ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
סקר-tukinfo בוחר את הציפור הלאומית של ישראל
מנהל: מפקחים
סקר-tukinfo בוחר את הציפור הלאומית של ישראל
מי תהיה הציפור הלאומית של מדינת ישראל על פי חברי האתר.
אחד הציפורים שברשימה יוכתרו כציפור הלאומית של מדינת ישראל לקראת 60 שנה להקמת המדינה.
הצביעו וביחד ננסה לראות האם תוצאות הסקר משקפות את רוב המצביעים באתר ynet
http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-5333,00.html
אחד הציפורים שברשימה יוכתרו כציפור הלאומית של מדינת ישראל לקראת 60 שנה להקמת המדינה.
הצביעו וביחד ננסה לראות האם תוצאות הסקר משקפות את רוב המצביעים באתר ynet
http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-5333,00.html
Re: סקר-tukinfo בוחר את הציפור הלאומית של ישראל
החוחית הינה ציפור שיר מדהימה שנימצאת בסכנת הכחדה ואני מקווה שבמידה והיא תיזכה מישהו שם למעלה יחליט להרים את הכפפה שיהפוך אותה לפרוייקט לאומי שיאסרו עבריינים וסוחרים הלוואי

השמים אינם הגבול
בלי קשר לבחירת הציפור אני מצטרף לתפילתך שאכן סוף כל סוף יפעלו נגד העבריינים ביד קשה.

היתי רוצה לשנות את בחירתי מחוחית לבולבול
חוחית היא ציפור מדהימה
אבל מהילדות אני בקושי זוכר את החוחיות כי הם בישניות ואין הרבה חוחיות כך שמפעם לפעם יוצא לי לראות להקה באיזה גן ציבורי אבל בכללי אני כמעט ולא רואה חוחיות
לעומתה כולם מכירים את הבולבול ששר מהבוקר עד הערב הוא גם נפוץ יותר וגם בעל ביטחון עצמי וכל לראות אותו וליתקרב עליו
בנוסף לכך הבלבול מאוד יחודי לציפור שיר
הבולבולים מתחלקים לזוגות בלי קשר למין וכל היום יושבים אחד ליד השני ומנקים אחד את השני ומגלים אופי דומה לזה של תוכים
בנוסף הם חכמים מהרבה ציפורי שיר אחרות וניראה לי שיש להם גם יכולת חיקוי
חוחית היא ציפור מדהימה
אבל מהילדות אני בקושי זוכר את החוחיות כי הם בישניות ואין הרבה חוחיות כך שמפעם לפעם יוצא לי לראות להקה באיזה גן ציבורי אבל בכללי אני כמעט ולא רואה חוחיות
לעומתה כולם מכירים את הבולבול ששר מהבוקר עד הערב הוא גם נפוץ יותר וגם בעל ביטחון עצמי וכל לראות אותו וליתקרב עליו
בנוסף לכך הבלבול מאוד יחודי לציפור שיר
הבולבולים מתחלקים לזוגות בלי קשר למין וכל היום יושבים אחד ליד השני ומנקים אחד את השני ומגלים אופי דומה לזה של תוכים
בנוסף הם חכמים מהרבה ציפורי שיר אחרות וניראה לי שיש להם גם יכולת חיקוי
מצטער אביעד אין לנו יכולת לשנות את הבחירה,אלון הזכיר את נוכחותם המועטה של החוחיות כתוצאה מצייד לא חוקי,אולי
אם ההגנה עליהם תהיה הדוקה יותר נוכל לצפות בהם יותר מבעבר.
אם ההגנה עליהם תהיה הדוקה יותר נוכל לצפות בהם יותר מבעבר.
לו יכולתי, אני ועוד מיספר מגדלים, לקבל אישור לגידול חוחיות, הייתי רוצה ליבנות תוכנית השבה לטבע. זאת אומרת להרבות בשבי ולשחרר אל הטבע אחוז מסויים כולל פיקוח של החברה להגנת הטבע +וטרינר.
ידוע לי שהקנס על החזקת חוחית אחת נע בין 3000 4000 ו20000 והשאלה שלי, האם מ י ש ה ו אכן אוכף את החוק? ואני חושב שבתוכנית השבה אל הטבע אפשר להצליח ובגדול, אם כל עם ישראל יעזור ולא ישתף פעולה אם הסוחרים העבריינים הנילוזים האלה ואני לא מיתנצל על מה שכתבתי. קחו את זה כחומר למחשבה אחרת יהיה מאוחר מידי ורק נוכל ליראות את החוחית כפוחלץ עם הקלטה דיגיטלית
ידוע לי שהקנס על החזקת חוחית אחת נע בין 3000 4000 ו20000 והשאלה שלי, האם מ י ש ה ו אכן אוכף את החוק? ואני חושב שבתוכנית השבה אל הטבע אפשר להצליח ובגדול, אם כל עם ישראל יעזור ולא ישתף פעולה אם הסוחרים העבריינים הנילוזים האלה ואני לא מיתנצל על מה שכתבתי. קחו את זה כחומר למחשבה אחרת יהיה מאוחר מידי ורק נוכל ליראות את החוחית כפוחלץ עם הקלטה דיגיטלית

השמים אינם הגבול
אלון אכן אוכפים את החוק,במידה ויהיה מידע הרשות תפעל,הבעייה שאין מספיק כוח אדם כדי לטפל במיקרים החמורים
של צייד חוחיות ע"י ציידים שכל עיסוקם זה הצייד והמסחר בציפור זו.
לגבי שיתוף פעולה מכל עם ישראל,כמובן שזה לא יתכן אך עם קצת יותר מודעות בנושא המצב היה שונה בהחלט.
של צייד חוחיות ע"י ציידים שכל עיסוקם זה הצייד והמסחר בציפור זו.
לגבי שיתוף פעולה מכל עם ישראל,כמובן שזה לא יתכן אך עם קצת יותר מודעות בנושא המצב היה שונה בהחלט.
אלי היקר מקווה שיהיו עוד אנשים כמוך

השמים אינם הגבול
וכמוך, אלון. 

וכמוך אביבה