ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עזרה בטיפול בגוזל
מנהל: מפקחים
Re: עזרה בטיפול בגוזל
האמת שאני לא יודע ממש לענות לך.
אולי תצא עכשיו לסיבוב לחפש חנות חיות פתוחה באזור שלך ותקנה דייסה.
אולי תצא עכשיו לסיבוב לחפש חנות חיות פתוחה באזור שלך ותקנה דייסה.

אף פעם לא האכלתי גוזל,
בחנויות באזור לא מצאתי הייתי ב 3 חנויות.
בחנויות באזור לא מצאתי הייתי ב 3 חנויות.
- ronihoshen
- בקיעה

- שם פרטי:: ronihoshen
המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים תיכנס לכאן ותלמד מהר! ומחר אפילו תסע לאשקלון ותחפש! הוא חייב דייסה.. אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות לך:)

ריסקתי תפוח בבלנדר והוספתי מעט מזון ביצים ניסתי להאכיל עם מזרק אבל הוא לא פותח תפה ממש טיפה הצלחתי להכניס לו.
אני מחר בבוקר יסע לחפש דייסה, זה מיוחד לפרסנטות?? איזה דייסה לבקש?
אני מחר בבוקר יסע לחפש דייסה, זה מיוחד לפרסנטות?? איזה דייסה לבקש?
תחפש דייסה לתוכים קטנים או דייסה לכל סוגי התוכים, כזו- (תראה לפי התמונה שזה מתאים לכל תוכי..קטן/גדול)

אתה יכול לנסות לתת לו מעט מים במזרק, שלא יתייבש.. אני בעבר כשהיה לי תוכון מיובש (המקור שלו היה "נעול", לא אכל ולא שתה,
והיה קשה מאוד לפתוח לו את הפה כדי להשקות אותו) נתתי במזרק מעט מיץ תפוז שסחטתי לו, והנוזלים חיזקו אותו והוא חזר לעצמו..
והתחיל לאכול..
לתת לחיצות ממש קצרות/קטנות ולכוון את המזרק הצידה ולא אל תוך המקור..
אומנם מדובר בגוזל במקרה שלך אבל אם הוא נראה ישנוני/רדום אולי הוא מיובש (הרי עד עכשיו הוא קיבל נוזלים מההורים בלבד)
איך הלשלשת שלו?

אתה יכול לנסות לתת לו מעט מים במזרק, שלא יתייבש.. אני בעבר כשהיה לי תוכון מיובש (המקור שלו היה "נעול", לא אכל ולא שתה,
והיה קשה מאוד לפתוח לו את הפה כדי להשקות אותו) נתתי במזרק מעט מיץ תפוז שסחטתי לו, והנוזלים חיזקו אותו והוא חזר לעצמו..
והתחיל לאכול..
לתת לחיצות ממש קצרות/קטנות ולכוון את המזרק הצידה ולא אל תוך המקור..
אומנם מדובר בגוזל במקרה שלך אבל אם הוא נראה ישנוני/רדום אולי הוא מיובש (הרי עד עכשיו הוא קיבל נוזלים מההורים בלבד)
איך הלשלשת שלו?
תבוא אלי אני אתן לך דייסה בחינם ומזרק שיספיקו לכמה ימים או שתקנה כמות של קילו ויהיה לך להאכלה בעתיד. אני באזור קרית גת אם תרצה תתקשר ותגיע.
אלי אני רק עכשיו רואה את ההודעה שלך ומאוחר כבר אני מחר בבוקר יסע לקנות לו הכל אני מקווה שיחזיק מעמד עד אז.
תודה רבה רבה לכולם!! אני כמובן יעדכן מחר
תודה רבה רבה לכולם!! אני כמובן יעדכן מחר
בהצלחה.