ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
חליפת הטיסה החדשה של רמבו + תודה
מנהל: מפקחים
Re: חליפת הטיסה החדשה של רמבו + תודה
גם קיווי לא אוהב את החליפה... ובסוף התייאשתי, ניסיתי גם תקופה עם זה,
אסור להכריח אותם להתרגל אל החליפה עוד בסוף ייכנסו לסטרס בגלל זה/ ימרטו נוצות כי זה מאוד מציק להם
אסור להכריח אותם להתרגל אל החליפה עוד בסוף ייכנסו לסטרס בגלל זה/ ימרטו נוצות כי זה מאוד מציק להם
אני רואה שפתחנו ממש "מועדון-מאוכזבי-חליפות טיסה".
גם אני מהמתייאשים... לא נורא, כמו שראית במפגש קוני הייתה בלי שום חליפה (אבל עברה טסט ראשון בכנפיים גזורות היטב!) וגם המפגש עצמו שהיה בחצר + הנסיעות הלוך ושוה באוטובוסים עברו בשלום אפילו שהיתה לשלשת פה ושם... בקטנה (:
גם אני מהמתייאשים... לא נורא, כמו שראית במפגש קוני הייתה בלי שום חליפה (אבל עברה טסט ראשון בכנפיים גזורות היטב!) וגם המפגש עצמו שהיה בחצר + הנסיעות הלוך ושוה באוטובוסים עברו בשלום אפילו שהיתה לשלשת פה ושם... בקטנה (:

חח כן.. קוני מדהימה
הבעיה שרמבו לא רגיל לאחרים כמוה, אז אני לא יכולה להוציא אותו ככה
מכל דבר קטן הוא יכול לעוף ואפילו אם הוא קצוץ ועף מרחק קטן זה מסוכן כי הוא יכול להגיע לכביש..
אני אנסה ריתמה אולי זה יהיה פחות מאיים.. ואם גם זה לא יעבוד אני אוציא אותו עם כלוב נשיאה וזהו
ונעמה צודקת מאה אחוז, אסור להכריח בשום אופן
הבעיה שרמבו לא רגיל לאחרים כמוה, אז אני לא יכולה להוציא אותו ככהמכל דבר קטן הוא יכול לעוף ואפילו אם הוא קצוץ ועף מרחק קטן זה מסוכן כי הוא יכול להגיע לכביש..
אני אנסה ריתמה אולי זה יהיה פחות מאיים.. ואם גם זה לא יעבוד אני אוציא אותו עם כלוב נשיאה וזהו

ונעמה צודקת מאה אחוז, אסור להכריח בשום אופן

אני מבין שכולכן ניסיתן את החליפה בשלבים מאוחרים יחסית ולא ישר בגיל הגמילה, האם לדעתכן יכול להיו שינוי כשמרגילים את התוכי מגיל צעיר יותר? האם דיברתן עם עם נציג החברה שמכרה לכם? כדאי לשמוע את תגובתו, אולי אתן עושות משהו לא בסדר על אף שלכולכן זה לא הצליח . מאחר ויש נציגות באתר נחכה למענה ותגובה, הינתיים אם ישנם חברים נוספים שמשתמשים בחליפה ומצליחים או נכשלים נשמח לשמוע.
אני באיזשהו שלב הייתי בקשר די רציף עם יובל. והוא הנחה אותי מה לעשות ואיך. היה בסדר גמור.
אוקיי, אני מודה, אין לי זמן וסבלות אינסופיים בשביל לנסות להרגיל את קוני לחליפה. (והקדשתי הרבה מאוד משניהם!!) ואני מעדיפה את התוכית שלי מלשלשת עליי אבל חברותית לסביבה מאשר לבושה בחליפת טיסה ואפאטית. כשכן הצלחתי להלביש לה (זה קרה בדיוק פעמיים) היא בקושי טיפסה מאצבע לאצבע, לא רקדה, לא לקחה גרעין, ואפילו לא הסכימה לתת נשיקה, זו לא התוכית שאני מכירה.
בעזרת ה' בקיץ אני מקווה להחתים גוזלים של תוכים באותו סדר גודל ובהחלט לנסות את עניין החליפה. כשזה ייקרה אני וודאי אעדכן.
לא כי אני סקרנית מאוד, פשוט בגלל שאני ממש רוצה לקוות שהכסף ששילמתי לא "יילך לפח".
בכל זאת עובדה שישנם לא מעט מגדלים שכן מלבישים לתוכים שלהם. ואני נתקלתי בשני מקרים שהם הפכים: צ'ארלי הג'אקו של רבקה שממש נראה שונא את החליפה ונכנס להיסטריה כשהיא פשטה אותה ממנו והלבישה לו חזרה, ואייס הקוקטיילית של נטליקי שכן לובשת, אמנם מנסה בהתחלה להוריד אבל אחרי זה בסדר...
אוקיי, אני מודה, אין לי זמן וסבלות אינסופיים בשביל לנסות להרגיל את קוני לחליפה. (והקדשתי הרבה מאוד משניהם!!) ואני מעדיפה את התוכית שלי מלשלשת עליי אבל חברותית לסביבה מאשר לבושה בחליפת טיסה ואפאטית. כשכן הצלחתי להלביש לה (זה קרה בדיוק פעמיים) היא בקושי טיפסה מאצבע לאצבע, לא רקדה, לא לקחה גרעין, ואפילו לא הסכימה לתת נשיקה, זו לא התוכית שאני מכירה.
בעזרת ה' בקיץ אני מקווה להחתים גוזלים של תוכים באותו סדר גודל ובהחלט לנסות את עניין החליפה. כשזה ייקרה אני וודאי אעדכן.
לא כי אני סקרנית מאוד, פשוט בגלל שאני ממש רוצה לקוות שהכסף ששילמתי לא "יילך לפח".
בכל זאת עובדה שישנם לא מעט מגדלים שכן מלבישים לתוכים שלהם. ואני נתקלתי בשני מקרים שהם הפכים: צ'ארלי הג'אקו של רבקה שממש נראה שונא את החליפה ונכנס להיסטריה כשהיא פשטה אותה ממנו והלבישה לו חזרה, ואייס הקוקטיילית של נטליקי שכן לובשת, אמנם מנסה בהתחלה להוריד אבל אחרי זה בסדר...

