ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

פיסוק רגליים בתוכים והאכלת/החתמת גוזל

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
adi48
ביצה
ביצה

פיסוק רגליים בתוכים והאכלת/החתמת גוזל

שליחה על ידי adi48 »

אלי , כפי הנראה שהגעתי אליך בטעות זה משמים כי הגעתי לאדם הנכון בלי כוונה ...
אלי תודה מכל הלב על ההסבר המפורט .. אני מבינה שכל ההסבר מכוון אך ורק באם אגדל את הגוזל בעצמי .
האם יש פתרון גם במידה והאמא תמשיך לגדל אותו..? מעולם עוד לא גדלתי בעצמי ואני לא יודעת אם יהיה לי אומץ
להתחיל בהאכלת יד בדיוק במצב של גוזל שאינו מתפתח טוב ... משום מה הוא לא גודל והוא כבר בין שבועיים.. הוא נשאר
באותו גודל שנולד. אחים שלא שגדולים מימנו ב- 3 ימים מתפתחים כל כך יפה , הם עם עיניים פקוחות ועומדים על הרגליים
וגדולים פיזית פי 3 מימנו ואילו הוא בקושי זז ומאוד קטן.. לכן אני שוקלת אם להוציא אותו מאמו . החלטה קשה עבורי ...
האם יש לך טיפ עבורי מה לעשות עם רגליו במידה ואשאיר אותו עם אימו ..???
בכל גאון יש שיגעוןתמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: פיסוק רגליים בתוכים ופיתרון לבעייה

שליחה על ידי eli_lea »

אין מה לעשות עדי על פי התיאור עלייך להוציאו ולגדלו,אין טיפול בפיסוק שיכול להיעשות בתא ההטלה כי האם תפרק את כל שתעשי ואף תסכן בכך את הגוזל.
אם את מאורגנת מבחינת אומנת דייסה ומכשיר להאכלה כגון מזרק /כפית מכופפת את יכולה לנסות לטפל בו בעצמך.
אם תצטרכי עזרה אנו כאן לרשותך.
שבוע טוב.
סמל אישי של משתמש
adi48
ביצה
ביצה

שליחה על ידי adi48 »

אלי , תודה אתה מקסים.. השתכנעתי אטפל בו בעצמי... על החיים ועל המוות לי ולגוזל. למה לי? שלא אקבל התקף לב
ולגוזל שלא ימות לי בידיים... שבוע טוב עדי
בכל גאון יש שיגעוןתמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

בהצלחה עדי,תכיני את כל הדרוש לפני ההוצאה,הפעילי את האומנת לפני הוצאתו וכמובן לא לשכוח קערית עם מים ליצירת לחות על מנת שהגוזל לא יתייבש.
לאחר ההוצאה צלמי את הגוזל מכמה זויות שנוכל לראותו כך הרבה יותר קל לעזור.
סמל אישי של משתמש
adi48
ביצה
ביצה

שליחה על ידי adi48 »

אלי , תודה ... אתה ואווה נותנים לי את הפוש להתחלת האכלת יד .. עדיין לא התחלתי מאחר והייתי חייבת לצאת.
עכשיו אני מחכה לבת שלי שתביא מד מעלות לאומנת.. ותקנה דייסה לגוזל. בדקתי את הגוזל הזפק שלו ריק לגמרי ..
דחוף הוא צריך אוכל... אכתוב איך הלך!
בכל גאון יש שיגעוןתמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

בהצלחה אנחנו כאן.

הכי חשוב לשים לב לחום הדייסה,בידקי על פרק היד את החום כפי שבודקים דייסה לתינוקות,דילול על פי הרשום על האריזה.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”