ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

צרחות תוכי של שכנה

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

Naama
ביצה
ביצה

Re: צרחות תוכי של שכנה

שליחה על ידי Naama »

שגיא, אתה נשמע כמו שכן אידיאלי. כל הכבוד על ההתחשבות שלכם והמאמצים להשקיט את ניוטון בצהרייםתמונה

לעניין השכנה... פרידה מתוכי בגלל תלונות השכנים על רעש היא דבר כואב וקשה, ובכל זאת, אני מאמינה שאדם חייב להתחשב בשכניו. אי אפשר להביא לבניין דירות תוכי שצורח כל היום (נניח קוניור שמש), ולא להיות מוכן לגמישות מינימלית (כמו מיקום מחדש של הכלוב), כדי להפחית למינימום את ההפרעה לשכנים.

היא ממשיכה בקו הזה? הפסד שלה. אתה יכול לפנות לשכנים אחרים בבניין ובמידה וגם הם סובלים לפעול יחד איתם לסילוק המטרד. אתה יכול לפנות למשטרה (?) או להתלונן בעירייה (?) אני בטוחה ששם לכל הפחות ידעו להפנות אותך לגורם המתאים. עכשיו עם כל עניין תקנות הרעש, אולי יהיה קל יותר להתלונן.
סמל אישי של משתמש
דקל
ניצוי חלקי
ניצוי חלקי

שליחה על ידי דקל »

בעיקרון,על פי חוק,מותר לתוכי להרעיש עד 12 בלילה.
ככה מפחינה חוקית,אין לך שום דבר נגדה.
תמונה
סמל אישי של משתמש
שגיא_
פוקח עיניים
פוקח עיניים
אזור מכירה: אזור הצפון
שם פרטי:: שגיא

שליחה על ידי שגיא_ »

6477 כתב:שגיא, אתה נשמע כמו שכן אידיאלי. כל הכבוד על ההתחשבות שלכם והמאמצים להשקיט את ניוטון בצהרייםתמונה

לעניין השכנה... פרידה מתוכי בגלל תלונות השכנים על רעש היא דבר כואב וקשה, ובכל זאת, אני מאמינה שאדם חייב להתחשב בשכניו. אי אפשר להביא לבניין דירות תוכי שצורח כל היום (נניח קוניור שמש), ולא להיות מוכן לגמישות מינימלית (כמו מיקום מחדש של הכלוב), כדי להפחית למינימום את ההפרעה לשכנים.

היא ממשיכה בקו הזה? הפסד שלה. אתה יכול לפנות לשכנים אחרים בבניין ובמידה וגם הם סובלים לפעול יחד איתם לסילוק המטרד. אתה יכול לפנות למשטרה (?) או להתלונן בעירייה (?) אני בטוחה ששם לכל הפחות ידעו להפנות אותך לגורם המתאים. עכשיו עם כל עניין תקנות הרעש, אולי יהיה קל יותר להתלונן.
תודה רבה תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”