מאחר ולא היה לי מעולם תוכים, רציתי לשאול אם טיפול וויטרינרי לתוכים זה קנס?
בסביבות כמה המחיר לטיפול?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שלום, יש לי כמה שאלות לגבי הקוקטייל..
מנהל: מפקחים
Re: שלום, יש לי כמה שאלות לגבי הקוקטייל..
לא יודע אם זה קנס ומה הערך הכספי של קנס .
וטרינר יכול לקחת בעבור טיפול בסיסי שזה משחה ואולי קולר 150-250 ש"ח בהערכה גסה. תדברי עם וטרינר ותבררי.
אולי זה נראה לי בתמונה חמור יותר ממה שזה באמת ותסתפקי בטיפול שיעלה פחות, לא יודע להגיד לך.
מקווה שהשיקול הכספי (שהוא חשוב) לא יעמוד בדרכך כדילהקל עליה, נכון שהיא לא יכולה לומר שהיא סובלת וכואב לה אבל זה לבטח לא נעים
והיא סובלת. היא לא מראה כי בטבע תוכי שפצוע ננטש ע"י הלהקה ומורחק ממנה מאחר והוא עלול להביא טורפים שיכולים להוות איום על הלהקה.
לכן התוכי יסתיר היטב את המצב האמיתי בו הוא שרוי.
אני לא מתכוון להטיף מוסר ואין זה מתפקידי או תפקידו של האתר להורות לך כיצד לפעול, איש איש ומצפונו.
נקלעת לגידול תוכים במקרה כשהגיע אליך תוכי לחלון, משהו משך אותו להגיע אלייך ועובדה שרכשת לו כלוב ונתת לו אוכל.
לא קשה לגדל תוכים רק צריך לדעת מספר דברים בסיסיים לגבי תנאים ומזון. ההנאה מובטחת לאחר מכן.
מקווה שתטפלי בנקבה היפה שיש לך ולאחר מכן היא תגמול לך באהבה.
אגב, אם אין לך אפשרות לטפל בה העדיפות היא להשאיר אצל וטרינר שאולי בכל זאת יתן לה טיפול מאשר לא לטפל בכלל.
אם תחליטי לטפל ולגדל אנחנו כאן כדי לענות וללוות בכל שאלה .
בהצלחה.
וטרינר יכול לקחת בעבור טיפול בסיסי שזה משחה ואולי קולר 150-250 ש"ח בהערכה גסה. תדברי עם וטרינר ותבררי.
אולי זה נראה לי בתמונה חמור יותר ממה שזה באמת ותסתפקי בטיפול שיעלה פחות, לא יודע להגיד לך.
מקווה שהשיקול הכספי (שהוא חשוב) לא יעמוד בדרכך כדילהקל עליה, נכון שהיא לא יכולה לומר שהיא סובלת וכואב לה אבל זה לבטח לא נעים
והיא סובלת. היא לא מראה כי בטבע תוכי שפצוע ננטש ע"י הלהקה ומורחק ממנה מאחר והוא עלול להביא טורפים שיכולים להוות איום על הלהקה.
לכן התוכי יסתיר היטב את המצב האמיתי בו הוא שרוי.
אני לא מתכוון להטיף מוסר ואין זה מתפקידי או תפקידו של האתר להורות לך כיצד לפעול, איש איש ומצפונו.
נקלעת לגידול תוכים במקרה כשהגיע אליך תוכי לחלון, משהו משך אותו להגיע אלייך ועובדה שרכשת לו כלוב ונתת לו אוכל.
לא קשה לגדל תוכים רק צריך לדעת מספר דברים בסיסיים לגבי תנאים ומזון. ההנאה מובטחת לאחר מכן.
מקווה שתטפלי בנקבה היפה שיש לך ולאחר מכן היא תגמול לך באהבה.
אגב, אם אין לך אפשרות לטפל בה העדיפות היא להשאיר אצל וטרינר שאולי בכל זאת יתן לה טיפול מאשר לא לטפל בכלל.
אם תחליטי לטפל ולגדל אנחנו כאן כדי לענות וללוות בכל שאלה .
בהצלחה.
הפצע נראה חמור מאוד.
כמו שאלי אמר,צריך טיפול ובדחיפות.
עדיף שלא תגעי יותר בתוכי פרא יותר,הוא סתם נכנס ללחץ.
כמו שאלי אמר,צריך טיפול ובדחיפות.
עדיף שלא תגעי יותר בתוכי פרא יותר,הוא סתם נכנס ללחץ.

מסכימה עם מה שנאמר.. ואם תלכי לוטרינר - תודאי שהוא מתמחה בבעלי כנף/חיות אקזוטיות ובתוכים בפרט, ולא וטרינר "כללי" שמטפל בכלבים חתולים ולא יודע מה זה תוכי..
בהצלחה
בהצלחה

יש וטרינרים שמטפלים בכלבים וחתולים ושאת שואלת על תוכים הם אומרים שאפשר לבוא.
אל תלכי.
אל תלכי.

בהחלט לא נראה טוב.
מקווה שתטפלי בה ושהיא תהיה בסדר
מקווה שתטפלי בה ושהיא תהיה בסדר

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~