1.חייב אומנת לקוקטיל? (אמרו לי לתוכי קטנים לא חייב)
2.חבר אמר לי שהיה לו כמה זוגות של קוקטילים ושהם הטילו אז הוא היה שם לחם עם חבל אחרי יום הוא שם עם כף על הכלוב וזגותהיו מאכלים את התוכי ואחרי חודשים (אחרי הגמילה) הוא היה מוציא אותם ואז הםהיו מוחתמים (אכלת יד)
3.הוא גם אמר לי זכר שהכי הרבה שורק זה זכר הכי טוב כאילו הוא הכי טוב לזוג ושהיה צעיר ונקבה מובגרת זה טוב??
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קוקטיילים - בחירת זוג לריבוי, החתמה ואומנת
מנהל: מפקחים
Re: קוקטיילים - בחירת זוג לריבוי, החתמה ואומנת
1. כן, רצוי להחתים עם אומנת. גם בקיץ הטמפרטורות נמוכות בלילה והגוזל עלול למות מהיפותרמיה ללא אומנת/מקור חימום אמין ומדויק.
2. לא הבנתי.. בכל מקרה אם לא מאכילים תוכי עם דיסה מגיל צעיר ומרגילים אותו למגע - הוא לא יהיה מוחתם
3. כל זכר הוא טוב, העיקר שהוא זכר. זה ממש לא משנה אם הוא שורק הרבה או לא, השריקה לא מעידה על יכולות זיווג/ריבוי.
עדיף שבני הזוג יהיה בגיל דומה, ושיהיו מגיל שנה ומעלה (בוגרים מינית).
אתה מוזמן לתת לחבר שלך קישור לאתר, שיקרא קצת מאמרים וירחיב את הידע בגידול תוכים
2. לא הבנתי.. בכל מקרה אם לא מאכילים תוכי עם דיסה מגיל צעיר ומרגילים אותו למגע - הוא לא יהיה מוחתם
3. כל זכר הוא טוב, העיקר שהוא זכר. זה ממש לא משנה אם הוא שורק הרבה או לא, השריקה לא מעידה על יכולות זיווג/ריבוי.
עדיף שבני הזוג יהיה בגיל דומה, ושיהיו מגיל שנה ומעלה (בוגרים מינית).
אתה מוזמן לתת לחבר שלך קישור לאתר, שיקרא קצת מאמרים וירחיב את הידע בגידול תוכים