ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הטלת ביצים ריקות אצל הפינקים
מנהל: מפקחים
הטלת ביצים ריקות אצל הפינקים
פעם שניה שאני בודק את הקן והביצים בתוכו ריקות אחרי שתי הטלות של שש ביצים בכל הטלה למה זה קורה יש להם את כל התנאים הדרושים עכשו בפעם השלישית יש בקן 2 ביצים מקווה לעוד סה"כ בכלוב 4 פינקים 2 זוג בנגלזים וזוג פינקים
קחו את החיים בשושו
Re: הטלת ביצים ריקות אצל הפינקים
זכר ונקבה בוודאות? האם יש הפרעות מצד זוגות אחרים? האם ראית זיווגים?
ביצים לא פוריות או מחוסר זכר שיזווג או מזיווג לא מוצלח. יתכנו בעיות נוספות אך מאוד נדירות.
ביצים לא פוריות או מחוסר זכר שיזווג או מזיווג לא מוצלח. יתכנו בעיות נוספות אך מאוד נדירות.
Re: הטלת ביצים ריקות אצל הפינקים
העלתי פה את התמונות של הבנגלזים האים יכול להיות שישנם שתי נקבות והן מטילות ביצים.
דבר שני הם בקן עים הפינקים זוג ליפעמים אני שומע שהם רבים הפינקים זכר ונקבה ודאות היו לי שני זכרים וקניתי נקבה והם יושבים על ביצים עכשו גם הזוג השני
דבר שני הם בקן עים הפינקים זוג ליפעמים אני שומע שהם רבים הפינקים זכר ונקבה ודאות היו לי שני זכרים וקניתי נקבה והם יושבים על ביצים עכשו גם הזוג השני
קחו את החיים בשושו