בחיים לא..... זה מככב כרגע באתר תמונה שנייה זאת אומרת שהיום עלתה המודעה לאתר לפני מ"ס שעות .
כולי מלא תקווה שזה לא כך .
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תמונות של הפשושון שלנו!!! הילד המהמם שלנו...
מנהל: מפקחים
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: תמונות של הפשושון שלנו!!! הילד המהמם שלנו...
היא רשמה באשכול ראשון שהתמונות של בעלים קודמים ואילו התמונות עם הכלוב מהבית שלהם.
וחוץ מזה אני לא חושב שזה משנה.. אם היא תחליט למכור? זכותה.

וחוץ מזה אני לא חושב שזה משנה.. אם היא תחליט למכור? זכותה.

אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
היי חברה....
כן התמונות הם שלי... עבר עליי ימים מאוד קשים עם התוכי ורק אביבה יודעת עד כמה קשים.... היה לי רגע של שבירה שפירסמתי אותו למכירה, ומיד אחרי זה התחרטתי כשהבנתי שלאט לאט התוכי מתאקלם אבל אשקר אם אומר שהכל טוב ורגוע ויש רגעים שהוא ממש מפעיל פה טרור על כל המשפחה עם הצווחות הנוראיות שלו, הילדה שלי ניכנסת לפאניקה הבן שלי צורח שנימאס לו מהתוכי ואני ממש חסרת אונים... יש בי אהבה עצומה לתוכי הזה ואני באמת חולה עליו אבל יחד עם זאת הוא שולט בי בכל רמח איבריי אני לא מסוגלת בחלקים מאוד גדולים מהיממה אפילו לאכול בצורה מסודרת ונורמלית שלא נדבר על לתלות כביסה או סתם לשטוף את הבית!!!
כל מעשה שניראה מאוד פשוט לפני התוכי הפך להיות מסורבל ואתגר אמיתי עם התוכי!!!
יחד עם זאת כבר כמה דקות אחרי ששמתי את המודעה התחרטתי והחלטתי שאוליי לא נתתי לו מספיק זמן ועד עכשיו מתקשרים ואני אומרת שזה כבר לא אקטואלי... ובכל זאת יש לי רגעים שפשוט אני מטצערת שהכנסתי את עצמי לזה....
אני נואשת לעיתים וצריכה חיזוקים ותמיכה ויש לציין לשבח את אביבה שעושה זאת נהדר וכל שיחה עימה מחזקת את המצב רוח שלי...
אני צריכה טיפים ואשמח לקבל אותם...
תודה רבה ושבת שלום
אוהבת נורית
כן התמונות הם שלי... עבר עליי ימים מאוד קשים עם התוכי ורק אביבה יודעת עד כמה קשים.... היה לי רגע של שבירה שפירסמתי אותו למכירה, ומיד אחרי זה התחרטתי כשהבנתי שלאט לאט התוכי מתאקלם אבל אשקר אם אומר שהכל טוב ורגוע ויש רגעים שהוא ממש מפעיל פה טרור על כל המשפחה עם הצווחות הנוראיות שלו, הילדה שלי ניכנסת לפאניקה הבן שלי צורח שנימאס לו מהתוכי ואני ממש חסרת אונים... יש בי אהבה עצומה לתוכי הזה ואני באמת חולה עליו אבל יחד עם זאת הוא שולט בי בכל רמח איבריי אני לא מסוגלת בחלקים מאוד גדולים מהיממה אפילו לאכול בצורה מסודרת ונורמלית שלא נדבר על לתלות כביסה או סתם לשטוף את הבית!!!
כל מעשה שניראה מאוד פשוט לפני התוכי הפך להיות מסורבל ואתגר אמיתי עם התוכי!!!
יחד עם זאת כבר כמה דקות אחרי ששמתי את המודעה התחרטתי והחלטתי שאוליי לא נתתי לו מספיק זמן ועד עכשיו מתקשרים ואני אומרת שזה כבר לא אקטואלי... ובכל זאת יש לי רגעים שפשוט אני מטצערת שהכנסתי את עצמי לזה....
אני נואשת לעיתים וצריכה חיזוקים ותמיכה ויש לציין לשבח את אביבה שעושה זאת נהדר וכל שיחה עימה מחזקת את המצב רוח שלי...
אני צריכה טיפים ואשמח לקבל אותם...
תודה רבה ושבת שלום
אוהבת נורית
נורית כל הכבוד לך! 
את פייטרית אמיתית
אני מאחל לך שביזכות הנחישות וההתמדה שלך
את תראי הצלחה בכל מעשה ידייך
הן בגידול הילדים והן בגידול התוכי

את פייטרית אמיתית
אני מאחל לך שביזכות הנחישות וההתמדה שלך
את תראי הצלחה בכל מעשה ידייך
הן בגידול הילדים והן בגידול התוכי

יעקב קניג

נורית אחלה כלוב ואחלה תוכי שיהיה בהצלחה,תוכי יפיפה,אשמח אם תעלי תמונות שלו בבית החדש של התוכי.
בהצלחה ומאחל שתהנו ממנו והוא ממכם.
בהצלחה ומאחל שתהנו ממנו והוא ממכם.