ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קוקוטייל מחליף צבעים
מנהל: מפקחים
קוקוטייל מחליף צבעים
קניתי 4 קוקוטיילים שנאמר לי שיש שני זוגות עובדים: 2 זכרים ו-2 נקבות.
ואכן זו אחד פועל, אך הזוג השני כל הזמן צועק אחד על השני.
שמתי לב שלאחד מבני הזוג נפלו הנוצות של הזנב (שמסמלות את זה שהיא בת), וגם הפנים שהיו אפורות הצהיבו קצת (בהתחלה חשבתי שבן הזוג תלש לה נוצות מהפנים....)
מאד אשמח לתשובה,
lejtman.
ואכן זו אחד פועל, אך הזוג השני כל הזמן צועק אחד על השני.
שמתי לב שלאחד מבני הזוג נפלו הנוצות של הזנב (שמסמלות את זה שהיא בת), וגם הפנים שהיו אפורות הצהיבו קצת (בהתחלה חשבתי שבן הזוג תלש לה נוצות מהפנים....)
מאד אשמח לתשובה,
lejtman.
Re: קוקוטייל מחליף צבעים
עמית היי,
מאחר ובהודעתך לא נראה כי ישנה בעייה רפואית כלשהיא העברתי את הודעתך לכאן על מנת שהמגדלים יגיבו,
לי נראה על פי תיאורך שהקוקטייל שלך מחליפה נוצות,לאחר החלפת נוצות גם הצבעים הולכים ומשתנים,בחלק מהתוכים
השינוי גדול יותר ובחלקם פחות,מאחר ואינך רואה מריטה או תלישה של בן הזוג נראה שהחלפת הנוצות היא התשובה.
לגבי ה"צעקות" לא הסברת האם הזכר שורק לנקבה שריקות חיזור או שמה הם תוקפנים אחד כלפי השני.
מאחר ובהודעתך לא נראה כי ישנה בעייה רפואית כלשהיא העברתי את הודעתך לכאן על מנת שהמגדלים יגיבו,
לי נראה על פי תיאורך שהקוקטייל שלך מחליפה נוצות,לאחר החלפת נוצות גם הצבעים הולכים ומשתנים,בחלק מהתוכים
השינוי גדול יותר ובחלקם פחות,מאחר ואינך רואה מריטה או תלישה של בן הזוג נראה שהחלפת הנוצות היא התשובה.
לגבי ה"צעקות" לא הסברת האם הזכר שורק לנקבה שריקות חיזור או שמה הם תוקפנים אחד כלפי השני.
פשוט כל הפנים שלה החליפו צבע מאפור לצהוב, זה דבר שעוד לא ראיתי.
והם ממש רבים (אבל לא יורד דם או נתלשות נוצות), הוא רודף אחריה וצועק.
בתודה, lejtman.
והם ממש רבים (אבל לא יורד דם או נתלשות נוצות), הוא רודף אחריה וצועק.
בתודה, lejtman.
שינוי צבע הנוצות באיזור הפנים לא צריך להדאיג אותך,מה שכן תוודא שאומנם זו נקבה,אם אתה יכול תצלם תמונות,
לגבי המירדפים של הזכר אחר הנקבה אז אני עדיין בדיעה שזהו חלק מהחיזור,כמובן שקשה לקבוע בוודאות אך זו דעתי,
ישנם איתנו מגדלי קוקטיילים לא מעטים שיוכלו לעזור כמו מנש ועוד,נחכה אולי גם הם יביעו את דעתם.
לגבי המירדפים של הזכר אחר הנקבה אז אני עדיין בדיעה שזהו חלק מהחיזור,כמובן שקשה לקבוע בוודאות אך זו דעתי,
ישנם איתנו מגדלי קוקטיילים לא מעטים שיוכלו לעזור כמו מנש ועוד,נחכה אולי גם הם יביעו את דעתם.
זו בדיוק הבעייה, אני חושב שהיא הופכת להוא.
צילמתי תמונות, והעלתי לפי מה שהראתם, אבל מפני שהתמונה הייתה גדולה מדי לא הצלחתי להעלות אותה.
זה דחוף מאד להיום מכיוון שהיום יש לי הסעה לכיוון שבו מכרו לי את התוכים.
בתודה ענקית! lejtman.
צילמתי תמונות, והעלתי לפי מה שהראתם, אבל מפני שהתמונה הייתה גדולה מדי לא הצלחתי להעלות אותה.
זה דחוף מאד להיום מכיוון שהיום יש לי הסעה לכיוון שבו מכרו לי את התוכים.
בתודה ענקית! lejtman.
זה זכר מיתבגר.....
גם אני בדיעה שזה זכר מתבגר כמעט ללא ספק.
איזה באסה.... עבדו עליי.
תודה רבה, lejtman.
תודה רבה, lejtman.