אתמול הגיעו אליי החליפות טיסה
הלבשתי על שון (הוא צעיר בן כ3 חודשים+-)והוא לא הראה התנגדות ממש בהלבשה
אבל היום שמתי לו והוא נסה לכרסם את זה ונגע בנוצות סביב זה והיה קצת מבוהל כשזה היה עליו
דומה לתיאור של אלמוגי
אז הורדתי לו את זה
אני אנסה להרגיל אותו לחליפות בתקווה שזה לא יפריע לו...
הלבשתי על שון (הוא צעיר בן כ3 חודשים+-)והוא לא הראה התנגדות ממש בהלבשה
אבל היום שמתי לו והוא נסה לכרסם את זה ונגע בנוצות סביב זה והיה קצת מבוהל כשזה היה עליו
דומה לתיאור של אלמוגי
אז הורדתי לו את זה
אני אנסה להרגיל אותו לחליפות בתקווה שזה לא יפריע לו...
נערך לאחרונה על ידי אדיר_10 ב 22 אפריל 2011 19:50, נערך פעם 1 בסך הכל.

אני ויתרתי כי אין התקדמות, ישבתי יום יום ונתתי צ'ופרים וחיזוקים מילוליים, הוא כבר לא פחד לעלות על החליפה, לעמוד עליה, והסכים שאני ארים אותה טיפה אבל לא מעבר, זה הלחיץ אותו והרגשתי שגם אם הוא יתרגל לכך שאני אלביש אותו - הוא לא יאהב את זה
אני יודע לקרוא את רמבו שלי ואני יודעת מתי הוא לחוץ ופוחד
כמו שכתבתי רמבו הוא לא תוכי פחדן באופן כללי, הוא לא פוחד מדברים חדשים, מהכלוב הגדול החדש הוא היה בשוק כמה דקות ואז מיד חקר כל פינה, אפילו מהאוהל שזה מקום סגור ורך (ותוכים פוחדים מדברים לא יציבים) הוא טיפס עליו תוך מספר דקות והתכרבל בפנים
גם כשמישהו לא מוכר מתקרב לכלוב הוא לא קופא במקום או מתרחק מפחד - הוא מיד מגיע לכיוון לעמוד על המשמר
בקיצור הבעיה היא שהוא בוגר כנראה, ויש דברים מסויימים שאם רוצים לשנות אצלו - הם יגבו מחיר מסוים (לחץ, פחד, חרדה)
זה לא להרגיל אותו לבצע פעולה, זה להרגיל אותו לחליפה צמודה, ואני יכולה להבין למה הוא נרתע מזה
בסך הכל זה לא משהו הכרחי אז אני לא רואה סיבה לכפות עליו או לנסות "עד שימאס לו".. ולכן הפסקתי עם התהליך
אני מאמינה שעם תוכי צעיר לא תהיה בעיה, ולדעתי אפילו עדיף להרגיל תוכים צעירים בלבד (ממש אחרי גמילה) לפחות כשמדובר בתוכים בינונים וגדולים
אולי קוקטיילים הם קצת פחות מתנגדים אבל זה לא אומר שהם אוהבים את זה, וזה רק הגיוני כי לוקח זמן להתרגל לדבר כזה
אם זה משהו שהם רגילים אליו מגיל צעיר - הם ירגישו עם זה יותר בנוח לדעתי
אני יודע לקרוא את רמבו שלי ואני יודעת מתי הוא לחוץ ופוחד
