ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אני לא מבסוט מהתוכי שלי..עזרה :/
מנהל: מפקחים
אני לא מבסוט מהתוכי שלי..עזרה :/
יש לי תוכי ג'אקו והוא מאוד חמוד ויודע כמה מילים הבאתי אותו לפני שנה הוא היה בן שנה וחצי+ ואף פעם לא היה לי לפני כן תוכי ברמה שלו... היה לי קוקטיל שמת ושידע לדבר כמה מילים והוא היה באמת תוכי שבחיים לא יהיה לי כמוהו.
אבל הוא לפעמים מרגיז אותי אני לא יודע למה אבל אני לא מרגיש שאני מתחבר אליו יותר מדי וחשבתי אולי למכור אותו ולהביא אחד חדש קטן בן 3 חודש ולגדל אותו משהוא קטן..אני פשוט רוצה לגדל תוכי מגיל קטן מאוד שהוא באמת יתחבר אלי.
תודה!
אבל הוא לפעמים מרגיז אותי אני לא יודע למה אבל אני לא מרגיש שאני מתחבר אליו יותר מדי וחשבתי אולי למכור אותו ולהביא אחד חדש קטן בן 3 חודש ולגדל אותו משהוא קטן..אני פשוט רוצה לגדל תוכי מגיל קטן מאוד שהוא באמת יתחבר אלי.
תודה!
Re: אני לא מבסוט מהתוכי שלי..עזרה :/
כדאי שתבין קודם מדוע אינך מתחבר אליו ומה מפריע לך, אולי הציפיות של ך גבוהות מידי או שאינך מנצל את היכולות של התוכי .
אם לא יהיו לך תשובות ותבין בדיוק היכן הבעייה יתכן שגם עם גוזל הבעייה תחזור.
אם לא יהיו לך תשובות ותבין בדיוק היכן הבעייה יתכן שגם עם גוזל הבעייה תחזור.
הוא לפעמים לא ממושמע ותיכננתי לגדל תוכי ג'אקו מגיל קטן אבל יצא בסוף שקניתי אותו..
אני משקיע עליו הרבה כסף אבל אני לא שם לב שהוא מבין משהו בכלל..
אם הוא נושך אני מכניס אותו לכלוב שלו כמה זמן וכל פעם שאני עובר ליד הכלוב הוא מתחיל לרקוד..הוא חושב שזה צחוק.
וגם הרבה פעמים הוא מעצבן אותי אני כבר מרגיש שנמאס לי ממנו אבל אני עדיין אוהב אותו כי הוא מצחיק אבל מרגיז..
שהוא נושך אותי אני אומר לו אסור והוא מתחיל לרקוד אני לא יודע איך הוא יבין שזה באמת אסור..מעצבן אותי שהוא לא מבין מה אני רוצה ממנו.
אם הוא נושך אני מכניס אותו לכלוב שלו כמה זמן וכל פעם שאני עובר ליד הכלוב הוא מתחיל לרקוד..הוא חושב שזה צחוק.
וגם הרבה פעמים הוא מעצבן אותי אני כבר מרגיש שנמאס לי ממנו אבל אני עדיין אוהב אותו כי הוא מצחיק אבל מרגיז..
שהוא נושך אותי אני אומר לו אסור והוא מתחיל לרקוד אני לא יודע איך הוא יבין שזה באמת אסור..מעצבן אותי שהוא לא מבין מה אני רוצה ממנו.
"הריקוד" של הגאקו לפי מה שהבנתי מדפוסי התנהגות שאתה עובר לידו זה אומר שהוא רוצה לצאת מהכלוב ועם הוא מוסיף שריקות או ציוצים הוא ממש מתחנן לכך

5100 כתב:הוא לפעמים לא ממושמע ותיכננתי לגדל תוכי ג'אקו מגיל קטן אבל יצא בסוף שקניתי אותו..
הי
בחלק שהוא נושך אותך כשאתה מנסה להכניס אותו לכלוב-הוא מעוניין להיות בחוץ.למה?
1.אין לו מספיק עניין בתוך הכלוב(צעוצועים ודברים שיעיברו לו את הזמן)
2.כמו רוב התוכים,הוא רוצה להיות בחוץ,תנסה בהתחלה לא בכוח להכניס אותו,אלא לשים לו צעצועים ואפילו לתת לו להיות על הכלוב ולא בחוץ ורק אז תכניס אותו,בכוח העניין הזה לא עובד.
