ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ריבוי קוקוטילים
מנהל: מפקחים
ריבוי קוקוטילים
שלם אני חושב להביא בערך 4 זוגות קוקוטילים בוגרים
הריבוי שלהם מהיר וקל?
למישהו יש עצות לגבי גידול קוקוטילים??
תודה לעוזרים
הריבוי שלהם מהיר וקל?
למישהו יש עצות לגבי גידול קוקוטילים??
תודה לעוזרים

Re: ריבוי קוקוטילים
תדאג להם לתזונה עשירה: תערובת זרעים, פרי וירק על בסיס קבוע 3 פעמים בשבוע, תערובת השרייה 3 פעמים בשבוע,
מקור סידן קבוע בכלוב, מזון ביצים/ביצה קשה פעם בשבוע (לזרוק שאריות לאחר שעה)
גם כשמדובר בזוגות פרא - הם צריכים תעסוקה, אז אני ממליצה שתספק להם לפחות פעם בשבוע ענפים עם עלים מעץ זית / אקליפטוס /
עצי פרי הדר / תפוח / אגס / פפאיה / פסיפלורה .. הם נהנים מהכירסום וזה עוזר לשייף את המקור.
ממה שהבנתי הם לא בעייתים בריבוי, הם לא צריכים יחס מסויים
מצד שני זה אינדיבידואלי, יש זוגות שיתרבו תוך חודש יש זוגות שיתרבו אחרי שנתיים.. כל זוג והזמן שלו
הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה לספק תנאי מחייה מתאימים שיעודדו ריבוי
אל תזווג קרובי משפחה, תקנה קוקטיילים ממגדלים/מקומות שונים. אם תשאיר אצלך חלק מהצאצאים תדאג להפריד ביניהם בהתאם כדי שאחים
ואחיות / הורים וילדים לא יזדווגו זה עם זה.
בהצלחה
מקור סידן קבוע בכלוב, מזון ביצים/ביצה קשה פעם בשבוע (לזרוק שאריות לאחר שעה)
גם כשמדובר בזוגות פרא - הם צריכים תעסוקה, אז אני ממליצה שתספק להם לפחות פעם בשבוע ענפים עם עלים מעץ זית / אקליפטוס /
עצי פרי הדר / תפוח / אגס / פפאיה / פסיפלורה .. הם נהנים מהכירסום וזה עוזר לשייף את המקור.
ממה שהבנתי הם לא בעייתים בריבוי, הם לא צריכים יחס מסויים
מצד שני זה אינדיבידואלי, יש זוגות שיתרבו תוך חודש יש זוגות שיתרבו אחרי שנתיים.. כל זוג והזמן שלו
הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה לספק תנאי מחייה מתאימים שיעודדו ריבוי
אל תזווג קרובי משפחה, תקנה קוקטיילים ממגדלים/מקומות שונים. אם תשאיר אצלך חלק מהצאצאים תדאג להפריד ביניהם בהתאם כדי שאחים
ואחיות / הורים וילדים לא יזדווגו זה עם זה.
בהצלחה

Re: ריבוי קוקוטילים
תודה רבה שירלי
1) להוציא אחרי שעה את השאריות זה ביגלל תפילים?
2)כמה צריך לדעתך לעלות 4 זוגות?
3)אני מתלבט עם איזה צבעים להתחיל
תודה על העזרה
1) להוציא אחרי שעה את השאריות זה ביגלל תפילים?
2)כמה צריך לדעתך לעלות 4 זוגות?
3)אני מתלבט עם איזה צבעים להתחיל
תודה על העזרה