ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
לגרין צ'יקים יש נטייה לכליאת ביצה?
מנהל: מפקחים
Re: לגרין צ'יקים יש נטייה לכליאת ביצה?
משום מה חשבתי שאת מתכוונת לרוטב סויה אבל לא משנה...
בכל מקרה תודה על העזרה
בכל מקרה תודה על העזרה
טוב ששאלת,
ומצטערת שלא הייתי ברורה..
רוטב סויה נראה לי מסוכן להם אפילו.. יש שם מונוסודיום גלוטומט ועוד כל מיני תוספים..
ומצטערת שלא הייתי ברורה.. רוטב סויה נראה לי מסוכן להם אפילו.. יש שם מונוסודיום גלוטומט ועוד כל מיני תוספים..
תודה
וסליחה ל הכאב ראש שאני עושה לך
וסליחה ל הכאב ראש שאני עושה לך
ממש לא עושה כאב ראש 
אם אני יכולה לעזור/לענות אני עושה את זה בכיף..בשביל זה קיים הפורום

אם אני יכולה לעזור/לענות אני עושה את זה בכיף..בשביל זה קיים הפורום

הרוחב של הכלוב קטן מידי...מינימום 70 ס"מ הייתי נותן להם.
בנתיים זה הכלוב הכי גדול שאני יכול לתת להם, בחופש הגדול הם יעברו לכלוב גדול יותר.
מה גם שהרוחב לא כ''כ משנה, זה יותר לתזוזה, החשוב הוא האורך ולדעתי מטר וחצי זה בהחלט מתאים לגרין צ'יק ולא נראה לי ש15 ס''מ ברוחב יעשה את זה. אתה צריך לראות את הגרין צ'יקים בכלוב כדי להמחיש את הגודל של התוכי מול הגודל של הכלוב ורואים שהכלוב מתאים לתוכי ומאפשר תעופה. ואם זה היה גם מטר ברוחב תאמין לי שזה לא היה פותר את הבעיה כי כמו שאמרתי הרוחב הוא יותר לתזוזה ולא לתעופה.
בכל מקרה אני מקווה מאוד שכבר בחופש הגדול אני אעשה כלוב גדול יותר אבל לא בטוח ב100 אחוז.
מה גם שהרוחב לא כ''כ משנה, זה יותר לתזוזה, החשוב הוא האורך ולדעתי מטר וחצי זה בהחלט מתאים לגרין צ'יק ולא נראה לי ש15 ס''מ ברוחב יעשה את זה. אתה צריך לראות את הגרין צ'יקים בכלוב כדי להמחיש את הגודל של התוכי מול הגודל של הכלוב ורואים שהכלוב מתאים לתוכי ומאפשר תעופה. ואם זה היה גם מטר ברוחב תאמין לי שזה לא היה פותר את הבעיה כי כמו שאמרתי הרוחב הוא יותר לתזוזה ולא לתעופה.
בכל מקרה אני מקווה מאוד שכבר בחופש הגדול אני אעשה כלוב גדול יותר אבל לא בטוח ב100 אחוז.