ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

זברה פינקית מנופחת

פורום ציפורי שיר ונוי הינו פורום שיהווה מלבד מענה לשאלות של חברי הקהילה
מאגר מידע על סוגי הציפורים השונים.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
שרי
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יש כינוי

זברה פינקית מנופחת

שליחה על ידי שרי »

שבוע טוב לפני כמה ימים קניתי 2 נקבות ל2 זכרים ואחת מהם מנופחת מאד אני רואה אותה אוכלת אבל לא שותה והיא מפנה את ראשה לנוצות ושאני נוגעת בכלוב שלה היא מיתעופפת ומשמיעה קולות הינה עכשיו בידיוק עוד פעם היא אוכלת חשבתי בהתחלה שקר לה אז הדלקתי את החימום ועדין היא ככה מה עלי לעשות לתת לה צאנס כי מניסיון שלקחתי את הפינקים שלי למרפאה כולם מתו היא אוכלת כל כמה דקות ועכשיו המרפאה סגורה תנו לי עצות בבקשה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

Re: זברה פינקית מנופחת

שליחה על ידי eli_lea »

יתכן שעקב המעבר היא מתנהגת כך, אם את חושדת שהיא לא מרגישה טוב תפרידי אותה מהשאר שלא תדביק אותם, שימי אותה בכלוב נפרד ותשתדלי שתהיה במקום חמים . תחכי ותראי אם היא מתאוששת.
שרי
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי שרי »

היא אוכלת ובדקתי עם היא יכולה לעוף אז הכנסתי את היד לתוך הכלוב והיא הישתוללה מאד וציצה בדקתי לה את הבטן כי אני פוחדת מקליאת ביצה ולא הצלחתי להרגיש משהו היא ערנית אני חושבת שזה קליעת ביצה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

האם החלק התחתון באיזור הביב נפוח ? בכליאת ביצה רואים שהציפור במצוקה.
שרי
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי שרי »

הי אלי סליחה על ההטרדה היא אוכלת כל כמה דקות ומתי שאני מיתקרבת לכלוב היא קופצת הלוך חזור ומציצת היא מסתכלת על הזוג השני ומנקה את עצמה אבל למה היא אוכלת כל כמה דקות? זה לא בסדר והיא עדין נפוחה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

חוץ מזה שהיא אוכלת יחסית הרבה היא פעילה ולא ישנונית כך שלא הייתי ישר הולך לכיוון של מחלה או בעייה .
יתכן וקר לה ולכן היא מתנפחת מצד אחד ומצד שני אוכלת יותר כי כשקר התוכי מאבד אנרגיה בויסות הטמפרטורה ושמירה על חום הגוף ולכן הוא אוכל יותר מאשר בדרך כלל.
שלח תגובה

חזור אל “ציפורי שיר ונוי”