צ'ארלי כבר בן חצי שנה
הוא תוכי מקסים, מאוד אוהב ליטופים, בוטנים ואותי
אני מדברת איתו הרבה אבל הוא עוד לא מדבר - לא יודעת מה לעשות! יכול להיות שהוא לא ילמד???????
אני מדברת איתו הרבה ואתמול אני אומרת לו "שלום" כמה פעמים עד שהוא עושה קול ונותנת לו צ'ופר אחר כך כך פעם שאני אומרת שלום
הוא עושה קול ואני שוב נותנת לו צ'ופר אך הקול לא דומה למילה.
חשוב לציין שהוא מאוד קומוניקטיבי בבוקר שאני קמה הוא עושה קול שאני הולכת הוא עושה קולות, שאני שמה מזיקה הוא עושה קולות, שאני נותנת לו נשיקה הוא עושה קול.
השאלה שלי זה מה לעשות כדי שאדבר???? האם יש סיכוי שלא ילמד?
בתמונות צ'ארלי בחליפת טיסה!!!!!!!!!! הוא לא אוהב להיות לבד בבית אז אני לוקחת אותו לטייל פעם/פעמיים בשבוע
לא כל כך נוח עם החליפה אך מקווה שיתרגל. נראה לי שמפריע לו שלא יכול לנקות נוצות ואולי חם לו בחליפה. אך הוא לא עצבני או מנסה להוריד את זה נראה לי שמעדיף ללבוש את החליפה ולצאת מהבית מאשר להישאר לבד.
בשבילי זה נהדר אנו מטיילים והבגדים שלי נקיים ואני לא מפחדת שיעוף או יפול ויקרה לו משהו
עוד שאלה: האם אני צריכה להוציא אותו קצת בהתחלה? האם הוא נכנס ללחץ מאנשים זרים? או מלנסוע באוטו? יכול להיות שזה עושה לו רע כי הוא עוד קטן?
לפי מה שראיתי בפעמים שהוצאתי אותו הוא נראה לי עייף בעיקר ולאחר שעה כבר מנסה להוריד את החליפה אך חוץ מזה הוא נראה לי בסדר
ליובל(מ-avian fashion)תודה על הכל
מלא אנשים שאלו אותי איפה קניתי והפנתי אותם אליך!