כמו שאתם יודעים הוצאתי שני גוזלים להאכלת יד, כאשר גוזל אחד קצת יותר גדול מהשני.
שניהם גדלים מאד מאד יפה וכבר מנוצות הדם מתחילים לראות ממש את הנוצה ולא את הבסיס שלה (שמחובר לגוף).
כל פעם שאני בא להאכיל אני רואה שלגוזל אחד הזפק התרוקן ולשני ירד ממש במעט כמות הדיסה בזפק. אין לו האטה בזפק מכיוון שהוא כל הזמן ממשיך לגדול.
בנוסף שמתי לב שהוא כאילו מאכיל את הגוזל השני, ואז גורם לו להאכיל אותו (נראה כאילו האמא מאכילה את גוזליה).
שאלתי היא האם יכול להיות שגוזל אחד גונב לגוזל השני אוכל מהזפק?
תודה רבה ,עמית.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גונב אוכל?
מנהל: מפקחים
Re: גונב אוכל?
חחחח אתה מתחיל לשאול .
כן יש מצב שאחד מאכיל את השני לכן אני מגדל אותם בניפרד {אני ממליץ לך לגדל אותם כול גוזל בניפרד }
בהצלחה
כן יש מצב שאחד מאכיל את השני לכן אני מגדל אותם בניפרד {אני ממליץ לך לגדל אותם כול גוזל בניפרד }
בהצלחה

Re: גונב אוכל?
זאת תופעה רגילה.אני מגדלת אותם באותה קופסה, ובמידה אני רואה שמישהו משתלט על העיניינים עושה הפרדה
בעיקרון טוב לגדל אותם ביחד, כדי לפתח אצלם את החברותיות עם גוזלים אחרים.אבל תמיד יש יוצא מן הכלל שרוצים לקחת פיקוד
בעיקרון טוב לגדל אותם ביחד, כדי לפתח אצלם את החברותיות עם גוזלים אחרים.אבל תמיד יש יוצא מן הכלל שרוצים לקחת פיקוד