היום עשיתי מן ניקוי יסודי יסודי לכלוב של הדררה שלי.
שטפתי הכל במים חמים ניקיתי הכל מגבות סקוצים יצא כמו חדש.
עכשיו חשבתי לעצמי שכבר יותר מחצי שנה בערך לא ריססתי את הכלוב ואולי כדי לרסס.
עכשיו אחרי ששטפתי את כל הכלוב,ריססתי אותו,שמתי אותו כמה דקות ליד חלון,ניקיתי אותו עם מגבת ועשיתי לאחר מכן על הכלוב עם פן לשיער.
לאחר מכן שמתי את התוכי על הכלוב.
רציתי לדעת עם יכול להיגרם איזשהו נזק שהתוכי על הכלוב לאחר ריסוס?
דרך הגב הספריי הוא פלימט 2000 סופר בקבוק עם אריזה כתומה ופקק לבן.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ריסוס הכלוב
מנהל: מפקחים
Re: ריסוס הכלוב
לא מומלץ לרסס עם חומרים רעילים,אינך יודע בוודאות אם ניקית את כל השאריות,במידה
והתוכי יגע בפיו בסורגים שיש עליהם עדיין שאריות הוא עלול למות.
הייתי מציע לך לסבן ולשטוף היטב את הכלוב שוב.
והתוכי יגע בפיו בסורגים שיש עליהם עדיין שאריות הוא עלול למות.
הייתי מציע לך לסבן ולשטוף היטב את הכלוב שוב.
הבנתי.
עכשיו עברתי על כל הכלוב עם מגבון לח,ולאחר מכן עברתי שוב עם הכל עם נייר טואלט ולבסוף השפרצתי על הכלוב עם שפריצר.
מקווה שלא נגרם כל נזק.
תודה.
עכשיו עברתי על כל הכלוב עם מגבון לח,ולאחר מכן עברתי שוב עם הכל עם נייר טואלט ולבסוף השפרצתי על הכלוב עם שפריצר.
מקווה שלא נגרם כל נזק.
תודה.
הבנתי לפעם הבאה זה לא יקרה.
זה לא שישר שמתי אותו על הכלוב,נתתי לכלוב להתייבש קצת ולאחר מכן נגבתי ועשיתי עם פאן לשיער על הכלוב.
הוא עמד כמה דקות על הכלוב,ועכשיו ניגבתי את הכלוב עם מגבון עברתי עם נייר טואלט ולבסוף שפריצר
זה לא שישר שמתי אותו על הכלוב,נתתי לכלוב להתייבש קצת ולאחר מכן נגבתי ועשיתי עם פאן לשיער על הכלוב.
הוא עמד כמה דקות על הכלוב,ועכשיו ניגבתי את הכלוב עם מגבון עברתי עם נייר טואלט ולבסוף שפריצר