ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

הרבה זמן דוגרים

פורום ציפורי שיר ונוי הינו פורום שיהווה מלבד מענה לשאלות של חברי הקהילה
מאגר מידע על סוגי הציפורים השונים.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
שרי
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יש כינוי

הרבה זמן דוגרים

שליחה על ידי שרי »

שלום יש לזוג הפינקים שלי ביצים והם כל אחד בתורו דוגר אבל נידמה לי שהם דוגרים הרבה זמן ואין גוזלים יכול להיות שכל הביצים לא פוריות? יש המון ביצים שזה גם מוזר יש 8 ביצים שניראה לי שאחד מהם זה של פעם הקודמת קיים דבר כזה 7 ביצים? כולם מסודרות יפה בעיגול גדול אני פוחדת ששתים מהם מפעם קודמת וזה יכול להביא להם מחלות תודה מראש
סמל אישי של משתמש
נריה
גוזל
גוזל

Re: הרבה זמן דוגרים

שליחה על ידי נריה »

זה לא יביא מחלות
כמהזה הרבה זמן? אם עברו שלושה שבועות תזרקי את הביצים - בד''כ כשהביצים לא פוריות אז יש הרבה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

כמו שאמרת , יתכן שישנן ביצים מהטלה קודמת , אך גם יתכן שכל הביצים מההטלה הזאת, אם הביצים נקיות ואינן דולפות או שבורות הסיכוי
למחלות או חיידקים מהביצים נמוך מאוד.
תני להם לדגור לפחות עוד שבוע וחצי לאחר הזמן הנדרש.
כן, יתכן שכל הביצים אינן פוריות ויתכן שחלקן לא פוריות, אפשר לדעת בוודאות ע"י בדיקת הביצים לאחר מספר ימי דגירה ואפשר פשוט לחכות בסבלנות ולראות האם מתפתח והביצים בוקעות.
שרי
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי שרי »

תודה רבה תמונהוגם יש משהו מוזר וקצת מצחיק אפילו כל פעם שיש לזוג הזה ביצים הזכר משחק עם הנדנדה במקור שלו ועם המראה שיש שם ושאין ביצים הוא ביכלל לא שם על הצעצועיםתמונהזה מוזר תודה וחג שמח לכל לכולםתמונה
סמל אישי של משתמש
shayh
פוקח עיניים
פוקח עיניים
אזור מכירה: צפון וכל הארץ
שם פרטי:: שי

שליחה על ידי shayh »

יש מראה ?
אז הוא מגרש את הזכר היריב, הוא רואה את עצמו אך הוא לא יודע שזה הוא ולכן הוא מגרש יריב
תמונה

מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
שלח תגובה

חזור אל “ציפורי שיר ונוי”