זה מה שעשיתי בדיוק אלי הפסקתי את הדיון על המגדל !
אלי אתה מגדל גאקויים הרבה זמן!
באמת בגיל 3 חודשיים קשה לו לעמוד על מקל?! או שיש בעיה עם הגאקו שלי? (למרות שהוא מאוד פעיל )
ויש לי עוד שאלה...יש לו מין צביטות לפעמים שהוא נותן לי באצבעות האם זה בגלל שההחתמה לא טובה? או שכמו שאמרו לי רבים ,הוא חושב שזה מזרק?!
תודה רבה
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גוזל ג'אקו | אוכל, קיטום נוצות וציפורניים
מנהל: מפקחים
Re: גוזל ג'אקו | אוכל, קיטום נוצות וציפורניים
רגע לא הבנתי התוכי לא אוכל כופתיות וגם לא אוכל תערובת ?
אז מה הבסיס שלו ? מה הוא אוכל חוץ מתוספים ? אם הוא לא אוכל מזון בסיסי זה ממש לא טוב הוא היה צריך להיות גמול על מזון זה או אחר .
מזה המגדל הזה ליפני שאתה לוכח תתוכי אתה צריך לראות תתוכי לפחות שעה ואם צריך אתה תילך ותחזור פעמיים שלוש והוא צריך היה לגזור את נוצות התעופה.
אז מה הבסיס שלו ? מה הוא אוכל חוץ מתוספים ? אם הוא לא אוכל מזון בסיסי זה ממש לא טוב הוא היה צריך להיות גמול על מזון זה או אחר .
מזה המגדל הזה ליפני שאתה לוכח תתוכי אתה צריך לראות תתוכי לפחות שעה ואם צריך אתה תילך ותחזור פעמיים שלוש והוא צריך היה לגזור את נוצות התעופה.
אני מבקש שוב ושוב, לא להפנות ישירות לחבר כזה או אחר, כולם יכולים להשתתף בדיון , גם מבלי להפנות שאלות ישירות תקבל מענה
ועזרה ככל שתצטרך .
*חברים יקרים, הדיון אינו על המגדל. לא גזר נוצות או לא גמל נכון. בואו נתייחס לשאלות ונתמקד במתן עזרה.
דרור העלה תמונה של גוזל שלי עומד על מקל , בגיל שהגוזל שלך נראה קרוב לשלושה חודשים הוא אמור לעמוד על מקל, יתכן שבכלוב בו הוא שהה לא היה מקל ולכן הוא לא עמד על מקל. שים לב לגוזלים בגיל חודשיים עד חודשיים וחצי בסירטון הבא:
http://www.youtube.com/watch?v=elITimezs8s
זה שהתוכי לא עומד על מקל אינו מעיד על בעיה של התוכי, הבעייה של המגדל שלא נתן לו אפשרות לטפס ולעמוד . תשים מקל עמידה בגובה של 5 ס"מ מהריצפה כדי שיהיה לו ביטחון ולאחר שיעלה עליו וירגיש מעט בטוח תוכל להמשיך ולהעלות את המקל.תדאג שהמקל יהיה יציב ולא יתנדנד. תשים כלי אוכל עם כופתיות , ותן לו לאכול מהיד כמו שאתה רואה בסירטון, אל תדחה את מתן הכופתיות , ככל שתדחה כך יהיה קשה יותר עם התוכי בעתיד וההרגלה לכופתיות תהיה בעייתית.
השרייה , תערובת זרעים ירקות ופירות הינם תוספת ולא בסיס מזון .
ועזרה ככל שתצטרך .
*חברים יקרים, הדיון אינו על המגדל. לא גזר נוצות או לא גמל נכון. בואו נתייחס לשאלות ונתמקד במתן עזרה.
דרור העלה תמונה של גוזל שלי עומד על מקל , בגיל שהגוזל שלך נראה קרוב לשלושה חודשים הוא אמור לעמוד על מקל, יתכן שבכלוב בו הוא שהה לא היה מקל ולכן הוא לא עמד על מקל. שים לב לגוזלים בגיל חודשיים עד חודשיים וחצי בסירטון הבא:
http://www.youtube.com/watch?v=elITimezs8s
זה שהתוכי לא עומד על מקל אינו מעיד על בעיה של התוכי, הבעייה של המגדל שלא נתן לו אפשרות לטפס ולעמוד . תשים מקל עמידה בגובה של 5 ס"מ מהריצפה כדי שיהיה לו ביטחון ולאחר שיעלה עליו וירגיש מעט בטוח תוכל להמשיך ולהעלות את המקל.תדאג שהמקל יהיה יציב ולא יתנדנד. תשים כלי אוכל עם כופתיות , ותן לו לאכול מהיד כמו שאתה רואה בסירטון, אל תדחה את מתן הכופתיות , ככל שתדחה כך יהיה קשה יותר עם התוכי בעתיד וההרגלה לכופתיות תהיה בעייתית.
השרייה , תערובת זרעים ירקות ופירות הינם תוספת ולא בסיס מזון .
באמת עצוב הרמה של חלק מהמגדלים
בכל מקרה לנושא אני מסכים עם אלי
אצלי הגוזל שלי התחיל לעלות על מקל והיד גיל חודשיים ומשהו: תעשה מה שאלי אמר ככה גם אני נהגתי
שים לו מקל יחסית בתחתית הכלוב
וכשאתה רואה שהוא מסתדר אחרי יום-יומיים תעלה עוד קצת
לגבי עניין ההרגלה לכופתיות
תרכוש לו כופתיות שים לו בקערה אחת כופתיות ובשנייה את ההשרייה שהוא מורגל אליה עם קצת כופתיות מעורבבות
למרות שאני מציע לך לחכות עוד איזה שבוע לפני תהליך ההרגלה
כי לפי כל "הטובות" שאמרת על המגדל אני לא יתפלא אם הוא מכר לך אותו ברגע שהתחיל לאכול את ההשרייה...
בכל מקרה לנושא אני מסכים עם אלי
אצלי הגוזל שלי התחיל לעלות על מקל והיד גיל חודשיים ומשהו: תעשה מה שאלי אמר ככה גם אני נהגתי
שים לו מקל יחסית בתחתית הכלוב
וכשאתה רואה שהוא מסתדר אחרי יום-יומיים תעלה עוד קצת
לגבי עניין ההרגלה לכופתיות
תרכוש לו כופתיות שים לו בקערה אחת כופתיות ובשנייה את ההשרייה שהוא מורגל אליה עם קצת כופתיות מעורבבות
למרות שאני מציע לך לחכות עוד איזה שבוע לפני תהליך ההרגלה
כי לפי כל "הטובות" שאמרת על המגדל אני לא יתפלא אם הוא מכר לך אותו ברגע שהתחיל לאכול את ההשרייה...