ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אבן גיר
מנהל: מפקחים
Re: אבן גיר
סבידה היא עצם של דיונן בעצם , מקור סידן מהטבע , בריא ומזין !
עצם דיונון -סבידה
כמובן חנות חיות,עולה כ-5 ש"ח.Re: אבן גיר
אפשר גם לימצוא עצמות של סבידה על מזחים בים זה מה שאני עושה היכן שיש דייגים אני אוסף אותם שוטף ומייבש

השמים אינם הגבול
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
[quote="55";p="13646"]
כמובן חנות חיות,עולה כ-5 ש"ח.[/quote]
7 שקל...
[quote="498";p="13646"]אפשר גם לימצוא עצמות של סבידה על מזחים בים זה מה שאני עושה היכן שיש דייגים אני אוסף אותם שוטף ומייבש[/quote]
למה נראה לי שקיבלתי משהו אחר?

כמובן חנות חיות,עולה כ-5 ש"ח.[/quote]7 שקל...

[quote="498";p="13646"]אפשר גם לימצוא עצמות של סבידה על מזחים בים זה מה שאני עושה היכן שיש דייגים אני אוסף אותם שוטף ומייבש[/quote]
למה נראה לי שקיבלתי משהו אחר?
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
"אפשר גם לימצוא עצמות של סבידה על מזחים בים זה מה שאני עושה היכן שיש דייגים אני אוסף אותם שוטף ומייבש"
חל איסור מוחלט להשתמש מפגרים שניפלטים מהים . {העצם הזות זה חלק של פגר }
מה שנימקר בחנות או אצל ליאור חברי הטוב . עברו תהליך עיקור וחטוי במפעלים מסמכים ברחבי העולם ויש להם תקן המאפשר הפצה .
לא ממליץ לאף אחד לאסוף אותם בים ולהגיש לציפורים ביכלל . לא פעם ולא פעמיים הם היו רעילים וגרמו למוות של ציפורים רבות .
חל איסור מוחלט להשתמש מפגרים שניפלטים מהים . {העצם הזות זה חלק של פגר }
מה שנימקר בחנות או אצל ליאור חברי הטוב . עברו תהליך עיקור וחטוי במפעלים מסמכים ברחבי העולם ויש להם תקן המאפשר הפצה .
לא ממליץ לאף אחד לאסוף אותם בים ולהגיש לציפורים ביכלל . לא פעם ולא פעמיים הם היו רעילים וגרמו למוות של ציפורים רבות .

רמי שים לב ידידי אני בעצמי דייג חובב ולכן את העצמות אני שומר ושוטף ניתן לבקש מי דייגים את העצמות של הסבידה שהם תופסים

השמים אינם הגבול
אבל עדיין זה לא מאשר לך להשתמש בהם "עברו תהליך עיקור וחטוי במפעלים מסמכים" רק בדרך הזות
דרך הגב גם אני דייג ואני ממש לא תגרה להשתמש בהם .
דרך הגב גם אני דייג ואני ממש לא תגרה להשתמש בהם .