ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
טיפולי וטרינר סקר
מנהל: מפקחים
טיפולי וטרינר סקר
הצביעו לסקר הבא,אפשר כמובן להוסיף ולנמק לכאן ולכאן.
Re: טיפולי וטרינר סקר
שמתם לב לתוצאות הסקר?בעיני זה מדהים.
58% פונים לוטרינר רק כאשר התוכי לא נראה טוב,משמע שרוב התוכים לא שורדים פשוט,ידוע לכולנו שהתוכי מסתיר את מחלתו היטב וכשרואים
עליו זה בדרך כלל מאוחר מידיי.
58% פונים לוטרינר רק כאשר התוכי לא נראה טוב,משמע שרוב התוכים לא שורדים פשוט,ידוע לכולנו שהתוכי מסתיר את מחלתו היטב וכשרואים
עליו זה בדרך כלל מאוחר מידיי.
שמתם לב לתוצאות הסקר?בעיני זה מדהים.
אלי מה מדהים?אנשים קונים תוכי ואלוהים גדול.
מצטער רק עכשיו ראיתי את הסקר המענין הזה
אני כמובן עושה בדיקות תקופתיות .וגם בין לבין טיפול נגד כרסום ותלישת נוצות
יש לי רק תוכי אחד והוא חי בבית כמו שאר בני הבית ולכן אני מתיחס אליו בהתאם
אני רוצה לדעת אחת לתקופה שהוא בריא
פעם מזמן באתר אחר, הפכתי לבדיחה בעיני הגולשים כשכתבתי שעשיתי לצ'יקו בדיקות מקיפות בסכום של 700 שקל, שכללו טיפול חירום ביום שישי בלילה במכון הוטרינרי בבית דגן לאחר שמהבוקר לא שמעתי אותו מקשקש.
שוני
מכל מלמדי השכלתי
לעולם על תתוכח עם אדיוט .הוא יוריד אותך לרמתו וינצח אותך בעזרת נסיונו
הבעייה שוני שאנשים לא מנמקים,אולי ישנם היבטים שאנו לא רואים?קשה מאוד כך לראות את כל התמונה,כמובן
שחלקנו יכולים לא לקבל את תשובתו של האחר אבל היה מענין לדעת מדוע המצב הוא כזה,האם חוסר נגישות לוטרינר?
האם מחוסר במזומנים?האם הם פשוט לא מאמינים שיעזור לתוכי טיפול כזה או אחר?האם שווי הבדיקה עולה על ערך התוכי שברשותם?
חבל שאין לי תשובות,במיוחד מהמגדלים הותיקים שישנם בפורום.
שחלקנו יכולים לא לקבל את תשובתו של האחר אבל היה מענין לדעת מדוע המצב הוא כזה,האם חוסר נגישות לוטרינר?
האם מחוסר במזומנים?האם הם פשוט לא מאמינים שיעזור לתוכי טיפול כזה או אחר?האם שווי הבדיקה עולה על ערך התוכי שברשותם?
חבל שאין לי תשובות,במיוחד מהמגדלים הותיקים שישנם בפורום.
אלי
לי יש דיעה מגובשת לנושא אבל אתן במה גם לשאר הגולשים וארצה לשמוע דעתם בנושא
לי יש דיעה מגובשת לנושא אבל אתן במה גם לשאר הגולשים וארצה לשמוע דעתם בנושא
מכל מלמדי השכלתי
אני ממתין עימך שוני ואף הופך את הסקר ל"דביק".

- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
בוא נשאל שאלה בכדי "לבשל" קצת את הסקר.
האם אתם הולכים לרופא רק כשאתם לא נראים טוב?
האם אתם דואגים לבצע בדיקות תקופתיות?
אפילו דבר מכני מקבל בדיקה\טיפול תקופתי.
אני לא רואה כל סיבה לא לקחת את התוכי לבדיקה תקופתית.
אלי טוב עשית שהסקר ננעץ.. הוא גם מופיע בדף הבית.
האם אתם הולכים לרופא רק כשאתם לא נראים טוב?
האם אתם דואגים לבצע בדיקות תקופתיות?
אפילו דבר מכני מקבל בדיקה\טיפול תקופתי.
אני לא רואה כל סיבה לא לקחת את התוכי לבדיקה תקופתית.
אלי טוב עשית שהסקר ננעץ.. הוא גם מופיע בדף הבית.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
מאחר ונראה שמיצינו את נושא ההצבעות הייתי רוצה שוני לשמוע את דעתך בנושא.
אלי
זה המשפט שאומר כמעט הכל
במהלך השנים שאני שוחה קצת בנושא קראתי על הרבה מאוד אנשים שקונים תוכי בלי לעשות שעורי בית ואחרי זמן התוכי שמתנהג כמו תוכי לא מספק את "הסחורה" .