כמו שכתבתי רמבו הוא לא תוכי פחדן באופן כללי, הוא לא פוחד מדברים חדשים, מהכלוב הגדול החדש הוא היה בשוק כמה דקות ואז מיד חקר כל פינה, אפילו מהאוהל שזה מקום סגור ורך (ותוכים פוחדים מדברים לא יציבים) הוא טיפס עליו תוך מספר דקות והתכרבל בפנים
גם כשמישהו לא מוכר מתקרב לכלוב הוא לא קופא במקום או מתרחק מפחד - הוא מיד מגיע לכיוון לעמוד על המשמר
בקיצור הבעיה היא שהוא בוגר כנראה, ויש דברים מסויימים שאם רוצים לשנות אצלו - הם יגבו מחיר מסוים (לחץ, פחד, חרדה)
זה לא להרגיל אותו לבצע פעולה, זה להרגיל אותו לחליפה צמודה, ואני יכולה להבין למה הוא נרתע מזה
בסך הכל זה לא משהו הכרחי אז אני לא רואה סיבה לכפות עליו או לנסות "עד שימאס לו".. ולכן הפסקתי עם התהליך
אני מאמינה שעם תוכי צעיר לא תהיה בעיה, ולדעתי אפילו עדיף להרגיל תוכים צעירים בלבד (ממש אחרי גמילה) לפחות כשמדובר בתוכים בינונים וגדולים
אולי קוקטיילים הם קצת פחות מתנגדים אבל זה לא אומר שהם אוהבים את זה, וזה רק הגיוני כי לוקח זמן להתרגל לדבר כזה
אם זה משהו שהם רגילים אליו מגיל צעיר - הם ירגישו עם זה יותר בנוח לדעתי
1559 כתב: ואני מעדיפה את התוכית שלי מלשלשת עליי אבל חברותית לסביבה מאשר לבושה בחליפת טיסה ואפאטית. כשכן הצלחתי להלביש לה (זה קרה בדיוק פעמיים) היא בקושי טיפסה מאצבע לאצבע, לא רקדה, לא לקחה גרעין, ואפילו לא הסכימה לתת נשיקה, זו לא התוכית שאני מכירה.
מסכימה.... גם אצלי זה היה ככה...
55 כתב:האם לדעתכן יכול להיו שינוי כשמרגילים את התוכי מגיל צעיר יותר?
לדעתי בוודאות כן.... זה רעיון טוב, להרגיל מגיל צעיר
4007 כתב:אני אנסה ריתמה אולי זה יהיה פחות מאיים.. ואם גם זה לא יעבוד אני אוציא אותו עם כלוב נשיאה וזהו
אולי באמת הרתמה תהיה יותר נוחה לו....
בלי קשר תנסי אולי בהדרגה להוציא אותו.... כל פעם קצת אפילו סתם מתחת לבית....
55 כתב:האם לדעתכן יכול להיו שינוי כשמרגילים את התוכי מגיל צעיר יותר?
לדעתי בוודאות כן.... זה רעיון טוב, להרגיל מגיל צעיר
4007 כתב:אני אנסה ריתמה אולי זה יהיה פחות מאיים.. ואם גם זה לא יעבוד אני אוציא אותו עם כלוב נשיאה וזהו
אולי באמת הרתמה תהיה יותר נוחה לו....
בלי קשר תנסי אולי בהדרגה להוציא אותו.... כל פעם קצת אפילו סתם מתחת לבית....
מהנסיון שלי עם ריתמה,זה דבר מצויין.
אבל,אני את שלי הרגלתי מגיל צעיר,קצת אחרי שקיבלתי אותם.
יכול להיות באמת שהגיל משפיע.
אבל,אני את שלי הרגלתי מגיל צעיר,קצת אחרי שקיבלתי אותם.
יכול להיות באמת שהגיל משפיע.