ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עזרה בטיפול בגוזל
מנהל: מפקחים
עזרה בטיפול בגוזל
שבוע שעבר ראיתי גוזל של הפרסונטות מחוץ לקן תשוש לגמריי ולצערי הוא מת, לאחר יומיים גוזל אחר יצא מהקן וגם כנראה תקפו אותו ולא מאכילים אותו אז הוא מת לצערי, אני לא רוצה שהגוזל האחרון מתוך השלושה ימות, הוצאתי אותו מהכלוב גם לאחר שראיתי שתוקפים אותו והוא מעט תשוש, הבעייה היא שהוא לא גמול עדין ואני לא יודע איך להאכיל אותו אין לי דייסה ולא מצאתי בחנויות, מישהו יכול לומר לי אם יש פתרון אחר זמני?? דייסה בייתית או משהו כזה??\\
אגב הגוזל מנוצה לגמריי.
אגב הגוזל מנוצה לגמריי.
Re: עזרה בטיפול בגוזל
הוא לא נוגע בתערובת? תפזר לו על הריצפה של הכלוב בינתיים ותראה אם הוא אוכל.. ותשים מכסה של צנצנת עם מים (או כלי אחר נמוך)
כדי שהוא יוכל לשתות
מקווה שהוא ישרוד.. אולי שמישהו שגר קרוב יוכל לעזור לך, להביא דייסה או לטפל בגוזל..
כדי שהוא יוכל לשתות
מקווה שהוא ישרוד.. אולי שמישהו שגר קרוב יוכל לעזור לך, להביא דייסה או לטפל בגוזל..
שירלי עשיתי את זה הוא לא אוכל דם ניסיתי למהול מזון ביצים במיים שיהיה רך אבל לבד הוא לא אוכל.
מיים עם כפית הוא שתה קצת
מיים עם כפית הוא שתה קצת
שלומי תודה אחי,
דקל היום בצהריים ראיתי אותו מחוץ לתא ההטלה תשוש ועם פצע בצוואר ומאז הוצאתי אותו.
דקל היום בצהריים ראיתי אותו מחוץ לתא ההטלה תשוש ועם פצע בצוואר ומאז הוצאתי אותו.
אם אני יטחן לו בבלנדר ירקון\פירות ויערבב עם מזון ביצים?
- ronihoshen
- בקיעה

- שם פרטי:: ronihoshen
נראה לי שזה יהיה בסדר אבל אתה חייב ללכת לקנות לו דייסה דחוף! פירות זה תוספת למזון הרגיל זה לא תחליף! יש לך ניסיון בהאכלת גוזלים עם מזרק?