאות השאלה עם מתישהו הוא יחליט לאהוב את הנקבה שלו ומה אני צריכה לעשות שהוא יתחיל להיתענין בה אז עשיתי מחיצה שהוא לא יראה את הנקבה השניה וזה לא עוזר הוא שומע אותה השמח לקבל רעיונות כי הוא אומלל והיא גם

Re: האם הזכר יואהב מתישהו את הנקבה
היי שרי,
ברגע שהנקבה שלו תיענה לו ולחיזורים שלו הוא כנראה יפסיק לתקוף אותה, כרגע תדאגי למחיצה ואם גילויי התוקפנות ממשיכים
תצטרכי להפריד ביניהם לתקופה.
האם הנקבה שאיתו צעירה?
ברגע שהנקבה שלו תיענה לו ולחיזורים שלו הוא כנראה יפסיק לתקוף אותה, כרגע תדאגי למחיצה ואם גילויי התוקפנות ממשיכים
תצטרכי להפריד ביניהם לתקופה.
האם הנקבה שאיתו צעירה?
היי הזכר לא מנסה ביכלל לירקוד לה את הריקוד וסמתי הפרדה והוא לא רואה יותר את הנקבה השניה הוא ביכלל לא איתה עם הנקבה שלו הוא לא תוקף כבר אבל הוא עף לידה כאילו אין שם שום ציפור הוא מיתעלם מימנה לגמרי ואני לא רוצה את זה אני רוצה שיהיו זוג אוהב לא בשביל גוזלים אלה בישביל עצמם
שרי אל תדאגי, הוא רואה אותה היטב והיא אותו, אני בטוח שככל שיחלוף הזמן הם יתרגלו אחד לשניה ויהיו זוג אוהבים.
פשוט תני להם את הזמן להתרגל
פשוט תני להם את הזמן להתרגל
בשורות טובות היום הם היזדווגו
תודה אלי מכל הלב
תודה אלי מכל הלב
יופי , את רואה שהכל מסתדר, לא לדאוג, הטבע עושה את שלו.
נסי לא להפריע הרבה ונקווה שבקרוב גם תזכי מהם לגוזלים חמודים
נסי לא להפריע הרבה ונקווה שבקרוב גם תזכי מהם לגוזלים חמודים

עם כבר מדברים על גוזלים הגוזל היחיד שנישאר לי מהזוג השני מה זה יפה הוא כבר גדול קצת

הגיע הזמן שתשתפי אותנו בתמונה לא
.
מאחל לך רק הצלחות בהמשך, כייף לשמוע שיש תוצאות. כל הכבוד לך שרי אל האהבה וההשקעה בציפורים שלך, אין הרבה כמוך
.
.מאחל לך רק הצלחות בהמשך, כייף לשמוע שיש תוצאות. כל הכבוד לך שרי אל האהבה וההשקעה בציפורים שלך, אין הרבה כמוך
.Re: האם הזכר יואהב מתישהו את הנקבה
אלי אני זאת שצריכה להגיד לכם אלף תודות על כל זה שאתם עוזרים לי כל הזמן!!!!!!!ולכן אני אומרת תודה
מכל הלב
מכל הלב