ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מחפש להלוות פלייר לקליפסים
מנהל: מפקחים
מחפש להלוות פלייר לקליפסים
שלום
היש למישהו מאזור המרכז להלוות לי לכמה ימים פלייר של קליפיסים?
בתודה גא'קו
היש למישהו מאזור המרכז להלוות לי לכמה ימים פלייר של קליפיסים?
בתודה גא'קו
Re: מחפש להלוות פלייר לקליפסים
אני משתמש בלדרמן פצצה של דבר {אם אין לך גם פליר שפיץ איכותי עושה את העבודה מצוין}

חבל שקנית קליפסים ליפני כמה שנים עזרתי למישהו ליבנות כלוב מי רשתות והשתמשתי בימקום קליפסים ברצועת פח מגולוון ואם תירצה אתן לךכמה שתירצה והכיפוף נעשה אם פלייר רגיל רצועת הפח המגולוון במקור מיועד לתליית קונסטרוקציה של תיקרות אקוסטיותרק תבקש ותקבל הסלולרי שלי הוא 0523674247 אלון

השמים אינם הגבול
אלון הפתישון למד אותנו איך לחסוך..... תמונה אחת של קליפס שלך סגור ממש מעניין לראות

רמי חבר יקר אין לי איך לישלוח תמונות אבל אשמח לחלק רצועות לפי מטר בחינם רק תידאגו למיספרי פח

השמים אינם הגבול
phantomf4 תודה,אתה מתכוון לפח רצועות ואז אם פלייר זה תופס?
זה נראה לי מאד מסוכן ואפשר להיחתך מזה.אם הבנתי למה שאתה מתכוון
רמי ניסיתי אם פלייר כזה כמו בתמונה אבל לא הסתדרתי קניתי פלייר לא הכי טוב יחד אם קליפסים רגילים הפלייר פלסטיק שם נשבר אז אי אםשר להחזיק את הקליפסים ולתייק .יש את הקליפסים העבים והטובים קיבלתי ביחד אם רשתות שקניתי אך לא השתמשתי בהם כי אין לי את הפלייר המיוחד שלהם.
זה נראה לי מאד מסוכן ואפשר להיחתך מזה.אם הבנתי למה שאתה מתכוון
רמי ניסיתי אם פלייר כזה כמו בתמונה אבל לא הסתדרתי קניתי פלייר לא הכי טוב יחד אם קליפסים רגילים הפלייר פלסטיק שם נשבר אז אי אםשר להחזיק את הקליפסים ולתייק .יש את הקליפסים העבים והטובים קיבלתי ביחד אם רשתות שקניתי אך לא השתמשתי בהם כי אין לי את הפלייר המיוחד שלהם.
אני הייתי מקבל את ההצעה של אלון בכייף,גם לפגוש חבר וגם לקבל עזרה,רון מאיזה איזור אתה בארץ?
תודה אלון,מהיכן אתה בארץ?
אלי אני מראשלצ
יכול להיות שאסתדר אם חוטי ברזל אנסה לבדוק אם לא אצטרך לעשות קליפסים
אלי אני מראשלצ
יכול להיות שאסתדר אם חוטי ברזל אנסה לבדוק אם לא אצטרך לעשות קליפסים