ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

הג'קו שלי - צריכה עזרה

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: הג'קו שלי - צריכה עזרה

שליחה על ידי eli_lea »

הכוונה היא כזאת:

נניח שהתוכי על גבי מעמד/כלוב,ביד אחת את נותנת לו גרעין ואת היד השנייה את מניחה בצידו של הכלוב ממש מניחה בצורה לא מאיימת,התוכי
צריך להתרגל ליד המונחת ולדעת שאינה מהווה איום לגביו,במידה והתוכי ינסה לתקוף אימרי לו "לא" במקביל נסי גם להסב את תשומת ליבו מהיד ע"י הצ'ופר,
לאחר מספר פעמים את יכולה לשים ביד המונחת ע"ג הכלוב גם גרעין ולתת לו לקחת,מידיי פעם קרבי את היד עד כדי כך שכדי לקבל את הצ'ופר הנחשק הוא יעבור מעליה
או קרוב מאוד,כוונתי באופן כללי היא להגיע למצב בו התוכי יעלה על היד מרצון כשהיד מונחת על הכלוב ללא תזוזות או הרמתו,כלומר היד בעצם תהיה מונחת כ"מכשול"
להגעתו לצ'ופר,את צריכה במקביל לעקוב אחר התוכי ולראות את תגובתו,שוב לא ללחוץ כלל.
adila
בקיעה
בקיעה

Re: הג'קו שלי - צריכה עזרה

שליחה על ידי adila »

תודה!!!!!
זה בערך מה שניסיתי לעשות, ללא הצלחה עד עכשו - להניח יד אחת כך שכדי להגיע לגרעין ביד השניה הוא יצטרך לעבור מעל היד המונחת או קרוב מאוד אליה..... עד היום הוא לא הסכים, פשוט וויתר על הגרעין כדי לא להסתכן, אבל אני אמשיך לנסות!!
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”