ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גוזל שאינו ניגמל מההורים
מנהל: מפקחים
גוזל שאינו ניגמל מההורים
שלום הגוזל שלי כבר גדול הוא יודע לעוף והכל אבל הבעיה שהוא אינו עצמאי ההורים עדין מאכילים אותו יש לו כרגע מקור שחור רציתי לדעת מתי יהיה לו כבר מקור כתום או אדום ומתי הוא יגמל מההורים המדהימים שלו בחיים שלי לא גידלתי גוזל וראיתי איך ההורים שלב שלב עוזרים לו איזה הורים מדהימים!!!! סוף סוף זכיתי ליראות גוזל 

Re: גוזל שאינו ניגמל מההורים
איזה כייף לשמוע , לדעתי זוהי רק ההתחלה של גידול גוזלים נוספים שיבואו בהמשך . מאחל לך הרבה הנאה.
לגבי העצמאות, ברגע שההורים יחליטו שזהו שהגוזל יכול להיות עצמאי הם יפסיקו להאכילו, הם יודעים יותר טוב מאיתנו
ואפשר לסמוך עליהם, אפ הם עדיין מאכילים זה בגלל שהגוזל עדיין זקוק למזון ואינו עצמאי לגמרי.
לגבי העצמאות, ברגע שההורים יחליטו שזהו שהגוזל יכול להיות עצמאי הם יפסיקו להאכילו, הם יודעים יותר טוב מאיתנו
ואפשר לסמוך עליהם, אפ הם עדיין מאכילים זה בגלל שהגוזל עדיין זקוק למזון ואינו עצמאי לגמרי.
Re: גוזל שאינו ניגמל מההורים
חזי, שרי מדברת על גוזלי זברה פינק.
ואתה מדבר על גוזלי קוקטיילים, אני טועה?
אגב, יש הבדל בעצמאויות בין גוזל לגוזל, לא?.
ואתה מדבר על גוזלי קוקטיילים, אני טועה?
אגב, יש הבדל בעצמאויות בין גוזל לגוזל, לא?.

"יש כאלו ש-ישנים וחולמים,
ויש כאלו ש-ערים ומממשים את החלומות..."