ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קנר אחד מתגרד
מנהל: מפקחים
קנר אחד מתגרד
הקנ צופ שלי סוניק מתגרד באש הרבה אבל הקוקטילית והקנר השני לא מתגרדים אני רוצה לציין שהמקום נגיש לציפוי בר שבאות לאכול מהאוכל שלהם .

Re: קנר אחד מתגרד
דבר ראשון וחשוב אסור קירבה של ציפורי בר לציפורים שלך שלכם כי זה פתח להעברת מחלות
עדיף תמיד ליצור מצב של אי מגע או קירבה בנהם וזה חשוב ,
שים להם מקלחות ותראה אולי זה עיניין של ניקיון אישי והרחיצה תעזור לעת עתה ,

עדיף תמיד ליצור מצב של אי מגע או קירבה בנהם וזה חשוב ,
שים להם מקלחות ותראה אולי זה עיניין של ניקיון אישי והרחיצה תעזור לעת עתה ,

כמו שאליאב ציין ובצדק , אסור לאפשר מגע של הציפורים / תוכים שלנו עם ציפורי בר, ציפורי בר הן הנשאיות הכי גדולות של
המחלות השונות . תבצע הפרדה ודחוף.
אם הבנתי נכון גם הקנר והקוקטייל חיים ביחד , גם כאן זה לא הכי מוצלח.
המחלות השונות . תבצע הפרדה ודחוף.
אם הבנתי נכון גם הקנר והקוקטייל חיים ביחד , גם כאן זה לא הכי מוצלח.
הם בכלובים נפרדים עכשיו השאלה שלי איך זה הגיוני שקנר אחד מתגד וליד הכלוב שלו יש את הכלוב של הקנר השני והקוקטילית והם לא מתגרדים בכלל

התגרדות עדיין לא מצביעה על טפילים, אולי הקנר מתנקה יותר לעומת האחרים ונראה לך שיש לו גירודים.
טפילים חיצוניים אפשר לראות אם מסתכלים היטב או עם זכוכית מגדלת. תבדוק האם אתה רואה על הקנר או בסביבתו טפילים.
טפילים חיצוניים אפשר לראות אם מסתכלים היטב או עם זכוכית מגדלת. תבדוק האם אתה רואה על הקנר או בסביבתו טפילים.