ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

סיפור אמיתי כואב ומאכזב

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
daniel
גוזל
גוזל

סיפור אמיתי כואב ומאכזב

שליחה על ידי daniel »

אז זה הולך ככה -
למי שלא יודע, אני גר בחיפה.
אתמול סתם נסעתי באוטובוס עם חברים לקניון, ליקנות כמה דברים לתוכי לכלבה ולסדר את הפלאפון.
בצאתי מהאוטובוס, אני רואה אישה זקנה עם ג'אקו תימנה בכלוב.
אני מכיר את האישה הזאת מזמן. היה לה ג'אקו קונגו שלכל מקום היא הייתה לוקחת אותו.
הוא היה מקלל ומדבר בלי סוף. עוברת בחורה ונוא היה שורק לה, עובד דתי היה מקלל אותו חח.
בקיצור, התחלתי לשחק עם התוכי ופתאום אני שואל אותה איפה הג'אקו שהיה לה?
הקונגו, היא אומרת לי, לפני בערך שנה בזמן המלחמה, היא הלכה איתו ברחוב (ואני מזכיר היא אישה זקנה בת 70 בערך) לבקר את המישפחה שלה, ובא מישהו מאחור בריצה, לדבריה ערבי, אבל זה לא משנה,
תפס לה את היד עם הכלוב והתוכי משך לה את הכלוב מהיד, העיף אותה על הריצפה וברח.
האישה שכבה על הריצפה כ-10 דקות עד שהזמינו מישטרה, לקחו אותה לחקירה של 3 וחצי שעות
ורק אז לקחו אותה לבית חולים. היתה לה צלע שבורה ויד שבורה.
היא הולכת עכשיו עקום ועם מקל ולא יכולה להזיז עוד את היד.
היא עוד אמרה, שאחרי הכל אחרי כשבועיים היא הלכה עם המישטרה לזה שחטף לה את התוכי,כי היא יודעת איפה הוא נימצא, הלכה אליו הביתה וראתה את התוכי.
התוכי היה מרוט לגמרי וכשהוא ראה אותה, ישר נידבק לסורגים של הכלוב שהיא רק תקח אותו משם. המישטרה דיברה עם זה שחטף לה את התוכי ולא יודע איך יצא, הם אמרו לה להוכיח שהתוכי שלה
והמישטרה אמרה גם שהיא חושבת שהתוכי לא שלה.
לתוכי אין טבעת, שהיא יכולה להוכיח זאת.
שמעו חברה, אחרי כל הסיפור הזה אני ניגנבתי.
התוכי היה איתה מגיל חודש ועכשיו הוא בן 17 שנה. כאילו 17 שנה היה לה את התוכי הזה ופיתאום באים חוטפים לכם אותו, אתם יודעים איפה התוכי נימצא רואים אותו בעיניים וכאילו התוכי אומר לכם תוציא אותי מיפה בבקשה. אתם רואים את המצב שלו מרוט לגמרי ואתם יודעים שאתם לא יכולים לעשות כלום והמישטרה לא עוזרת.
חברה אני רציתי להרוג את האנשים האלה באותו שניה.
יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות שיחזירו את התוכי?

אתם יודעים היום זה היא מחר חס וחלילה זה יכול להיות כל אחד ואחד מאיתנו.
שמעו אני מרחם עליה ועל התוכי. ממש יש לי הרגשות עכשיו חבל על הזמן.

בבקשה תנו עצות רעיונות, עזרה, משהו כדאי להחזיר את התוכי.
מי שרוצה את הפלאפון של האישה הזאת יכול לבקש אותו מימני בפרטי.
שבוע טוב בנתים.
תמונה
phantomf4
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: אלון

Re: סיפור אמיתי כואב ומאכזב

שליחה על ידי phantomf4 »

לדעתי כדי לשים לתוכי צ"יפ ולא לספר לאף אחד וזה בנוסף לטבעת ובמיקרה של גניבה אפשר יהיה ליסרוק את התוכי והגנב יעצר
תמונה
השמים אינם הגבול
phantomf4
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: אלון

שליחה על ידי phantomf4 »

צריך להקים משטרת חיות שינתן אפשרות להישתמש בכוח פיזי ולמרר לטינופות את החיים אבל עם חוקים כמו שיש במדינתינו "הנחמדה"אפשר ליבנות חממה לפשע ומי כמוני שהיתנדב 13 שנה במישמר האזרחי יודע שהחוק בעד העבריין ומיצד שני האזרח שומר החוק נותר חסר עונים
תמונה
השמים אינם הגבול
אביe
גוזל
גוזל

