ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עזרה בקשר לגרין צ'יק
מנהל: מפקחים
Re: עזרה בקשר לגרין צ'יק
הנה הכלוב
לא נראה שמשהו מפריע לו בכלוב
לא הכנסתי לו שום דבר חדש, כל הדברים היו עוד לפני ודווקא הוצאתי ול כמה דברים
הוא משחק ומטייל בכלוב בלי בעיה רק לפעמים כשהוא ממש רוצה לצאת וצורח ולא מתייחסים אליו הוא אפילו מנסה להוציא את הראש בין הרווחים של הכלוב
אגב הוא מאוד היפראקטיבי ותמיד רוצה שאני אהיה לידו אם אני שם אותו על המקל למעלה הוא ישר יורד ובא אלי וגם אם אני שם אותו על השולחן מחשב או משהו הוא ישר חוזר אלי
שים לב .
כול צעצוע מבחינתו זה כלי להרג תוכים . לכן
פרק את כול הצעצועים מישם וכול שבוע תוסיף אחד אבל לאחר שהכרת לו את הצעצוע והוא לא מפחד ממנו .
שים לב יש לך שם פעמונים בפנים יש לשונית תעקור אותה סכנה לחנק .
דבר נוסף
זה ממש לא בריא שהוא ידרוך על הצואה שלו אין לך רשת הפרדה ?
בגדול יש לו על מה להלחץ הקליטה לא נעשית כראוי ואני בטוח שלא אתה אשם .
אם תרצה הסבר מפורט על קליטה נכונה צור קשר לנייד רמי 0542424564 .
כול צעצוע מבחינתו זה כלי להרג תוכים . לכן
פרק את כול הצעצועים מישם וכול שבוע תוסיף אחד אבל לאחר שהכרת לו את הצעצוע והוא לא מפחד ממנו .
שים לב יש לך שם פעמונים בפנים יש לשונית תעקור אותה סכנה לחנק .
דבר נוסף
זה ממש לא בריא שהוא ידרוך על הצואה שלו אין לך רשת הפרדה ?
בגדול יש לו על מה להלחץ הקליטה לא נעשית כראוי ואני בטוח שלא אתה אשם .
אם תרצה הסבר מפורט על קליטה נכונה צור קשר לנייד רמי 0542424564 .

היי שחר, ברוך הבא.
רז צדק שביקש תמונה של הכלוב. המחשבה הראשונה שלי הייתה וואו איזה צפיפות
ממש מלחיץ. אין לו איך להסתובב שם. יש יותר מדי צעצועים בכלוב.רצוי שתדלל ותוסיף כל פעם אחד, אבל לא להגיע לכמות כמו עכשיו.
בקשר לצעקות בהשכבה אספר לך מה אני עושה עם הארה שלי, שלגבי הצעקות שלו הגריני שלך לוחשת
גם הגברת שלי לא אוהבת שנעשה חושך בחדר.זה לקח לי כמה ימים לקלוט, אבל מצאתי פתרון.
מעמעמת את האור בסלון שם היא גרה, יש לי מפסק עם דימר, וממש מורידה את העוצמה, שרק בקושי רואים בחדר.
אחרי כמה דקות אני באה ומכבה את האור .הכל שקט, קורה לעתים רחוקות מאוד (פעם בשבועיים אולי) שהיא מביאה את מחאתה באיזה שעגה, שלא עלינו
.בהתחלה הייתי משאירה את קוטל היתושים דולק, שזה גם נותן קצת אור בחדר. חוץ מזה אני מכסה את הכלוב גם בקיץ וגם בחורף, זה נותן לתוכי הרגשת ביטחון.
לגבי שהחמודי לא רוצה להכנס לכלוב, תנסה לפתות אותו עם איזה צ'ופר שהוא אוהב. תראה לו שאתה שם את זה על המקל, או במקום בולט אחר, ואחרי שהוא נכנס תסגור את הכלוב. אצלי זה עובד, ולרוב זאזו שלי נכנסת לבד, והולכת לבדוק אם יש איזה אוצר בכלי אוכל
. אולי משהו מכל זה יעזור גם לך.
דרך אגב, שבוע ימים להתרגל למקום חדש זה באמת זמן קצר מאוד אתה צריך לגלותהמון סבלנות והכל יסתדר.
יש לו המון דברים חדשים שהוא צריך להכיר ולהתרגל אליהם.
בהצלחה
רז צדק שביקש תמונה של הכלוב. המחשבה הראשונה שלי הייתה וואו איזה צפיפות
ממש מלחיץ. אין לו איך להסתובב שם. יש יותר מדי צעצועים בכלוב.רצוי שתדלל ותוסיף כל פעם אחד, אבל לא להגיע לכמות כמו עכשיו.
בקשר לצעקות בהשכבה אספר לך מה אני עושה עם הארה שלי, שלגבי הצעקות שלו הגריני שלך לוחשת
גם הגברת שלי לא אוהבת שנעשה חושך בחדר.זה לקח לי כמה ימים לקלוט, אבל מצאתי פתרון.
מעמעמת את האור בסלון שם היא גרה, יש לי מפסק עם דימר, וממש מורידה את העוצמה, שרק בקושי רואים בחדר.
אחרי כמה דקות אני באה ומכבה את האור .הכל שקט, קורה לעתים רחוקות מאוד (פעם בשבועיים אולי) שהיא מביאה את מחאתה באיזה שעגה, שלא עלינו
.בהתחלה הייתי משאירה את קוטל היתושים דולק, שזה גם נותן קצת אור בחדר. חוץ מזה אני מכסה את הכלוב גם בקיץ וגם בחורף, זה נותן לתוכי הרגשת ביטחון. לגבי שהחמודי לא רוצה להכנס לכלוב, תנסה לפתות אותו עם איזה צ'ופר שהוא אוהב. תראה לו שאתה שם את זה על המקל, או במקום בולט אחר, ואחרי שהוא נכנס תסגור את הכלוב. אצלי זה עובד, ולרוב זאזו שלי נכנסת לבד, והולכת לבדוק אם יש איזה אוצר בכלי אוכל
. אולי משהו מכל זה יעזור גם לך. דרך אגב, שבוע ימים להתרגל למקום חדש זה באמת זמן קצר מאוד אתה צריך לגלותהמון סבלנות והכל יסתדר.
יש לו המון דברים חדשים שהוא צריך להכיר ולהתרגל אליהם.
בהצלחה