בקטע של התזוזות-זה מעיד על "צומי",שוב לתוכי משעמם והוא מעוניין להיות בחוץ.
מקווה שעזרתי
אסף
גם לי זה קרה עם הקוואקר שלי! ראיתי סרטונים של תוכים ביוטיוב ורצי כז והקוואקר שלי ביאס קצת שהוא פחדן הוא מפחד מחפצים כמו קופסאת גפרורים פלאפון ואל מתרגל אליהם אה וגם מפחד מנדנדה ניסיתי הכל אבל אין הוא לא עולה עליה!בניגוד אליו יש לי תכוי חדש (ציפור אהבה) שמכור לנדנדה!!
אבל התסכלתי על היתרונות של הקוואקרלמשל כאשני שם מוזיקה הוא רוקד שזה ממש חמוד ומצחיק, ושהוא אומר ''כל הכבוד'' ומביא נשיקה שמבקשים!
אבל זה לא רק זה פשוט נקשרתי אליו כבר!
בקיצור תסתכל על היתרונות!תאלף אותו לעשות דברים מגניבים שיגניבו גם אותך.
אבל התסכלתי על היתרונות של הקוואקרלמשל כאשני שם מוזיקה הוא רוקד שזה ממש חמוד ומצחיק, ושהוא אומר ''כל הכבוד'' ומביא נשיקה שמבקשים!
אבל זה לא רק זה פשוט נקשרתי אליו כבר!
בקיצור תסתכל על היתרונות!תאלף אותו לעשות דברים מגניבים שיגניבו גם אותך.
נראה לי שיש כאן קצר בצורה שאתה מפרש את ההתנהגות שלו שיכול לעבור גם לג"קו חדש. צריך להבין מה הוא רוצה כשהוא רוקד. אתה חושב "שהוא עושה צחוק" אבל בעצם הוא מתחנן שתוציא אותו. הוא מתנהג כמו שגקו מתנהג ואם לא תבין את דרך ההתנהגות שלהם תעשה אותם שגיאות עם כל תוכי חדש.
ממה שאני ראיתי עם תוכים צריך ללכת רק באהבה - עונשים הם פשוט לא מבינים
ממה שאני ראיתי עם תוכים צריך ללכת רק באהבה - עונשים הם פשוט לא מבינים
ג'אקו זה תוכי לפי מה שאני יודע שגם אם תעשה לו רע או משהו הוא ישר יתחבר אליך בחזרה וישכח מזה.
הוא כל יום יושב מעלה הכלוב ונכנס אליו רק כדי לאכול ולשתות.
חשבתי אולי לקנות לו את המעמד הזה כי זה הכי מתאים לו.
הוא כל יום יושב מעלה הכלוב ונכנס אליו רק כדי לאכול ולשתות.
חשבתי אולי לקנות לו את המעמד הזה כי זה הכי מתאים לו.
אין תוכי שיעשו לו רע והוא ישכח מזה ,לאחר שפוגעים בתוכי צריך לעבוד די הרבה על מנת לרכוש את אמונו בחזרה. לתוכים יש זיכרון מעולה . אסור בשום אופן לפגוע בתוכי.
אתם חייבים להבין שתוכי זה לא ילד. הוא לא תמיד מבין מה אתם רוצים ממנו וגם אם כן לא תמיד הוא יקשיב לכם.
מוח של ג'אקו= למוח של ילד בן 3.
אתה חייב להבין שתוכי זה לא בן אדם. הוא לא "חושב שזה צחוק", הוא בסך הכל רוצה שתוציא אותו.
תיכנס למאמר "דפוסי התנהגות" באתר הוא מאוד יעזור לך. יש לך פה:
http://www.tukinfo.com/viewtopic.php?f=22&t=1888
מוח של ג'אקו= למוח של ילד בן 3.
אני אומר לו אסור והוא מתחיל לרקוד
הוא חושב שזה צחוק
אתה חייב להבין שתוכי זה לא בן אדם. הוא לא "חושב שזה צחוק", הוא בסך הכל רוצה שתוציא אותו.
תיכנס למאמר "דפוסי התנהגות" באתר הוא מאוד יעזור לך. יש לך פה:
http://www.tukinfo.com/viewtopic.php?f=22&t=1888

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~