הוא לא מגיב כמו
.צריך להשקיע בו הרבה יותר מאשר בחתול .הוא צורח ,נושך,מתמרד ואז המסקנה היא טעיתי ויאללה נמכור .
רוב האנשים גם לא מודעים לנושא המחלות שיכול תוכי לשאת ומעדיפים להסתמך על הבדיקות שקיבלו עם התוכי שלצערי לא תמיד הן אמיתיות (בלי לפגוע במגדלים כאן).רוב הקונים רוצים לדעת את מין התוכי וזה יותר חשוב להם מאשר בדיקת כלמידיה .
בנוסף בדיקה מקיפה של תוכי מסתכמת ב-600 שקל בקירוב וזו הוצאה כבדה להרבה אנשים שלא נלקחת בחשבון בזמן הקניה וכל זמן שהתוכי אוכל שותה האנשים פשוט אומרים לעצמם הוא בריא מה צריך עכשיו ללכת לוטרינר.
אני אישית חושב שתוכי הוא בן בית וכך צריך להתיחס אליו לא רק בתחום הרפואי אלא בכל תחום
שוני
אלי מה מדהים?אנשים קונים תוכי ואלוהים גדול.
זה המשפט שאומר כמעט הכל
במהלך השנים שאני שוחה קצת בנושא קראתי על הרבה מאוד אנשים שקונים תוכי בלי לעשות שעורי בית ואחרי זמן התוכי שמתנהג כמו תוכי לא מספק את "הסחורה" .
הוא לא מגיב כמו
רוב האנשים גם לא מודעים לנושא המחלות שיכול תוכי לשאת ומעדיפים להסתמך על הבדיקות שקיבלו עם התוכי שלצערי לא תמיד הן אמיתיות (בלי לפגוע במגדלים כאן).רוב הקונים רוצים לדעת את מין התוכי וזה יותר חשוב להם מאשר בדיקת כלמידיה .
בנוסף בדיקה מקיפה של תוכי מסתכמת ב-600 שקל בקירוב וזו הוצאה כבדה להרבה אנשים שלא נלקחת בחשבון בזמן הקניה וכל זמן שהתוכי אוכל שותה האנשים פשוט אומרים לעצמם הוא בריא מה צריך עכשיו ללכת לוטרינר.
אני אישית חושב שתוכי הוא בן בית וכך צריך להתיחס אליו לא רק בתחום הרפואי אלא בכל תחום
שוני
מכל מלמדי השכלתי
שוני אתה כל כך צודק שפשוט אין מה להוסיף,מאחר ואני גם מוכר גוזלים מגידולי אני נתקל יום יום באנשים מהסוג המדובר,אנשים
שהכלוב מעניין אותם יותר ממצבו של התוכי,אנשים ש"התקציב שלהם מוגבל" לכדי קניית תוכי בלבד ואולי נשאר להם למעט אוכל
אנשים שאינם מבינים לחלוטין במה כרוך גידול תוכי וכיצד יש לטפל בו ומהי ההשקעה הכספית מעבר לרכישה עצמה,אסיים
בשיחה שניהלתי אתמול להמחיש את שאמרתי.
בשיחה שקיבלתי מיד כשעניתי נשאלתי "מה המחיר" אמרתי את המחיר בצפייה לשאלות לגבי התוכי אך נעניתי ב-"אני מוגבל",חיכיתי
להמשך אך שקט השתרר מעברו השני של הקו,תוך כדי חלפו בראשי השאלות הנדרשות,האם המיגבלה היא כספית?האם האיש מוגבל חלילה פיזית
או נפשית?כשעלתה המחשבה על מיגבלה של האיש כבר חשבתי כיצד אני יכול לעזור אך מיד שמעתי את קולו שוב "אני ממש מוגבל בסכום" מיותר
לציין שלא אפקיר את הגוזל שהאכלתי וראיתי לנגד עיני כיצד הוא מתפתח וכיצד הוא ערג למגע יחס ואהבה בידי "מוגבלים" למינהם,לכן החלטתי
לחרוג ממנהגי ועניתי מיד,תקשיב אם אתה מוגבל יש לי גוזל ללא רגל יתאים לך להוצאה שתיכננת?שמעתי מעברו השני כיחכוך בגרון ולאחר מכן
"בלי רגל" לא לא מתאים,כאן נותקה השיחה.
אנשים קונים תוכי כי זה הולך,כי לחברים של הילד יש והוא לוחץ,כי זו חייה שלא צריך להוריד אותה בבוקר לפיפי ובכלל זה קישוט יפה בחדר האורחים
ממש אטרקצייה,ובכלל המגדל הבטיח שבגיל שלושה חודשים היא כבר עומדת לדבר משפטים שלמים (עוד לא נתקלתי בחיי הייתי שמח לראות)
וגם התוכי אינו צריך טיפולים,הרי הוא בבית בכלוב,אוכל מצויין (גרעינים ולחם) שורק מידיי פעם וכו'.