שליחה על ידי אביe »

אני גם מכיר את האישה הזאת
מילדות
וחבל לי מאוד
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

כואב הלב אבל בגדול אין הרבה מה לעשות,מאחר ו"שוק" הציפורים פרוץ וללא פיקוח וכו' האשה אכן צריכה להוכיח שהתוכי שלה,אם ע"י שבב שהותקן
או ע"י בדיקות דם DNA שנעשו כשהתוכי היה ברשותה או כמובן טבעת זיהוי,מאחר ואת כל אלה אין ברשותה ומיכוון שבעל התוכי בעצם לא צריך להוכיח את
קנייתו ולהציג קבלות וכו' (קנה בכפר קאסם ממישהו שהוא לא זוכר איך נראה) התוכי ישאר בבעלותו.

הדבר היחיד הוא והיה לכך תקדים - חיקוייו של התוכי,מאחר והתוכי אצלה כל הרבה שנים ומדבר המון, היא לבטח יודעת ומכירה את רוב החיקויים שלו, היא יכולה
לרשום את החיקויים בכל פעם שהיא נזכרת במשהו. ככל שתרשום יותר כך ייטב,לאחר מכן היא צריכה אדם שילווה אותה בתביעה להחזרת התוכי.
לדעתי סיפור וההתייחסות במיוחד לזקנה המדוברת לאור מה שסיפרתם משקף את ההתייחסות של המשטרה למקרה הזה ובכלל.

המקרה שאני מדבר עליו היה כשתוכי נגנב מבעליו אך גם במקרה זה הוא לא הצליח להוכיח את הבעלות,בבית המשפט הבעלים הגיש את כל המילים שהתוכי מדבר
(מה שהגנב לא הצליח לעשות)אך לא הצליח לדובב את התוכי לדבר,כנראה שהתוכי חש מפוחד ואנו יודעים שהג'אקו לא תוכי של קהל,השופט הורה להשאיר את התוכי
"במעצר" למשך שבועיים ובשבועיים אלו יבחנו את המילים שהוא יגיד(הקלטה מופעלת),לאחר מספר ימים התוכי דיבר ואמר את הרוב המכריע של המילים שנרשמו והשופט קבע שיש
להחזירו לבעלים,אם אני לא טועה הוא אף אמר את שמו של בעליו החוקי.

* טיילת עם תוכי מחוץ לבית מיותרת לחלוטין וגם כשהתוכי בבית לא חסרים סיכונים,
כמובן ששבב אלקטרוני במיקרה זה היה עושה את העבודה על הצד הטוב ביותר כי טבעת אפשר להסיר בקלות.
סמל אישי של משתמש
אביבה
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי אביבה »

[quote="498";p="12308"]צריך להקים משטרת חיות שינתן אפשרות להישתמש בכוח פיזי ולמרר לטינופות את החיים אבל עם חוקים כמו שיש במדינתינו "הנחמדה"אפשר ליבנות חממה לפשע ומי כמוני שהתנדב 13 שנה במישמר האזרחי יודע שהחוק בעד העבריין ומיצד שני האזרח שומר החוק נותר חסר עונים[/quote]

אלון, הנה מענה למשאלתך ולתפילותי שלי - http://www.agas.org.il/
סמל אישי של משתמש
daniel
גוזל
גוזל

שליחה על ידי daniel »

אלי היא מטיילת איתו מחוץ לבית בגלל שפעם אחת כבר פרצו לה לבית וגנבו לה את התוכי.
איכשהו התוכי הגיע לאיזור השטחים ומשם היא הצליחה להביא אותוף אבל הפעם היא לא מצליחה והתוכי כבר שנה אצל הבנאדם וזה כואב שאתה יודע איפה התוכי, רואה אותו ולא יכול לקחת אותו.
תמונה
סמל אישי של משתמש
אווה
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי אווה »

אולי כדאי לנסות לבדוק אצל "תנו לחיות לחיות" יש להם עורך דין, ואולי אפשר לקבל עזרה אצלם אחרי שמסבירים במה מדובר, ולספר להם את כל הסיפור.תמונה ממש כואב הלב
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אווה צודקת אני בדיעה שתמיד אפשר לנסות אין מה להפסיד.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”