ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
המפגש הראשון
מנהל: מפקחים
Re: המפגש הראשון
טוב חברים למרות שאני לא מגיב מספיק בפורום הזה אני חייב לספר לכם את הרגשתי אחרי מפגש שכזה,,,
קודם כל אחרי שניפרדתי מכולם וצעדתי לכיוון ביתי היתי ממש כחצי שיכור מהיתרוממות רוח וכייף,,
ליפני שניכנסתי לביתו של עוזי היתי במצב של ספקות אולי החברה לא טובים אולי הם יתחילו ליסגור עינינים
בנהם כשיפגשו אחד את השני פנים אל פנים , ואולי כרגיל יהיו ויכוחים סוערים על למה ככה ולמה כזה וכ'ו,,,
אני וליאור נכנסנו פנימה ביחד ולהפתעתי הרבה ישבו קבוצת חברים מסביב ומשוחחים וצוחקים ושותים ומכרסמים
להנאתם , ומיד עשינו הכירות עים כולם וגילינו את הפנים האמיתיות שאחרי המיקלדות הרועמות ומתקתקות בלי סוף,
ותפסנו לנו מקום ישיבה נוחה והיתחלנו להישתתף בשיחות הממש מענינות שרמי ואפי דאגו לשתף אותנו ולהחכים
אותנו יותר בדברים שאנו לא התנסנו בהם בכלל, לדוגמה צורות ההחתמות השונות ודרך האכלות כמה איך ומה לתת
ואיך להדגיר ובאיזה מדגרות מומלץ להישתמש בקיצור ים של מידע שעוזר למגדלים, אני יכל לכתוב בלי סוף מרוב כייף,
כאן אני חייב להודות למארגנים של הערב וגם לבעל הבית שהוא ממש בחור משיכמו ומעלה ( המשך כך )
וגם לכל החברה שהיו במיפגש,,,וחברים במציאות אתם אנשים ממש ניפלאים ושימרו על הרמה הדי גבוהה שלכם
ותמשיכו כך,,,מקוה לעוד מפגשים כאלו וכאן המקום לומר תודה תודה תודה לכולם,
קודם כל אחרי שניפרדתי מכולם וצעדתי לכיוון ביתי היתי ממש כחצי שיכור מהיתרוממות רוח וכייף,,
ליפני שניכנסתי לביתו של עוזי היתי במצב של ספקות אולי החברה לא טובים אולי הם יתחילו ליסגור עינינים
בנהם כשיפגשו אחד את השני פנים אל פנים , ואולי כרגיל יהיו ויכוחים סוערים על למה ככה ולמה כזה וכ'ו,,,
אני וליאור נכנסנו פנימה ביחד ולהפתעתי הרבה ישבו קבוצת חברים מסביב ומשוחחים וצוחקים ושותים ומכרסמים
להנאתם , ומיד עשינו הכירות עים כולם וגילינו את הפנים האמיתיות שאחרי המיקלדות הרועמות ומתקתקות בלי סוף,
ותפסנו לנו מקום ישיבה נוחה והיתחלנו להישתתף בשיחות הממש מענינות שרמי ואפי דאגו לשתף אותנו ולהחכים
אותנו יותר בדברים שאנו לא התנסנו בהם בכלל, לדוגמה צורות ההחתמות השונות ודרך האכלות כמה איך ומה לתת
ואיך להדגיר ובאיזה מדגרות מומלץ להישתמש בקיצור ים של מידע שעוזר למגדלים, אני יכל לכתוב בלי סוף מרוב כייף,
כאן אני חייב להודות למארגנים של הערב וגם לבעל הבית שהוא ממש בחור משיכמו ומעלה ( המשך כך )
וגם לכל החברה שהיו במיפגש,,,וחברים במציאות אתם אנשים ממש ניפלאים ושימרו על הרמה הדי גבוהה שלכם
ותמשיכו כך,,,מקוה לעוד מפגשים כאלו וכאן המקום לומר תודה תודה תודה לכולם,
[quote="494";p="14235"]
אבל ..
על הפחתת עיניים אדומות שמעת ...?
[/quote]
שמעתי חביבי,
אבל שכחתי מהבעיה ולא כוונתי את המצלמה בהתאם
בכדי למנוע זאת.
[quote="87";p="14240"]חחח רק את אביבה לא צילמתם.....
...
[/quote]
האשמה רק בצלם.
אבל ..
על הפחתת עיניים אדומות שמעת ...?
[/quote]
שמעתי חביבי,
אבל שכחתי מהבעיה ולא כוונתי את המצלמה בהתאם
בכדי למנוע זאת.
[quote="87";p="14240"]חחח רק את אביבה לא צילמתם.....
...
האשמה רק בצלם.

עברו רק עשרים וארבע שעות מהמיפגש וכבר מחכה למיפגש הבא (עוזי לטיפולך)והדבר הכי גרוע פשוט ביזיון אחד שלם את אביבה היקרה אפילו לא טרחנו לצלם אוי לכולנו 

השמים אינם הגבול
[quote="498";p="14248"]עברו רק עשרים וארבע שעות מהמיפגש וכבר מחכה למיפגש הבא (עוזי לטיפולך)והדבר הכי גרוע פשוט ביזיון אחד שלם את אביבה היקרה אפילו לא טרחנו לצלם אוי לכולנו
[/quote]
עזוב תמונות של אביבה.
לא עדיף שנפגש כולנו שוב ונראה אחד את השני פנים אל פנים?
אני מאמינה שלא נאלץ לחכות זמן ממושך עד למפגש הבא,
ובטוחה שהמפגשים בין כולנו רק ישתבחו עם הזמן.
[/quote] עזוב תמונות של אביבה.
לא עדיף שנפגש כולנו שוב ונראה אחד את השני פנים אל פנים?
אני מאמינה שלא נאלץ לחכות זמן ממושך עד למפגש הבא,
ובטוחה שהמפגשים בין כולנו רק ישתבחו עם הזמן.
זרקת רעיון אדיר בסוף המפגש ואני שמעתי רק עים אוזן אחת........ שבמפגש הבא מר ד"ר עדי גנץ היה נוכח?
האם זה נכון או שמא אני הוזה?
ואם זה נכון אני מגיע אם צריך גם לקיבוץ של אווה חחח.
האם זה נכון או שמא אני הוזה?
ואם זה נכון אני מגיע אם צריך גם לקיבוץ של אווה חחח.

אני בטוחה שהרשמים של החברים שהיו והתמונות מהמפגש,
ידרבנו את אלה שנעדרו אתמול.
ידרבנו את אלה שנעדרו אתמול.

כן רמי, זו תהיה מטרת המפגש הבא.
הרצאתו ושיחה עם ד"ר עדי גנץ.
יהיה מעניין, מעשיר ומרתק כיאה לד"ר גנץ.
הרצאתו ושיחה עם ד"ר עדי גנץ.
יהיה מעניין, מעשיר ומרתק כיאה לד"ר גנץ.