בקיצור מעטים מבינים בגידול והמעטים האלה הם אנשים שחוקרים היטב נמצאים באתרים השונים קוראים ומעשירים את הידע,חלקם עושים
זאת אומנם לאחר הרכישה אך לדעתי לא מאוחר העיקר שהרצון הוא לגדל נכון,חלקם מניחים את התוכי לאחר כבוד בכלוב היפייפה והמקושט (יותר בשביל
הפוזה והאורחים) מחכים ובוחנים האם התוכי עונה על הציפיות שלהם.
בשנים האחרונות המודעות גדלה,הן בקרב המגדלים השונים והן בקרב הקונים,וכאן אנו נכנסים לתמונה.
וכשאני אומר אנו אני מתכוון למגדלים הוותיקים שביננו,אלא שהידע שלהם רב ולא יסולא בפז,שהשקעה ממש קטנה מצידם והתייחסות אפילו מועטה
לדיונים רצינים יכולים לעזור לכולנו,אני כולי תקווה שנוכל לשמוע את דעתם בנושאים השונים.
שהכלוב מעניין אותם יותר ממצבו של התוכי,אנשים ש"התקציב שלהם מוגבל" לכדי קניית תוכי בלבד ואולי נשאר להם למעט אוכל
אנשים שאינם מבינים לחלוטין במה כרוך גידול תוכי וכיצד יש לטפל בו ומהי ההשקעה הכספית מעבר לרכישה עצמה,אסיים
בשיחה שניהלתי אתמול להמחיש את שאמרתי.
בשיחה שקיבלתי מיד כשעניתי נשאלתי "מה המחיר" אמרתי את המחיר בצפייה לשאלות לגבי התוכי אך נעניתי ב-"אני מוגבל",חיכיתי
להמשך אך שקט השתרר מעברו השני של הקו,תוך כדי חלפו בראשי השאלות הנדרשות,האם המיגבלה היא כספית?האם האיש מוגבל חלילה פיזית
או נפשית?כשעלתה המחשבה על מיגבלה של האיש כבר חשבתי כיצד אני יכול לעזור אך מיד שמעתי את קולו שוב "אני ממש מוגבל בסכום" מיותר
לציין שלא אפקיר את הגוזל שהאכלתי וראיתי לנגד עיני כיצד הוא מתפתח וכיצד הוא ערג למגע יחס ואהבה בידי "מוגבלים" למינהם,לכן החלטתי
לחרוג ממנהגי ועניתי מיד,תקשיב אם אתה מוגבל יש לי גוזל ללא רגל יתאים לך להוצאה שתיכננת?שמעתי מעברו השני כיחכוך בגרון ולאחר מכן
"בלי רגל" לא לא מתאים,כאן נותקה השיחה.
אנשים קונים תוכי כי זה הולך,כי לחברים של הילד יש והוא לוחץ,כי זו חייה שלא צריך להוריד אותה בבוקר לפיפי ובכלל זה קישוט יפה בחדר האורחים
ממש אטרקצייה,ובכלל המגדל הבטיח שבגיל שלושה חודשים היא כבר עומדת לדבר משפטים שלמים (עוד לא נתקלתי בחיי הייתי שמח לראות)
וגם התוכי אינו צריך טיפולים,הרי הוא בבית בכלוב,אוכל מצויין (גרעינים ולחם) שורק מידיי פעם וכו'.
בקיצור מעטים מבינים בגידול והמעטים האלה הם אנשים שחוקרים היטב נמצאים באתרים השונים קוראים ומעשירים את הידע,חלקם עושים
זאת אומנם לאחר הרכישה אך לדעתי לא מאוחר העיקר שהרצון הוא לגדל נכון,חלקם מניחים את התוכי לאחר כבוד בכלוב היפייפה והמקושט (יותר בשביל
הפוזה והאורחים) מחכים ובוחנים האם התוכי עונה על הציפיות שלהם.
בשנים האחרונות המודעות גדלה,הן בקרב המגדלים השונים והן בקרב הקונים,וכאן אנו נכנסים לתמונה.
וכשאני אומר אנו אני מתכוון למגדלים הוותיקים שביננו,אלא שהידע שלהם רב ולא יסולא בפז,שהשקעה ממש קטנה מצידם והתייחסות אפילו מועטה
לדיונים רצינים יכולים לעזור לכולנו,אני כולי תקווה שנוכל לשמוע את דעתם בנושאים השונים.