הי,
אני חושב שהגוזלים של הקוקטיילים שאני מחתים עכשיו הם בני יותר מחודש(שתי קוקטיילים) הם ממש קרובים לניצוי מלא.
הקטן שקל היום בבוקר 57
והגדול 64
יש לי אותם כבר מעל שבוע וחצי.
עד היום הם אכלו שתיים וחצי ארוחות ביום. אבל היום רציתי להוריד להם את ארוחת הצהריים וראיתי שהם לנגעו באוכל והזפק שלהם לא התמלאה אז נתתי לכל אחד מהם 3 CC.
כל יום אני רואה אותם מתעסקים מספר פעמים באוכל שבכלי האוכל.... נתתי להם כבר מספר פעמים השרייה, פרות וירקות והם תרפו את זה.
עכשיו הגדול ממש בכיין הוא כל הזמן רוצה לאכול וכל היום בוכה ולאומת זאת הקטן יותר מתעסק באוכל המוצק והרבה בפחות בוכה אבל מה שמצחיק אצלו זה שלאן שהגדול הולך אז הוא הולך אחריו כמו אפרוחים שהולכים אחרי אמא שלהם... חח
מאוחר יותר או מחר אני יעלה תמונות.
הקטן כל הזמן אוכל מהתערובת אבל הוא לא מקלף את הדוחן הוא פשוט בולע אותו זה בסדר? זה כבר ככה משבוע שעבר.
ולגדול אני מקלף גרעין שחור ונותן לו והוא אוכל יפה...
מה אתם אומרים להוריד את ארוחת הצהריים בכל זאת?
(נתתי את כל האינפורמציה שאני יכול לתת)
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עזרה בגמילת גוזלי קוקטייל
מנהל: מפקחים
- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
עזרה בגמילת גוזלי קוקטייל
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
Re: עזרה בגמילת גוזלי קוקטייל
אם לאחר ארוחת הבוקר הם לא אוכלים כלום עד לצהריים הם עדיין לא מוכנים, אתה יכול להוריד מינון של ארוחת הצהריים
אבל עדיין לא לוותר עליה בכלל. כדי לוותר על ארוחת הצהריים צריך שהגוזלים יתחילו לאכול תערובת זרעים.
זה בסדר שהגוזל אוכל עם הקליפה בהמשך הוא יקלף את הקליפה.
אם הם טורפים ירקות פירות והשרייה הם בכיוון הנכון, פזר להם תערובת זרעים והם יאכלו .
אבל עדיין לא לוותר עליה בכלל. כדי לוותר על ארוחת הצהריים צריך שהגוזלים יתחילו לאכול תערובת זרעים.
זה בסדר שהגוזל אוכל עם הקליפה בהמשך הוא יקלף את הקליפה.
אם הם טורפים ירקות פירות והשרייה הם בכיוון הנכון, פזר להם תערובת זרעים והם יאכלו .
- שלומי כהן
- גוזל

- אזור מכירה: נרכז
- שם פרטי:: שלומי כהן
בנתים לא להוריד את ארוחת הצהרים תמתין עוד יומים שלושה עד שהגוזל יוכל את התערובת
אתה תרגיש את התערובת בזפק ואז זה הזמן להוריד ארוחה .
אתה נותן להם כרגע 3cc תפחית ותיתן 2cc בוקר וצהרים ולילה ללא שינוי.
בהצלחה
אתה תרגיש את התערובת בזפק ואז זה הזמן להוריד ארוחה .
אתה נותן להם כרגע 3cc תפחית ותיתן 2cc בוקר וצהרים ולילה ללא שינוי.
בהצלחה

- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
תודה רבה.
במשך כמעט כל היום אני רואה אותם מתעסקים עם האוכל ותמיד אחרי כל ארוחה אני יושב איתם ומפזר להם תערובת על השולחן, הקטן ישר מתחיל לנסות לאכול אותה והוא אוכל אותה בלי הקליפה והגדול לוקח לו הרבה זמן להתאפס ולהבין שאני לא נותן לו עוד דייסה.... ואז הוא מנסה לאכול כל מיני דברים... ולפעמים גם תערובת.
אז מחר בבוקר אני כבר אתן לגדול 3 CC ולקטן 2 CC ובצהריים לשניהם 2 CC. (וצריך לעקוב אחרי המשקל ולראות שהם לא יורדים נכון?)
במשך כמעט כל היום אני רואה אותם מתעסקים עם האוכל ותמיד אחרי כל ארוחה אני יושב איתם ומפזר להם תערובת על השולחן, הקטן ישר מתחיל לנסות לאכול אותה והוא אוכל אותה בלי הקליפה והגדול לוקח לו הרבה זמן להתאפס ולהבין שאני לא נותן לו עוד דייסה.... ואז הוא מנסה לאכול כל מיני דברים... ולפעמים גם תערובת.
אז מחר בבוקר אני כבר אתן לגדול 3 CC ולקטן 2 CC ובצהריים לשניהם 2 CC. (וצריך לעקוב אחרי המשקל ולראות שהם לא יורדים נכון?)
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
- שלומי כהן
- גוזל

- אזור מכירה: נרכז
- שם פרטי:: שלומי כהן
זו התחלה של גמילה .
הם ירדו קצת במישקל אבל מעט וזו הסיבה שכתבתי לא להוריד ארוחה עד שהזפק מלא בתערובת
אנו לא כופים גמילה על הגוזל אלה עוזרים לא להיגמל
תעדכן בהמשך בהצלחה
הם ירדו קצת במישקל אבל מעט וזו הסיבה שכתבתי לא להוריד ארוחה עד שהזפק מלא בתערובת
אנו לא כופים גמילה על הגוזל אלה עוזרים לא להיגמל
תעדכן בהמשך בהצלחה