ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
דשא-ריפוד
מנהל: מפקחים
דשא-ריפוד
כבר קניתי 2זוגות פינקים זברה וכבר היום סיימתי לקנות הכל אבן גיר ו2קיני הטלה ואספתי לפני קצת זמן מלא מלא מלא דשא רק השאלה שלי זה אם צריך לשים להם הכל בבת אחת או כל כמה שעות לשים עוד קצת
Re: דשא-ריפוד
תפזר להם חלק ותראה כיצד הם מגיבים, אם הם לוקחים את הכל תוסיף.
טוב אני תכף יעדכן
רק עוד שאלה אם הם מתחילים לקחת לשים להם את כל הדשא או להביא בקצת ועוד קצת?
רק עוד שאלה אם הם מתחילים לקחת לשים להם את כל הדשא או להביא בקצת ועוד קצת?
בעיקרון זה לא ממש משנה, שים בכמות מספקת שיכניסו ויתעסקו עם זה , אם יחסר לאחר מכן תוסיף.
אלי שמתי להם בכלוב הם רק מפילים את זה לתחתית
זה אומר משהו?
מה יכול לגרום לזה?
מה לעשות?
זה אומר משהו?
מה יכול לגרום לזה?
מה לעשות?
לא אומר כלום, תשנה להם את חומרי הקינון, נסה חוטי יוטה .
חייבים חוטי יוטה אי אפשר דשה?
כי חוטי יוטה לבד עולים כמו קן הטלה
שמתי את הקן הטלה בגובה של האמצע כאילו לא על הריצפה ולא הכי גבוהה באמצע כזה זה טוב?
כי חוטי יוטה לבד עולים כמו קן הטלה
שמתי את הקן הטלה בגובה של האמצע כאילו לא על הריצפה ולא הכי גבוהה באמצע כזה זה טוב?
תשים את תא ההטלה הכי גבוה שמתאפשר לך אך כך שתוכל לבדוק בקלות מה מתרחש.
לך לחנות של תבלינים ובקש ממנו שק יוטה, הכי הרבה תשלם לו חמישה שקלים, ממנו תחתוך פסים ברוחב מתאים.
בכל מקרה אם עדיין הם אינם מכניסים חומר לקן סימן שאינם מוכנים, תמתין בסבלנות וזה יגיע.
לך לחנות של תבלינים ובקש ממנו שק יוטה, הכי הרבה תשלם לו חמישה שקלים, ממנו תחתוך פסים ברוחב מתאים.
בכל מקרה אם עדיין הם אינם מכניסים חומר לקן סימן שאינם מוכנים, תמתין בסבלנות וזה יגיע.
תבלינים? אני יראה כי אמרו לי בחנות על ריפוד ל2קינים 20שקל
יש איזה תחליף לחוטי יוטה?
כמה בערך מטר צריך לקחת של יוטה?
לאיזה גודל של חתיכות לחתוך 7-14ס"מ משהו כזה?
יש איזה תחליף לחוטי יוטה?
כמה בערך מטר צריך לקחת של יוטה?
לאיזה גודל של חתיכות לחתוך 7-14ס"מ משהו כזה?
תבקש שק של יוטה והעיקר שלא יהיה מלוכלך , אורך של 10 ס"מ מספיק בהחלט.
לדעתי תמתין עד אשר תראה שהזכר מתחיל לאסוף את הדשא ולבנות את הקן, כשאין בנמצא חומרים הם ישמתשו בכל דבר שתשים להם , לכן איני חושב שיש בעייה עם סוג החומר אלא שהפינקים עדיין אינם מוכנים לבניית הקן.
לדעתי תמתין עד אשר תראה שהזכר מתחיל לאסוף את הדשא ולבנות את הקן, כשאין בנמצא חומרים הם ישמתשו בכל דבר שתשים להם , לכן איני חושב שיש בעייה עם סוג החומר אלא שהפינקים עדיין אינם מוכנים לבניית הקן.