ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ניקוי אומנת
מנהל: מפקחים
ניקוי אומנת
כל כמה זמן צריכים לנקות אומנת ועם מה כדי לנקות? יש לי אומנת מהמדריך באתר.
Re: ניקוי אומנת
צריך לנקות אומנת לפחות כל סבב ולעיתים תוך כדי החתמה, השיטה הטובה ביותר לניקוי זה עם מגבונים לחיטוי, אני משתמש במגבונים
שאתה רואה בקישור הבא:
http://www.tukinfo.com/tukishops/%D7%97 ... D7%AA.html
המטליות לא רק מנקות אלא משמידות חיידקים, משתמשים איתם בבתי חולים וכו'. פעולת ההשמדה של החיידקים והניקוי הקל עוזרים לי לנקות גם במהלך ההחתמה ללא בעיה. אגב אפשר להשתמש במגבונים גם לצרכי ניקוי בבית במקומות בהם יש צורך בסטרליזציה.
עוד שימוש נוח הוא חיטוי כלובים, לא תמיד אפשר להוציא את הכלוב לחצר ולרחוץ ולעיתים גם הכלוב עלול להחליד במים .צריך להשתמש בחומרים לחיטוי כגון אקונומיקה שאינם בריאים וכו', ניגוב במגבונים פותר את בעיית הניקוי והחיטוי.
שאתה רואה בקישור הבא:
http://www.tukinfo.com/tukishops/%D7%97 ... D7%AA.html
המטליות לא רק מנקות אלא משמידות חיידקים, משתמשים איתם בבתי חולים וכו'. פעולת ההשמדה של החיידקים והניקוי הקל עוזרים לי לנקות גם במהלך ההחתמה ללא בעיה. אגב אפשר להשתמש במגבונים גם לצרכי ניקוי בבית במקומות בהם יש צורך בסטרליזציה.
עוד שימוש נוח הוא חיטוי כלובים, לא תמיד אפשר להוציא את הכלוב לחצר ולרחוץ ולעיתים גם הכלוב עלול להחליד במים .צריך להשתמש בחומרים לחיטוי כגון אקונומיקה שאינם בריאים וכו', ניגוב במגבונים פותר את בעיית הניקוי והחיטוי.
ועד שאני אקנה כאלה עם מה אני יכול לנקות? בזמן ההחתמה עם מים ובסוף עם אקונומיקה או שזה לא בריא גם כשאין גוזלים?
אתה יכול לדלל אקונומיקה בערך כוס לחמישה ליטרים ולעבור על הכלוב , לאחר מכן לשטוף היטב ולייבש.
שבת שלום. אין לי גוזלים עכשיו אז אני רוצה לשטוף את האומנת. חוץ מהעץ בפנים כדאי לנקות גם את המאוורר? נראה לי שיש שם המון אבק. זה לא מסוכן תוכים?
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
זה מאוד תלוי בסוג התוכים (כמות אבק נוצות), אבל אני מאוד ממליץ לפרק ולנקות הכל. לא מסובך.
צילמתי לפני זמן מה בניקוי שעשיתי למה חשוב לפרק ולנקות למרות שהכל על פניו נראה מאוד נקי:
אחרי
ככה אני נוהג:
כל ארוחה החלפה של המצע (ניירות מגבת\עיתונים תלוי בזמן ובמה שמשתמשים),
ניקיון כללי של פנים האומנת, רצוי עם מטליות לחיטוי
ובין כל סבב החתמה פרוק האומנת, ניקוי עם אקונומיקה, ואני נותן לאומנת לפעול ללא גוזלים יומיים כאשר היא פתוחה.
צילמתי לפני זמן מה בניקוי שעשיתי למה חשוב לפרק ולנקות למרות שהכל על פניו נראה מאוד נקי:
אחרי
ככה אני נוהג:
כל ארוחה החלפה של המצע (ניירות מגבת\עיתונים תלוי בזמן ובמה שמשתמשים),
ניקיון כללי של פנים האומנת, רצוי עם מטליות לחיטוי
ובין כל סבב החתמה פרוק האומנת, ניקוי עם אקונומיקה, ואני נותן לאומנת לפעול ללא גוזלים יומיים כאשר היא פתוחה.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
תודה על התגובות!
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
אין לך מה "לפחד". אתה לא צריך לפרק את חיבורי החשמל וכד'.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
UziDesign