קודם כל תודה לכולם על התגובות
דבר שני, אני שם לב שיש הרבה גרסאות בנוגע לגידול התוכים. אני חייב לציין שבמאמרים שאני קראתי לפני שהתוכי הגיע, היה רשום שעל הצעצועים להיות בתוך הכלוב כדי שהוא יתרגל אליהם במהרה ולא להכניס לו כל פעם צעצוע ולהפחיד אותו. בלי קשר, אני שם לב שלפעמים יש מאמרים שסותרים אחד את השני וקשה כבר לדעת מה נכון\צריך לעשות.
בכל מקרה, היום בבוקר הוצאתי לו את כל הצעצועים מהכלוב. אם זה יעצור את הצרחות שלו, נראה, אני בכלל לא בטוח.
אמרו לי גם שגרינצ'יקים אוהבים לישון בתא הטלה, והמליצו לי לקנות תא הטלה ולשים לו בכלוב שיהיה לו נוח לישון בלילה. אמרו לי שיכול להיות שזה יעזור בנוגע לרעש שלו. כדאי לקנות?
דבר שני, אני שם לב שיש הרבה גרסאות בנוגע לגידול התוכים. אני חייב לציין שבמאמרים שאני קראתי לפני שהתוכי הגיע, היה רשום שעל הצעצועים להיות בתוך הכלוב כדי שהוא יתרגל אליהם במהרה ולא להכניס לו כל פעם צעצוע ולהפחיד אותו. בלי קשר, אני שם לב שלפעמים יש מאמרים שסותרים אחד את השני וקשה כבר לדעת מה נכון\צריך לעשות.
בכל מקרה, היום בבוקר הוצאתי לו את כל הצעצועים מהכלוב. אם זה יעצור את הצרחות שלו, נראה, אני בכלל לא בטוח.
אמרו לי גם שגרינצ'יקים אוהבים לישון בתא הטלה, והמליצו לי לקנות תא הטלה ולשים לו בכלוב שיהיה לו נוח לישון בלילה. אמרו לי שיכול להיות שזה יעזור בנוגע לרעש שלו. כדאי לקנות?
ממש לא נכון "אמרו לי שיכול להיות שזה יעזור בנוגע לרעש שלו. "
ואין לך צורך ליקנות שום קן שהוא .
חברי היקר
הצעתי לך עזרה. תעיין ותיסם וההצלחה ממש לא תאחר להגיע .
הכול עניין של קליטה נכונה
ואין לך צורך ליקנות שום קן שהוא .
חברי היקר
הצעתי לך עזרה. תעיין ותיסם וההצלחה ממש לא תאחר להגיע .
הכול עניין של קליטה נכונה

rokokokn קודם כל תודה על העצות ועשיתי מה שאמרת הוצאתי את כל הצעצועים. מה הלאה?
בנוגע לרשת תחתונה לא אין לי. זה הכרחי? ומאיפה אני יכול להשיג אחד במידות של הכלוב?
בנוגע לרשת תחתונה לא אין לי. זה הכרחי? ומאיפה אני יכול להשיג אחד במידות של הכלוב?
אתה יכול לחפש ממגדל שארית של רשת כגון רשת שממנה בונים את הכלובים המיועדים לג'אקו,הרשת הזאת מתאימה לתחתית הכלוב.
חשוב שתהיה הפרדה על מנת שהתוכי לא ירבוץ בלשלשת ולא יאסוף מזון שנופל ללשלשת.
חשוב שתהיה הפרדה על מנת שהתוכי לא ירבוץ בלשלשת ולא יאסוף מזון שנופל ללשלשת.