רציתי לדעת איך אפשר ללמד את אוסקר לרקוד ,להזיז את הראש |?
תודה.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
איך ללמד את אוסקר הג'אקו לרקוד ולהזיז את הראש?
מנהל: מפקחים
Re: איך ללמד את אוסקר הג'אקו לרקוד ולהזיז את הראש?
השיטה הטובה ביותר זה להדגים בפני התוכי , ממש לנדנד את הראש למעלה ולמטה ולומר "לרקוד " או כל מה שרוצים, כך אני לימדתי את מיקה.
אפשר עם צ'ופר מול הפנים ולהוריד ולהריטם על מנת שתנדנד את הראש מעלה מטה אך אצלי מיקה לא מתעניינת בצ'ופרים כל כך אז זה לא עבד, פשוט עמדתי מולה והדגמתי לה.
מיקה בשיעור ריקוד
אפשר עם צ'ופר מול הפנים ולהוריד ולהריטם על מנת שתנדנד את הראש מעלה מטה אך אצלי מיקה לא מתעניינת בצ'ופרים כל כך אז זה לא עבד, פשוט עמדתי מולה והדגמתי לה.
מיקה בשיעור ריקוד
אוקיי תודה
שבת שלום!
שבת שלום!
אני הייתי פשוט נותן לו לתפוס לי את האצבע והייתי מזיז לו את הראש למעלה ולמטה..ככה זה היה עובד :]
רעיון גרוע, הג'אקו יהפוך את תפיסת האצבע למשחק ובכל פעם שיושיטו יד הוא ירצה לתפוס את האצבע.
אפשר להראות לו צ'ופר מול הפנים ולנדנד מעלה מטה ולומר "לרקוד" למשל או פשוט להדגים לתוכי .
אפשר להראות לו צ'ופר מול הפנים ולנדנד מעלה מטה ולומר "לרקוד" למשל או פשוט להדגים לתוכי .
זה תלוי איזה תוכי יש לך אם יש לך קוקטייל אז הם קולטים הכל מהר מאוד את/ה פשוט אולך למקום שקט עם התוכי עושה תנועה וממשיך עד שהוא מחקה אותך ואם זה לא מצליח אז פשוט שים לו מוסיקה בפלפון והוא יתחיל לרקוד לבד