ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הגוזלים הראשונים שלי!
מנהל: מפקחים
הגוזלים הראשונים שלי!
אחרי שנתיים של אי הצלחה ברבייה של תוכים, סופסוף גוזלים!!!
מצורפות קצת תמונות. האם זה בסדר שהעור שלהם נראה קצת מתקלף? והאם זה בסדר שיש קצת כתבמים שחורים (לא בדיוק שחורים)
כאן יש רק שניים למרות שיש עוד שניים מכיוון שהוצאתי אותם להטבעה, והשניים האחרים קטנים מדי.
צפייה מהנה, עמית.
מצורפות קצת תמונות. האם זה בסדר שהעור שלהם נראה קצת מתקלף? והאם זה בסדר שיש קצת כתבמים שחורים (לא בדיוק שחורים)
כאן יש רק שניים למרות שיש עוד שניים מכיוון שהוצאתי אותם להטבעה, והשניים האחרים קטנים מדי.
צפייה מהנה, עמית.
Re: הגוזלים הראשונים שלי!
שלום לך
א. אני מאחל לך בהצלחה
ב . לי זה נראה בתמונה כמו חבלה {קבלו מכה מעצם זר בתוך הקן וזה מתחיל להגליד }
לא צופה איתם בעיות מיוחדות אל תתרגש רק לעקוב ולראות שהכול בסדר עוד כמה ימים .אני בטוח שאין את זה לכול הגוזלים ?
ותקן אותי אם אני טועה .
א. אני מאחל לך בהצלחה
ב . לי זה נראה בתמונה כמו חבלה {קבלו מכה מעצם זר בתוך הקן וזה מתחיל להגליד }
לא צופה איתם בעיות מיוחדות אל תתרגש רק לעקוב ולראות שהכול בסדר עוד כמה ימים .אני בטוח שאין את זה לכול הגוזלים ?
ותקן אותי אם אני טועה .

שיהיה בהצלחה
הסבלנות משתלמת ופירותיה מתוקים
אלו גוזלים של איזה תוכי?
הסבלנות משתלמת ופירותיה מתוקים
אלו גוזלים של איזה תוכי?
יפים בהצלחה עמית,מאוד שמח בשבילך,קשה
לראות בתמונה אם אכן זוהי חבלה שטף דם או משהו אחר,מאחר ואני רואה גם סימנים בזפק הייתי מציע לך לתקופה קצרה להאכיל פחות
ולא למתוח את הזפק למימדים כאלה,במקום הכמות הגדולה תן עוד ארוחה.
הרבה הצלחה ותעדכן בתמונות נוספות.
לראות בתמונה אם אכן זוהי חבלה שטף דם או משהו אחר,מאחר ואני רואה גם סימנים בזפק הייתי מציע לך לתקופה קצרה להאכיל פחות
ולא למתוח את הזפק למימדים כאלה,במקום הכמות הגדולה תן עוד ארוחה.
הרבה הצלחה ותעדכן בתמונות נוספות.
מזל טוב
שיהיה בהצלחה גם בהמשך.
האם זה כבר אחרי שאתה האכלת אותם?לפי דעתי הכמות בהרבה יותר מדי ממה שהם צריכים לאכול.
עדיף לא לפטם אותם בצורה כזאת בהאכלת יד. כנראה שהאמא מאוד פולניה, ודואגת להם.
האם הכתמים הכהים הם ממזון שהאמא אכלה, שרעין שחור או משהו דומה?
תבדוק אם יש כתמים כאלה גם על הגוף בכלל או שזה רק בזפק
חשוב מאוד.
שיהיה בהצלחה גם בהמשך. האם זה כבר אחרי שאתה האכלת אותם?לפי דעתי הכמות בהרבה יותר מדי ממה שהם צריכים לאכול.
עדיף לא לפטם אותם בצורה כזאת בהאכלת יד. כנראה שהאמא מאוד פולניה, ודואגת להם.
האם הכתמים הכהים הם ממזון שהאמא אכלה, שרעין שחור או משהו דומה?
תבדוק אם יש כתמים כאלה גם על הגוף בכלל או שזה רק בזפק
חשוב מאוד.
נערך לאחרונה על ידי אווה ב 13 מאי 2008 19:04, נערך פעם 1 בסך הכל.

אני הבנתי שזה על העור פנימי,אולי טעיתי וכמו שאת אומרת אווה זהו מזון שהועבר מהאם.
חידוש חחח "כאן יש רק שניים למרות שיש עוד שניים מכיוון שהוצאתי אותם להטבעה" זות אומרת שהוא עדיין לא מאכיל אותם

לא הבנתי רמי מה כוונתך,אתה מתכוון שהאמא האכילה אותם?
וכשאני מגדיל את התמונה אני רואה שזה לא אוכל כגון גרעין או משהו והם מואכלים די הרבה כפי שאווה אמרה.
וכשאני מגדיל את התמונה אני רואה שזה לא אוכל כגון גרעין או משהו והם מואכלים די הרבה כפי שאווה אמרה.