תוכים שלא היו בטבע לא יוכלו לשרוד שם.
בנוגע לקיטום נוצות-זה ממש לא אכזרי,זה יותר עדיף לתוכי להיות קצוץ נוצות
ולא להיות מרוח על השמשה.אפשר להגיד את זה על כל חיה
כמו כלב,לכלב לא מגיע לרוץ ולהיות עם הלהקה שלו?
מה שונה תוכי מחיה אחרת?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קיצוץ נוצות תעופה בעד/נגד? וכל כמה זמן קוצצים?
מנהל: מפקחים
Re: קיצוץ נוצות תעופה בעד/נגד? וכל כמה זמן קוצצים?
אני חושב רבקה שהמילה "פרא" הטעתה אותך, מדובר בתוכים שבקעו בשבי וחים כל חייהם בכלוב כך שהם רגילים לכך, לא מדובר בתוכים שנתפשו ב"פרא" וזה באמת עוול.
-
אוהבת_תוכים
- גוזל

דקל הכלב יכול לרוץ איתך בפארק
התוכי לא יכול לעוף כי למען בטחונו/שלא יברח צריך לגזור לו
חיה שנולדה לעופף
אנחנו גוזלים את יכולת התעופה מהם.
התוכי לא יכול לעוף כי למען בטחונו/שלא יברח צריך לגזור לו
חיה שנולדה לעופף
אנחנו גוזלים את יכולת התעופה מהם.
תראי...
אפשר לאמר שגם אם הוא בכלוב ואת מגדלת אותו את מונעת ממנו תעופה וזיווג..וחיי חופש...
אבל תוכים האכלת יד נולדו כך ועצם זה שהם משחקים איתך ואת מדברת איתם זה חיי החברה שלהם..לעוף הם לא צריכים בבית כי זה רק מביא סכנות אליהם..
וזה לא כואב את יכולה ליהיות רגועה.. =]
אפשר לאמר שגם אם הוא בכלוב ואת מגדלת אותו את מונעת ממנו תעופה וזיווג..וחיי חופש...
אבל תוכים האכלת יד נולדו כך ועצם זה שהם משחקים איתך ואת מדברת איתם זה חיי החברה שלהם..לעוף הם לא צריכים בבית כי זה רק מביא סכנות אליהם..
וזה לא כואב את יכולה ליהיות רגועה.. =]
כמו שאלי אמר תוכי שנולד בשבי זה לא משנה אם הוא האכלת יד או פרא הוא לא יסתדר בחוץ(חוץ ממקרים מועטים)ולא נולד בטבע
תפיסת תוכים כמו שהרבה ילדים עושים תופסים דררות וכאלה זה לדעתי כבר התעללות כי התוכי התרגל לעוף חופשי ופתאום שמים אותו בכלוב קטן
בקשר לנושא הרבייה אני קצת מסכים כי לדעתי למנוע מחיה מלהתרבות שזה דבר טבעי אצלה זה לא בסדר
אני מצידי שהתוכי יאבד קצת מההחתמה ויצא לו להתרבות
גזירת נוצות תעופה זה לא דבר כואב להם כמו ציפורנים כל עוד עושים את זה נכון
תפיסת תוכים כמו שהרבה ילדים עושים תופסים דררות וכאלה זה לדעתי כבר התעללות כי התוכי התרגל לעוף חופשי ופתאום שמים אותו בכלוב קטן
בקשר לנושא הרבייה אני קצת מסכים כי לדעתי למנוע מחיה מלהתרבות שזה דבר טבעי אצלה זה לא בסדר
אני מצידי שהתוכי יאבד קצת מההחתמה ויצא לו להתרבות
גזירת נוצות תעופה זה לא דבר כואב להם כמו ציפורנים כל עוד עושים את זה נכון