ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
האם אני יכול לתת לגקי לאכול
מנהל: מפקחים
האם אני יכול לתת לגקי לאכול
זרעים של דלעת
ענפים של קינמון
ענפים של קינמון
Re: האם אני יכול לתת לגקי לאכול
אין בעייה עם זרעי דלעת מלבד העובדה שהם מכילים שומן רב,לגבי ענפים של קינמון איני יודע בוודאות ולכן לא אענה לך
עד שאבדוק.
עד שאבדוק.
אין בכלל ענפים של קינמון בארץ . מה שכן יש זה קליפת ענפים .או בכלל לא יאכל את זה הוא משחק עם זה
ובשביל משחק זה די יקר .
ולשאלה שלך - זה נימנה בעצים לא רעילים ולכן מותר בהגשה {למרות שהוא לא יאכל את זה }
שבוע טוב .
ובשביל משחק זה די יקר .
ולשאלה שלך - זה נימנה בעצים לא רעילים ולכן מותר בהגשה {למרות שהוא לא יאכל את זה }
שבוע טוב .

מקריאתי במספר אתרים (לא בארץ) התרשמתי שקינמון אינו רעיל לתוכים.
יתרה מזאת, באחד האתרים קראתי על פרסום של מזון לתוכים שהוסף לו גם קינמון
וסביר להניח למטרת שיפור הטעם והריח.
אבל, שוב, היות ואינני וטרינר ותשובתי נתנה מקריאה בלבד,
תשובה בטוחה אתה יכול לקבל מד"ר גנץ.
יתרה מזאת, באחד האתרים קראתי על פרסום של מזון לתוכים שהוסף לו גם קינמון
וסביר להניח למטרת שיפור הטעם והריח.
אבל, שוב, היות ואינני וטרינר ותשובתי נתנה מקריאה בלבד,
תשובה בטוחה אתה יכול לקבל מד"ר גנץ.
רמי היא אוכלת את קינמון כמו גדולה
בגלל זה שאלתי כי נתתי לה לשחק והיא ממש אכלה את זה
בגלל זה שאלתי כי נתתי לה לשחק והיא ממש אכלה את זה
בכל פעם כשאני שומע שאלות כאלה אני שואל את עצמי למה?
אני נמנע מלתת לתוכים כל מיני "מטעמים" אני מאכיל אותם באוכל הבסיסי (כופתיות) ומידיי פעם
תפוח וירק,השאלה שלי היא מה גורם לחברים כאן לנסות ולהאכיל את התוכי במיני מטעמים שונים,הרי
המזון שמוגש להם היום בצורת כופתיות מועשר ומכיל את כל אבות המזון,למה הדחף הזה לתת עצמות
אורז נס קפה ועוד סוגים שונים של מזונות?שמענו כבר על תוכים המואכלים קציצות ברוטב,קוסקוס ועוד
סוגי תבשילים למה זה טוב?האם אתם חשים שהתוכי מוקיר לכם תודה?האם יש תחושה של בן משפחה
שחולק עמכם בארוחה?פשוט לא מובן לי.
אני נמנע מלתת לתוכים כל מיני "מטעמים" אני מאכיל אותם באוכל הבסיסי (כופתיות) ומידיי פעם
תפוח וירק,השאלה שלי היא מה גורם לחברים כאן לנסות ולהאכיל את התוכי במיני מטעמים שונים,הרי
המזון שמוגש להם היום בצורת כופתיות מועשר ומכיל את כל אבות המזון,למה הדחף הזה לתת עצמות
אורז נס קפה ועוד סוגים שונים של מזונות?שמענו כבר על תוכים המואכלים קציצות ברוטב,קוסקוס ועוד
סוגי תבשילים למה זה טוב?האם אתם חשים שהתוכי מוקיר לכם תודה?האם יש תחושה של בן משפחה
שחולק עמכם בארוחה?פשוט לא מובן לי.
אני נותן לה מזון מאוד בסיסי כמו שכתבתה
כופתיות
תפוח
אקליפטוס
אגוזים
בעיקרון זה מה שהיא אוכלת ביומיום
אבל לפעמים אני נותן לה דברים חדשים כי זה מעניין אותי וזה ממש כייף זה כמו שמישהו שמח לקנות לתוכי כלוב חדש ולראות איך הוא מסתדר אז הכייף שלי ושל רבים הוא לתת לתוכי מטעמים חדשים ולראות איך התוכי מגיב איך הוא נהנה מהאוכל החדש
חוצמזה מאז שהיא אכלה את הקינמון כלכך כייף לתת לה נשיקות יש ריח של קינמון
כופתיות
תפוח
אקליפטוס
אגוזים
בעיקרון זה מה שהיא אוכלת ביומיום
אבל לפעמים אני נותן לה דברים חדשים כי זה מעניין אותי וזה ממש כייף זה כמו שמישהו שמח לקנות לתוכי כלוב חדש ולראות איך הוא מסתדר אז הכייף שלי ושל רבים הוא לתת לתוכי מטעמים חדשים ולראות איך התוכי מגיב איך הוא נהנה מהאוכל החדש
חוצמזה מאז שהיא אכלה את הקינמון כלכך כייף לתת לה נשיקות יש ריח של קינמון