ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פרטים על ציפורי אהבה?
מנהל: מפקחים
Re: פרטים על ציפורי אהבה?
התא יתאים
לא משנה באיזה צד החור
לא הבנתי את השאלה השנייה
לא משנה באיזה צד החור
לא הבנתי את השאלה השנייה

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
בטח שאפשר להדיל בין זכר לנקבה...
לפי העצמות שמעל החור שממנו הם מלשלשים.
לפי העצמות שמעל החור שממנו הם מלשלשים.
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
השאלה השניה הייתה לגבי הבדל בין המינים, נאמר שלא ניתן להבדיל אז מה שניתן לעשות זה לקחת מספר זוגות לריבוי.
עד כמה זה אמין להבדיל לפי העצמות שמעל החור שממנו הם מלשלשים, ובטח רק מגדל מנוסה יכול להבדיל??
עד כמה זה אמין להבדיל לפי העצמות שמעל החור שממנו הם מלשלשים, ובטח רק מגדל מנוסה יכול להבדיל??

זה לא אמין, לא תמיד אפשר להרגיש בהבדל
ובכלל אי אפשר אם מדובר בזוג צעיר למשל נקבה שמעולם לא הטילה תהיה בדיוק כמו הזכר
הכי טוב לקנות מספר זוגות ולראות מי מתחבר למי, ולהחליף או להוסיף תוכים בהתאם למצב
ובכלל אי אפשר אם מדובר בזוג צעיר למשל נקבה שמעולם לא הטילה תהיה בדיוק כמו הזכר
הכי טוב לקנות מספר זוגות ולראות מי מתחבר למי, ולהחליף או להוסיף תוכים בהתאם למצב

מגבה את שירלי 
השיטה של הלבדוק את העגן לא עובדת על נקבות שלא הטילו .
זה מזכיר לי חנויות שתמיד התוכי הראשון שיוצא מהכלוב הוא זכר והשני תמיד נקבה וכך בלי הרבה בלגן וכאב ראש והכנסת ידיים לכלוב יש זוג שאם יש לך מזל זה זכר ונקבה ואם אין מזל זה לא זוג אלה פרד .
תעשה כמוני תקנה לפחות 4 וסביר להניח שהייה לך זוג לא בתוח אבל הגיוני .
אם אתה רוצה להקה אז הולכים וקונים 12-24 תאמין לי שאין דבר יפה יותר מלהקה של ציפורי אהבה במיוחד פרסונטות שיש בה כחול ירוק קובלט ...
או להקה של פני אפרסק בצבעים של אורנג פייס לוטינו אורנג לוטינו .....

השיטה של הלבדוק את העגן לא עובדת על נקבות שלא הטילו .
זה מזכיר לי חנויות שתמיד התוכי הראשון שיוצא מהכלוב הוא זכר והשני תמיד נקבה וכך בלי הרבה בלגן וכאב ראש והכנסת ידיים לכלוב יש זוג שאם יש לך מזל זה זכר ונקבה ואם אין מזל זה לא זוג אלה פרד .
תעשה כמוני תקנה לפחות 4 וסביר להניח שהייה לך זוג לא בתוח אבל הגיוני .
אם אתה רוצה להקה אז הולכים וקונים 12-24 תאמין לי שאין דבר יפה יותר מלהקה של ציפורי אהבה במיוחד פרסונטות שיש בה כחול ירוק קובלט ...
או להקה של פני אפרסק בצבעים של אורנג פייס לוטינו אורנג לוטינו .....
שאלה דחופה! יש מגדל שמוכן לימכור לי זוג ירוקים ב100 וזוג כחולים ב140 (סתם לידיעה). עכשיו הם זוגות עובדים על ביצים וגוזלים הוא רוצה לתת לי את הגוזלים במתנה עם הזוג, לא ניראה לי שהזוגות ימשיכו לטפל בגוזלים בביתם החדש! מה לעשות?? הוא אומר לי תעשה אותם האכלת יד מקסימום.

יכול מאוד להיות שהלחץ יגרום להם לעזוב את הגוזלים והם ימותו.
אם אין ברירה והם לא מאכלים אז צריך להוציא להחתמה.
אם אין ברירה והם לא מאכלים אז צריך להוציא להחתמה.