ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ארה קטלינה יומייים אצלי יש התקדמות?! (:
מנהל: מפקחים
ארה קטלינה יומייים אצלי יש התקדמות?! (:
שלום לכולם
זוכרים שספרתי על הארה שהבאתי (קטלינה בת 6) היום אחרי יומים שהבאתי אותה אני פשוט נדהם עד כמה התוכי הזה בחן אותי עד עכשיו!
היום אני בא אליו נותן לו את היד לפעמים לפעמים כזה בא עם המקור ואז אני מתעקש והוא נותן ללטף אותו ממש מלא זמן!!!
הוא לפעמים מחפש את התשומת לב שלי! זה לא יאמן אני בהלם עד כמה הארה הזאת חכמה!
יש לי שאלה שאני לא מבין...שאני בא אליו לפעמים אני מלטף אותו הוא מתחיל כמו סוג של ריקוד עם הראש אבל לא לצדדים קדימה ואחורה עם הראש למטה וזה בא אחרי שאני מלטף אותו! האישון שלו קטן וגדל באותה צורה של ה"ריקוד" עם הראש קדימה ואחורה ...שאני עוזב אותו לכיוון המחשב אני מביט הוא חוזר לשגרה רגילה מנקה את עצמו ממלמל לו כאילו כלום (:
ועוד משהו קטן...
התוכי רוב היום בחושך איתי בשביל להרגיל אותו...
אני פותח לו את החלון (את התריסים) תוך שניה צרחות דיבורים עם עצמו,הצרחות באות כל 5 דקות צרחה מטורפת!
שאני סוגר לו את האור הוא מתעסק עם עצמו מנקה את עצמו שאני נכנס מלטף אותו...אבל שאני גם פותח לו את הדלת של החדר הוא מציץ החוצה חחחח מסתקרן מאודדד...אבל הוא מתחיל לצרוח האם זה גם חיובי?! ולתת לו מדי פעם להיות באור?!
כאילו שלא תחשבו שאני שם אותו בחושך חושך אבל הוא לא באור אור....אני פותח לו אור שהיה לו ...
דרך אגב הוא מקסים ואתם באמת כל כך עוזרים לי עם התשובות ...מי שמגדל ארות יודע שכל תנועה שלהם זה תשובה מפני עצמה!
אני מודה לכם אתם אחלה פורום!
המשך יום מדהים...
שי (:
[title][/title]
זוכרים שספרתי על הארה שהבאתי (קטלינה בת 6) היום אחרי יומים שהבאתי אותה אני פשוט נדהם עד כמה התוכי הזה בחן אותי עד עכשיו!
היום אני בא אליו נותן לו את היד לפעמים לפעמים כזה בא עם המקור ואז אני מתעקש והוא נותן ללטף אותו ממש מלא זמן!!!
הוא לפעמים מחפש את התשומת לב שלי! זה לא יאמן אני בהלם עד כמה הארה הזאת חכמה!
יש לי שאלה שאני לא מבין...שאני בא אליו לפעמים אני מלטף אותו הוא מתחיל כמו סוג של ריקוד עם הראש אבל לא לצדדים קדימה ואחורה עם הראש למטה וזה בא אחרי שאני מלטף אותו! האישון שלו קטן וגדל באותה צורה של ה"ריקוד" עם הראש קדימה ואחורה ...שאני עוזב אותו לכיוון המחשב אני מביט הוא חוזר לשגרה רגילה מנקה את עצמו ממלמל לו כאילו כלום (:
ועוד משהו קטן...
התוכי רוב היום בחושך איתי בשביל להרגיל אותו...
אני פותח לו את החלון (את התריסים) תוך שניה צרחות דיבורים עם עצמו,הצרחות באות כל 5 דקות צרחה מטורפת!
שאני סוגר לו את האור הוא מתעסק עם עצמו מנקה את עצמו שאני נכנס מלטף אותו...אבל שאני גם פותח לו את הדלת של החדר הוא מציץ החוצה חחחח מסתקרן מאודדד...אבל הוא מתחיל לצרוח האם זה גם חיובי?! ולתת לו מדי פעם להיות באור?!
כאילו שלא תחשבו שאני שם אותו בחושך חושך אבל הוא לא באור אור....אני פותח לו אור שהיה לו ...
דרך אגב הוא מקסים ואתם באמת כל כך עוזרים לי עם התשובות ...מי שמגדל ארות יודע שכל תנועה שלהם זה תשובה מפני עצמה!
אני מודה לכם אתם אחלה פורום!
המשך יום מדהים...
שי (:
[title][/title]
Re: התקדמות?! (:
כנראה שהוא רוקד ורוצה עוד ליטוף.
עצוב מאוד שאתה שם אותו בחושך בגלל הצרחות.
ארה זה תוכי רועש!
אתה צריך לדעת את לפניי שאתה מביא אחד כזה.
אתה לא יכול למנוע ממנוע ממנו אור בגלל שהוא צועק-זה בטבע שלו.
עצוב מאוד שאתה שם אותו בחושך בגלל הצרחות.
ארה זה תוכי רועש!
אתה צריך לדעת את לפניי שאתה מביא אחד כזה.
אתה לא יכול למנוע ממנוע ממנו אור בגלל שהוא צועק-זה בטבע שלו.

לא ממש לא מונע ממנו אור ידעתי שזה יצא כאילו אני שם אותו בחושך אולי לא הסברתי את עצמי טוב!
אני שם אותו באור רוב היום !!!!!
ואני חוזר על זה רוב היום הוא באור והוא משחק איתי והכל טוב!
בחיים שלי אני לא הגזול ממנו את האור !!!
אני פשוט סוגר לפעמים טיפה את התריסים עם אור חלש רוב היום הוא עם אור חזק!
אני שם אותו באור רוב היום !!!!!
ואני חוזר על זה רוב היום הוא באור והוא משחק איתי והכל טוב!
בחיים שלי אני לא הגזול ממנו את האור !!!
אני פשוט סוגר לפעמים טיפה את התריסים עם אור חלש רוב היום הוא עם אור חזק!
נו כן אמרתי שלא הסברתי את עצמי נכון! הוא רוב היום בשמש ועכשיו אני שם לב שהוא יותר פעיל גם בשמש!
נראה לי התנועות שהוא מוזיז את הראש זה שהוא רוצה להאכיל אותך או משהו כזה צריך לצלם..
להאכיל אותי? מה זאת אומרת?!
לתנועות הראש ישנם פירושים רבים , ניסיונות האכלה, רצון לקבל ליטוף, ניסיון להרחקה ואיום ועוד, אם תצלם נוכל לדעת במה מדובר.
אני השתדל אלי לתפוס אותו בסיטואציה הזאת, ראיתי מלא תוכים והיו לי מכל הסוגים אבל ארה אני אומר לכם יש לה כל כך הרבה הבעות פנים שזה מדהים! כמה שתחשוב שאתה מכיר אותה , לא תגיע ל3 אחוז ממה שהיא! מדהים!!!