ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

דחוףףףףףףףףףף חברה

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
moor1212
בקיעה
בקיעה

Re: דחוףףףףףףףףףף חברה

שליחה על ידי moor1212 »

נתן מה שאתה אומר ביכלל לא נכוון אזמה אם הוא קיבל אותו מתנהה הוא צריך לקחת אותו לויטרינר ולא לתת לו למות ככה!
תמונה
סמל אישי של משתמש
דקל
ניצוי חלקי
ניצוי חלקי

שליחה על ידי דקל »

4858 כתב:תקשיב זה לא שאם היה לך כסף לוטרניר הוא היה בטוח נרפא לפעמים תוכים מתים קיבלת אותו מתנה לא נורא רק ללכת לוטרינר עולה פי 3 מהעלות של התוכי וזה לא האכלת יד שאתה קשור אליו זה גם פרא וגם רק קיבלת אותו אז לא נורא תקנה זכר חדש ובריא בגיל טוב להביא גוזלים ולפחות קיבלת זוג ונקבה מתנה זה לא קצת כסף

זה שהוא פרא זה אומר שלא מגיע לו לחיות
או ללכת לבדיקות?!
התוכי נראה חולה אפילו מאוד
תקח אותו לוטרינר בדחיפות
אם אין לך כסף תבקש מההורים שיביאו לך ותחזיר להם מתי שהוא.
תמונה
סמל אישי של משתמש
אדיר_10
גוזל
גוזל
שם פרטי:: אדיר

שליחה על ידי אדיר_10 »

נתן זה שתוכים וכל בעלי החיים מתים בסוף זה ידוע
אבל אם אפשר להציל את התוכי אז למה לא למרות המחיר היקר
אם אתה מגיע לבת ים יש לי מישהו בשבילך שיוכל לאבחן לך מה הבעיה עם התוכי בלי שיקח כסף
אם לא כמו שדקל אמר תלווה מהורים או מחברים
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

התוכי "הזקן " הזה יכול לחסל לך את כל הבית גידול. אני הייתי מחזיר את "המתנה" כולה כמות שהיא לחבר של האבא.
יש פתגם שאומר "שונא מתנות יחייה".
ראשית תפריד את כל התוכים שקיבלת מהתוכים שלך שלא יהיה ביניהם מגע . ותבקש מאבא יפה להחזיר את התוכים לחבר.

ננעל .

1) יש לפרסם כותרות אשר מרמזת בצורה הטובה ביותר על תוכן ההודעה. כותרות כגון: "דחוף", "עזרה", "שאלה" ימחקו לאלתר!

2) אין לעשות שימוש מעבר לנדרש בסימני פיסוק. כותרות כגון: "????" - "!!!!!" יגרמו למחיקת הנושא לאלתר!

שים לב! חבל שתורחק על אי שמירת הכללים.
נעול

חזור אל “מגדלים תוכים”