ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ההבדל בין לורי סווינסון ללורי קשת?
מנהל: מפקחים
ההבדל בין לורי סווינסון ללורי קשת?
רציתי לדעת מה ההבדל בין לורי קשת ללורי סווינסון?
הם נראים ממש זהים.
הם נראים ממש זהים.
- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
Re: ההבדל בין לורי סווינסון ללורי קשת?
ללורי קשת יש פסים שחורים כאלה בחזה.
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
נכון, מאוד דומים, ההבדל היחיד הוא בצבעים מעבר לכך אפשר להתייחס אל שניהם כאל אותו תוכי עם אותו אופי .
אבל אפילו בצבעים אין הבדל כמעט בכלל!!
בגודל הם אותו גודל?
בגודל הם אותו גודל?
אני מתלבט ממש בין לורי או סנגל.
מה אתם אומרים?
מה אתם אומרים?
יש הבדל בצבע אבל לעיתים ההבדלים מאוד קטנים ולא משמעותיים, במיוחד לאחר שמגדלים רבים נוהגים לחבר בינהם.
תמונת לורי קשת לורי סוינסון
גלרייה
http://www.tukinfo.com/forum/gallery/thumbnails-77.html\
לקסיקון
לורי קשת-Rainbow Lory
תמונת לורי קשת לורי סוינסון
גלרייה
http://www.tukinfo.com/forum/gallery/thumbnails-77.html\
לקסיקון
לורי קשת-Rainbow Lory
-
אוהבת_תוכים
- גוזל

דווקא רואים הבדל משמעותי.. 
ללורים למשל יש צואה נוזלית וניזונים בעיקר מדייסה מיוחדת (דיי יקרה לפי מה שהבנתי אבל תחכה לעוד תגובות בנושא) ופירות עם נקטר, למשל מנגו, אפרסק וכד'
חשוב לדעת לפני שקונים כי לחלק מהאנשים לא מתאים שהתוכי משפריץ לכל כיוון.. אם לא "ממגנים" את הכלוב התוכי יכול לגרום לליכלוך קירות והסביבה.
הסנגל קטן יותר, ניזון מכופתיות, תוכי נחמד, אופי רגוע, אבל אוהב פעלולים ולוליין, שניהם אם אני לא טועה בעלי יכולת דיבור מסויימת..
(הרבה תלוי במגדל כמובן)
אני אישית ממליצה על סנגל כי הוא תוכי מאוד חביב.
חשוב לדעת מה ההתנהגות של התוכי וכמה יחס הוא דורש, מה הטיפול שהוא דורש.. תוכים צריכים כלוב רחב ככל הניתן, מזון עשיר
ואספקה קבועה של צעצועים.. חשוב שהתוכי יהיה במקום מרכזי בבית בו נמצאים רוב הדיירים במהלך היום, ולא סגור בחדר לבד..
וחשוב שתדע מה עוצמת הקול של התוכי, שלא יגיע הביתה ואז תחליט (או מישהו אחר בבית) שהוא רועש מדי
תברר כמה שיותר על הסוג המסויים שאתה רוצה ולפי זה תבחר..
בהצלחה
תבדוק מה יותר חשוב לך מבחינת אופי של התוכי, תוכי שנחשב שקט יותר, מלכלך יותר, צריך כלוב גדול יותר וכו'5360 כתב:אני מתלבט ממש בין לורי או סנגל.
מה אתם אומרים?
ללורים למשל יש צואה נוזלית וניזונים בעיקר מדייסה מיוחדת (דיי יקרה לפי מה שהבנתי אבל תחכה לעוד תגובות בנושא) ופירות עם נקטר, למשל מנגו, אפרסק וכד'
חשוב לדעת לפני שקונים כי לחלק מהאנשים לא מתאים שהתוכי משפריץ לכל כיוון.. אם לא "ממגנים" את הכלוב התוכי יכול לגרום לליכלוך קירות והסביבה.
הסנגל קטן יותר, ניזון מכופתיות, תוכי נחמד, אופי רגוע, אבל אוהב פעלולים ולוליין, שניהם אם אני לא טועה בעלי יכולת דיבור מסויימת..
(הרבה תלוי במגדל כמובן)
אני אישית ממליצה על סנגל כי הוא תוכי מאוד חביב.
חשוב לדעת מה ההתנהגות של התוכי וכמה יחס הוא דורש, מה הטיפול שהוא דורש.. תוכים צריכים כלוב רחב ככל הניתן, מזון עשיר
ואספקה קבועה של צעצועים.. חשוב שהתוכי יהיה במקום מרכזי בבית בו נמצאים רוב הדיירים במהלך היום, ולא סגור בחדר לבד..
וחשוב שתדע מה עוצמת הקול של התוכי, שלא יגיע הביתה ואז תחליט (או מישהו אחר בבית) שהוא רועש מדי
תברר כמה שיותר על הסוג המסויים שאתה רוצה ולפי זה תבחר..
בהצלחה

-
yuval_lori
- ביצה

קיים לורי קשת מסוג אחד כי באתר של [צנזור אוטומטי - התראה נשלחה למנהל] יש 2 סוגי לורי קשת...
לי יש לורי בדיוק כמו הסוינסון שמוצג בתמונה למעלה אך לתוכי פסים שחורים קטנים בחזה בצבע מעט שחור שבקושי ניתן להבחין בו והוא כבר בן שנתיים...
עכשיו איך אני יודע מה יש לי ?
ניתן לשים פה לב שלדגם ה2 של לורי קשת והסוינסון הם ממש אותו דבר !!!
http://[צנזור אוטומטי - התראה נשלחה למנהל]/article/3103
לי יש לורי בדיוק כמו הסוינסון שמוצג בתמונה למעלה אך לתוכי פסים שחורים קטנים בחזה בצבע מעט שחור שבקושי ניתן להבחין בו והוא כבר בן שנתיים...
עכשיו איך אני יודע מה יש לי ?
ניתן לשים פה לב שלדגם ה2 של לורי קשת והסוינסון הם ממש אותו דבר !!!
http://[צנזור אוטומטי - התראה נשלחה למנהל]/article/3103